Leidse Letselschade Advocaten Leiden klantervaringen

Advocatenkantoren 75  recensies

Klantervaring met Leidse Letselschade Advocaten, Leiden

 10
JJ Castelijns 22-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede afwikkeling van de juiste letseladvocaat!

Kop/staart botsing meegemaakt in april 2017 waarvan ik slachtoffer was. Gelukkig allrisk verzekerd en dus sowieso de auto helemaal verzekerd terug gekregen, maar verder niet tevreden dus op zoek gegaan naar een letseladvocaat en uitgekomen bij LLS. Daar is vanaf het eerste moment van overname tot het laatste moment erg hard gestreden voor een goede afwikkeling, die is er ook gekomen eind mei 2019. Nog wel altijd veel klachten van her auto ongeluk maar zeer tevreden over LLS!

Pluspunten

Zeer strijdvaardig Goed bereikbaar Verstand van zaken Goede totaal afwikkeling

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Karolina van de Mortel 17-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Deskundig en professionele hulp ervaren bij het afhandelen van mijn letselschade

Pluspunten

Snelle communicatie, zeer correcte vastlegging van dossier. Heldere uitleg van het proces

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
William Heemskerk 17-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Het juiste bureau om schade claim te laten afhandelen.

Twee jaar geleden werd ik door een auto van het fietspad gereden. Doordat ik geen rechtsbijstand verzekering verkeer algemeen had afgesloten, werd mij geadviseerd LLS in te schakelen. De Heer van de Berg heeft de schadeclaim, die uit dit ongeval voorkwam, zeer deskundig en adequaat afgehandeld. Van de voortgang van de zaak werd ik zorgvuldig op de hoogte gehouden. De stap om een onafhankelijke arts in te schakelen was volgens mij de juiste om de zaak met de tegenpartij rond te krijgen. Verder vind ik dat LLS een persoonlijke en prettige manier van benaderen heeft.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Dirk van Duijvenbode 12-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Super

Vakkundig Hulpvaardig

Pluspunten

Kennis van zaken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Jordi stokkel 01-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel goed

Heel goed

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Nadia Cicek 30-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden! Letselschadezaak is professioneel en tot volle tevredenheid opgelost. Heldere communicatie en goed bereikbaar. Dhr. Joost van den Berg is zeer betrokken en denkt goed met je mee. Zeer aan te raden!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Cathelijne 11-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Letselschadezaak zeer deskundig en tot volle tevredenheid opgelost. Heldere communicatie en goed bereikbaar, zeker aan te raden

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jeanine 20-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

ik ben goed bijgestaan

Gerben Janson is zeer betrokken en denkt altijd met je mee. Hij leeft met je mee en ik voelde me gehoord. Daarbij is hij erg goed in zijn vak. Ik heb zelf wel meegedacht en dit wierp ook zijn vruchten af. Gerben luisterde naar mijn standpunten en het werd een hele fijne samenwerking.

Pluspunten

Betrokkenheid en professionaliteit

Suggesties

Denk mee en laat je horen, er word ook naar je geluisterd.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Demi de Vries 06-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden, zeker een aanrader!

Zeer tevreden! Snelle communicatie, duidelijk en een goede afwikkeling. Joost, bedankt!

Pluspunten

Professioneel en betrouwbaar.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Shalimar Graca 06-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben super goed geholpen. Snel contact, goede communicatie en duidelijke informatie

Pluspunten

Er is aan alles gedacht, ik heb goede ervaring gehad.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen