Leidse Letselschade Advocaten Leiden klantervaringen

Advocatenkantoren 57  recensies

Klantervaring met Leidse Letselschade Advocaten, Leiden

 10
Demi de Vries 06-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden, zeker een aanrader!

Zeer tevreden! Snelle communicatie, duidelijk en een goede afwikkeling. Joost, bedankt!

Pluspunten

Professioneel en betrouwbaar.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Shalimar Graca 06-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben super goed geholpen. Snel contact, goede communicatie en duidelijke informatie

Pluspunten

Er is aan alles gedacht, ik heb goede ervaring gehad.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jacqueline Verhaar 06-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Jacqueline Verhaar

Ik kan Gerben Janson echt aanbevelen. Hij heeft mijn letselschade op zeer correcte wijze afgewikkeld. Bedankt Gerben!!!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Deepak 17-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer ervaren en deskundige advocaten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
van der H 16-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Wij zijn door de Leidse Letselschade Advocaten zeer goed geholpen. De mensgerichtheid staat bij hun duidelijk voorop naast hun betrouwbare en vakkundige werkwijze. Onze belangen zijn zeer goed behartigd.

Pluspunten

Mensgerichtheid, deskundigheid, betrouwbaarheid.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Mourad Ayachi 15-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben heel tevreden, dank u voor uw uitstekend en professioneel hulp.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Van der Vuurst 08-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Via persoonlijk netwerk bij Gerben Janson terecht gekomen, omdat ik niet tevreden was over een andere Letsel schade Advocaat. Ik ben zeer goed geholpen, behulpzaam, begripvol en geduldig.

Pluspunten

Vakmanschap Geduld Communicatie

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
H.Nazar 04-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Als iemand in onze vriendenkring een advocaat nodig heb, zou ik gelijk je naam en je telefoonnummer door geven.

Ben uitstekend geholpen met de letselschade. Goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van de voortgang. Dhr. mr. J. van den Berg heeft echt zijn best gedaan om in dit bijzondere geval toch tot een goede regeling te komen. Een heel goed en betrouwbaar bedrijf. Hartstikke bedankt nog voor alles.Wat mij betreft is Leidse Letselschade Advocaten een aanrader.

Pluspunten

Menselijke benadering, sterk inlevingsvermogen en zeer deskundig.

Suggesties

Servicegericht en deskundig. Gun iedereen dezelfde ervaring.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Leidse Letselschade Advocaten
Reactie van Leidse Letselschade Advocaten
Geachte heer Nazar, dank voor deze mooie review. Altijd leuk om te lezen dat, los van het vervelende letsel wat u heeft opgelopen, u tevreden bent met onze hulp.
 10
Hoogenraad 30-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Eerlijkheid / professioneel medewerkers

Ik ben blij dat ik voor Leidse letselschade heb gekozen Ze zijn geen opgevers en zeggen waar het op staat eerlijkheid

Pluspunten

Teamwork blijven doorgaan geven niet op

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
rana 27-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

ik ben goed geholpen

naar wensen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen