Letselverhalen Terneuzen klantervaringen

Letselschadespecialist 32  recensies

Klantervaring met Letselverhalen, Terneuzen

 10
Bianca ter Avest 04-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

alle zorg werd uit handen genomen rondom het letsel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Frits Waagmeester 02-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Warme douche

Over het geheel heel fijn contact; begrijpend en zeer goed geregeld op alle fronten

Pluspunten

zie boven

Suggesties

Ga zo door

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Bart Doorenweerd 01-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Positief

Pluspunten

Persoonlijk contact met één medewerker. als ik contact zocht gelijk respons.

Suggesties

Ondanks dat er misschien niets te melden is, toch een voortgangsbericht sturen (één keer per kwartaal of zo), ik begon nu af en toe te denken dat jullie me vergeten waren.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
6.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
c van der straate 25-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

wij zijn goed geholpen door jullie medewerker ilse tuinenburg

goed

Pluspunten

alleen maar goed

Suggesties

hebben we niet

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Els Santegoeds 11-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldig kan niet beter

Zeer goed

Pluspunten

10

Suggesties

Kan niet beter

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
E.A.Koek 11-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer goed geholpen fantastisch

Prima

Pluspunten

Fijne medewerkster zeer vriendelijke

Suggesties

Kan niet beter

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
0.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Cynthia Straayer 28-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

ik ben super tevreden over de wijze hoe alles verlopen is na mijn ongeval. De medewerker die mij geholpen heeft was zeer meedenkend, kundig, medelevend en zeer vriendelijk!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
7.0
Rosalie 08-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Deskundige medewerkers die met je meeleven en meedenken

Over het algemeen ben ik tevreden. Vanwege grote drukte was de bereikbaarheid en terugkoppeling een tijdje wat minder, maar nadat er een nieuwe medewerkster was bijgekomen werd dit gelukkig beter.

Pluspunten

- meeleven en luisterend oor - nemen zorgen bij je weg

Suggesties

Ik had soms een meer adviserende rol verwacht over wat ik in bepaalde situaties het beste kon doen. Daar was de ondersteuning van Ilse zelf wel prettig geweest aangezien zij meer ervaring heeft.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
4.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
5.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
9.5
Bernadette 03-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Vriendelijke benadering en belangstelling. Goed luisteren en samen vervolg bespreken. Open communicatie en tijdig informatie. .

Hoefde me nergens ongerust over te maken.Super geregeld

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
jhonny 25-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Goede services, er wordt eerst geluisterd naar je verhaal en daarna besproken wat de volgende stappen zijn.

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen