Letselverhalen Terneuzen klantervaringen

Letselschadespecialist 28  recensies

Klantervaring met Letselverhalen, Terneuzen

 10
Els Santegoeds 11-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldig kan niet beter

Zeer goed

Pluspunten

10

Suggesties

Kan niet beter

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
E.A.Koek 11-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer goed geholpen fantastisch

Prima

Pluspunten

Fijne medewerkster zeer vriendelijke

Suggesties

Kan niet beter

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
0.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Cynthia Straayer 28-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

ik ben super tevreden over de wijze hoe alles verlopen is na mijn ongeval. De medewerker die mij geholpen heeft was zeer meedenkend, kundig, medelevend en zeer vriendelijk!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
7.0
Rosalie 08-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Deskundige medewerkers die met je meeleven en meedenken

Over het algemeen ben ik tevreden. Vanwege grote drukte was de bereikbaarheid en terugkoppeling een tijdje wat minder, maar nadat er een nieuwe medewerkster was bijgekomen werd dit gelukkig beter.

Pluspunten

- meeleven en luisterend oor - nemen zorgen bij je weg

Suggesties

Ik had soms een meer adviserende rol verwacht over wat ik in bepaalde situaties het beste kon doen. Daar was de ondersteuning van Ilse zelf wel prettig geweest aangezien zij meer ervaring heeft.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
4.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
5.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
9.5
Bernadette 03-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Vriendelijke benadering en belangstelling. Goed luisteren en samen vervolg bespreken. Open communicatie en tijdig informatie. .

Hoefde me nergens ongerust over te maken.Super geregeld

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
jhonny 25-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Goede services, er wordt eerst geluisterd naar je verhaal en daarna besproken wat de volgende stappen zijn.

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
Veli 15-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

De eerste echte kennismaking met Letselverhalen, prima en vlotte procedure achter de rug. Goede samenwerking!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
Janneke 28-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zeer goed geholpen door Letselverhalen. Ze nemen de tijd voor je en staan je op kundige wijze bij. Ik ben zeer tevreden!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Frederik Wullems 30-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Kosteloze hulp

Na een ongeluk heb ik inkomensschade geleden. Letselverhalen heeft mij kosteloos geholpen om inkomensschade te dekken. Top service en geheel gratis!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen