Kastenn Doetinchem klantervaringen

Meubelwinkels 55  recensies

Klantervaring met Kastenn, Doetinchem

9.0
Ed van Nigtevecht 01-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

We genieten er continue van

Hallo Maarten, Excuses voor deze late reactie, we waren op vakantie en daarna is je mail in de inbox tussen alle mails over het hoofd gezien. We genieten er continue van. Ik heb een led lichtstrook en stopcontacten achter het koofje gemonteerd en dat geeft een prachtige verlichting op het eiken blad. De kwaliteit van het hout vind ik ook heel goed, veelal massief hout en dat ziet er zeer solide uit. Ik wens jullie het allerbeste met de zaak. En ik hoop dat je gauw een vrachtwagenlift kunt investeren, want zonder lift iedere keer een zware kast eruit tillen kost je een keer een kast en je rug...

Klantvriendelijkheid
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Marieke Nauta 01-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prachtige showroom daar in Doetinchem

Hallo Maarten, Prachtige showroom daar in Doetinchem. We zijn erg tevreden over de kast en je service. Heel fijn dat de kast uit de showroom zo snel bezorgd kon worden, daardoor hoefden we onze verbouwing geen 8 weken uit te stellen. Ook de bezorging verliep goed. Wel jammer dat we er bijna een hele dag voor thuis moesten blijven, de bezorgtijden waren erg ruim en het liep ook nog uit.

Klantvriendelijkheid
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Sander van Gaal 11-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben erg blij met de buffetkast

Mooie showroom, leuke mensen die met aandacht luisteren naar de wens van de klant en heel erg hun best doen om aan die wens te kunnen voldoen.Een heel prettige benadering.

Pluspunten

Vriendelijke prettige benadering Een kast die perfect naar wens gemaakt is.

Klantvriendelijkheid
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Rene 07-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Uitstekend

Prettig in samenwerking, wijze van contact en afleveringen zaken

Klantvriendelijkheid
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
7.5
Sander 05-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Leuk Bedrijf dat luisterd naar de klant en geeft het juiste advies

Uitstekend bedrijf met een mooie showroom en overzichtelijk ingericht en weet wat de klant wil.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit en advies op maat

Suggesties

De levertijd was iets langer geworden omdat het maatwerk is dat even van te voren afstemmen.

Klantvriendelijkheid
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
7.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
6.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
8.0
José Lammert van Bueren 01-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Prettig contact en goede communicatie

Na het bezoek in de winkel waar een prettige sfeer hangt en na een enthousiaste ontvangst en vakkundige uitleg hebben wij een kast besteld precies naar onze wensen. Door toedoen van de leverancier haperde de levertijd een beetje, maar wij zijn wel heel blij met ons pronkstuk in de keuken. Heel veel dank voor de goede begeleiding, wij zullen jullie zeker aanbevelen in onze kennissenkring.

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Kees Paardekoper, Lisse 29-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede service!

Van onze buffetkast waren 2 planken gescheurd , een week laten ontvingen we per post nieuwe planken . Goede service !

Klantvriendelijkheid
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
7.5
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Kastenn
Reactie van Kastenn
Bedankt voor je positieve beoordeling Kees!
9.5
Leo & Annet 29-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Wat een snelle service

Boekenkast Bo stond binnen een week te pronken in onze studeer kamer .

Klantvriendelijkheid
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Familie Peters, Doetinchem 29-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prachtige woonwinkel!

Prachtige woonwinkel met zeer verrassende prijzen . Echt een aanrader

Klantvriendelijkheid
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Van der Blom 29-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super maatwerk!

12 weken gewacht op een prachtige kast die speciaal voor ons op maat is gemaakt . Het was het wachten mee dan waard .

Klantvriendelijkheid
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen