Kastenn Doetinchem klantervaringen

Meubelwinkels 56  recensies

Klantervaring met Kastenn, Doetinchem

 10
Stan Egging 17-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top bedrijf!

Voordat onze kast geleverd werd, met veel uitdagingen van doen gehad, zijn en blijven immers rare Corona tijden. Voor Kastenn maakt dit niets uit, zij hebben alles op alles gezet om aan de klantwens te blijven voldoen, gewoon door eerlijke, heldere en oplossingsgerichte communicatie! Naast de mooie producten een hele fijne partij om zaken mee te doen, kan ze van harte aanbevelen...

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Elinde 21-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijn bedrijf

Grote bank gekocht

Pluspunten

Mooie winkel ruime keuze

Klantvriendelijkheid
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
Arink Ronald 20-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Het is het wachten waard

Prettig contact , zeer lange levertijd

Klantvriendelijkheid
8.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
1.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Hans en Schimmelpenningh 19-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer klantgericht met kennis van zaken!

Wij waren op zoek naar een buffetkast en kwamen zodoende op het internet uit bij Kastenn.nl Ook al vonden we de trip van Wassenaar naar Doetinchem wel wat ver, zijn we toch gegaan, daar het assortiment op de website erg groot en mooi was. Van deze beslissing hebben we geen seconde spijt gehad. Niet alleen hebben wij nu een prachtige buffetkast naar onze smaak, maar ook 8 schitterende eetkamerstoelen van leer. De stoelen zitten werkelijk fenomenaal en zijn een sieraad aan onze kloostertafel. Zeer belangrijk daarbij is dat eigenaar Maarten zeer klantvriendelijk is, kennis van zaken heeft, een groot assortiment heeft (er is echt heel veel mogelijk) en zijn afspraken nakomt. In de winkel zijn ook veel modellen te zien en dat geeft een goed beeld van wat je kan verwachten. Maarten houdt je keurig op de hoogte van de leveringsdata( niet altijd even makkelijk in Corona tijd) en heeft ook een prettig transporteur bedrijf, dat ook weer stipt in zijn afspraken en tijden is en dat er voor zorgt dat alles keurig bij je wordt uitgepakt en precies daar komt te staan waar je het hebben wilt. Wij kunnen een ieder Kastenn.nl aanraden. Er valt op dit bedrijf niets aan te merken.

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
braaksma 11-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

mooi assortiment

zeer vriendelijke en professionele verkoper en verkoopster

Pluspunten

prijs kwaliteit verhouding is goed

Suggesties

kan geen verbeterpunten noemen

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Mark S. 02-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede kwaliteit met uitstekende service.

Goede kwaliteit met uitstekende service.

Pluspunten

Goede kwaliteit met uitstekende aflevering en service.

Suggesties

N.v.t.

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Ralph Schaap 05-07-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super!!!!! Top winkel en zeer klantgericht

Bij ons bezoek aan de winkel werden wij vriendelijk geholpen door Maarten en Marlies,ze namen echt de tijd voor ons. Wij raden iedereen aan deze winkek te bezoeken mocht je een nieuwe kast, eettafel of andere meubelen nodig hebben, hier begrijpen ze het concept klant gericht zijn echt!

Pluspunten

De transporteur waar ze mee werken heeft nette en profesionele medewerkers. De servieskast hebben we helemaal naar onze smaak laten customizen, het is een pronkstuk in onze woonkamer! Een jaar na aflevering bleek er wat mis te zijn met de eetkamerstoelen. We hebben contact opgenomen met Maarten. Hij heeft vervolgens contact opgenomen met de leverancier/fabrikant van de stoelen en ze zijn allen vervangen voor nieuwe.

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Rene Marissen 16-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

FANTASTISCH bedrijf met FANTASTISCHE mensen

ons "oude " huis was ingericht met ( op maat gemaakte ) kasten van de woonwinkel. Verkoop huis ging alleen door als de meubels bleven staan. vereiste koper. Nu ons nieuwe huis wederom ingericht met kasten van de woonwinkel. never chanche a winning team. super tevreden.

Pluspunten

service en gastvrijheid

Suggesties

open zo'n winkel in het Noorden

Klantvriendelijkheid
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
M.J.A. de Wit 05-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfect bedrijf

Professioneel bedrijf dat heel goed is in communicatie en afspraken nakomt. Verder kwaliteit en prijs fantastisch te noemen.

Pluspunten

Alleen maar positief.

Suggesties

Niets

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
jeroen 02-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

ik heb de woonnkamer ingericht met behulp van maarten en marlies

heel fijn advies, makkelijk, snel en compleet geholpne. Heel aardige mensen ook. zeker een aanrader.

Klantvriendelijkheid
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen