Kastenn Doetinchem klantervaringen

Meubelwinkels 46  recensies

Klantervaring met Kastenn, Doetinchem

 10
M.H. Keltjens-Scholtens 06-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Duidelijk, vriendelijk, prachtige eigentijdse meubels.Kwaliteit, dichtbij

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Bertus & Hillie Edens 12-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Alle lof voor dit bedrijf !!

Heel erg blij met buffetkast en tv-meubel. Zeker de moeite waard vanuit het noorden af te reizen naar Doetinchem !! Aflevering perfect !!

Klantvriendelijkheid
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Anneke Bentvelsen 30-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima service goede prijs kwaliteitsverhouding

Klantvriendelijkheid
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Weidema 09-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel blij met de nieuwe kasten.

Na lang zoeken onze kasten gevonden. De prijs/kwaliteit erg goed. Goede en snelle service.

Pluspunten

prijs/kwaliteit, service!

Klantvriendelijkheid
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
José&bert Lammerts van Bueren 15-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Heel prettig

Het was het wachten absoluut waard,we zijn er erg blij met onze Buffetkast

Pluspunten

Mooie winkel,en zeer leuke mensen,top...

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Gerben Siebes 08-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Grote witte boekenkast!

Wij kwamen via via op de website van kastenn.nl. Wat wij overigens een hele fijne site vonden, waar je alles makkelijk op kan vinden. Wat ons bertreft was dit niet de laatste aankoop bij kastenn.nl. Ook bij het bezorgen van de kast, waren ze heel klantvriendelijk. Mvg, Gerben Siebes Doetinchem

Klantvriendelijkheid
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Familie Hendricx 08-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

We zijn er heel blij mee. nogmaals bedankt!

Via google.nl kwamen we bij jullie op de site, we vonden de prijzen bij jullie heel erg goed, met vergelijking van ander bedrijven die dezelfde kasten aanbieden. We vonden de levertijd niet lang omdat wij de kast in delen hebben laten maken. OOk het in elkaar zetten vonden wij dat ze dat heel nauwkeurig deden. We zijn er heel blij mee. nogmaals bedankt. Groeten uit brabant

Klantvriendelijkheid
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Hans Lucassen 01-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vriendelijk bedankt voor de goede service

Beste Marlies en Maarten, Gisteren is het nieuwe beslagplaatje geleverd. Ik heb het direct op de kast geplaatst. Vriendelijk bedankt voor de goede service. Vriendelijke groeten, Hans Lucassen

Klantvriendelijkheid
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Carina Berkhout en Kees Jan Meerman 01-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Nogmaals heel veel dank voor de prachtige kasten met geweldige service!

Beste Maarten, Nogmaals heel veel dank voor de prachtige kasten met geweldige service! We hadden hier afgelopen zaterdag een feestje waarbij we heel veel complimenten kregen. Vrienden van ons hebben jullie adres alvast genoteerd omdat zij ook gaan verhuizen straks en dat is precies wat ze zoeken. Het was zo fijn om zaken met je te doen en we wensen je veel succes toe!

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Mayon uit Horst 01-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Na een lange zoektocht naar de juiste kast,

Na een lange zoektocht naar de juiste kast, heb ik uiteindelijk mijn perfecte kast gevonden bij Kastenn. Ieder formaat en hoogte was leverbaar, wat op andere plekken nogal beperkt was. Met wat kleine aanpassingen aan de kasten die in de winkel stonden, had ik met eigenaar Maarten al snel mijn kast gevormd. Naast een boekenkast heb ik ook een tvmeubel gekocht, die helemaal aan de stijl is aanpast van mijn boekenkast. De combinatie samen heeft al veel positieve reacties gegeven bij mijn interieur. Naast de mooie kasten ook een toplevering! Zeer aan te raden om hier eens een kijkje te nemen om ook jouw droomkast te laten maken!

Klantvriendelijkheid
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12345
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen