Hoekbanken.nl Hilversum klantervaringen

Meubelwinkels 27  recensies

Klantervaring met Hoekbanken.nl, Hilversum

 10
Erica 12-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Stoelen besteld, 3 dagen later in huis

6 eetkamer stoelen besteld, van te voren gebeld of de levering uit kwam en welke tijd. Netjes geregeld allemaal en heerlijke stoelen.

Pluspunten

We waren net even de hond uitlaten toen de bezorger belde dat hij er al was, was geen punt om 5 minuutjes te wachten had alle stoelen al klaar staan voor de deur en bleef netjes wachten tot die het binnen kon zetten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
peter en carla 27-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede service en snelle levering.

Super aardige mensen. Goede service. Super snelle levertijd, 4 weken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Kees en Sylvia 12-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekend, goede service en snelle levering.

Via internet hadden we wat banken gezien waar we voor naar de showroom zijn gereden om te bekijken. Daar aangekomen werden we keurig geholpen uiteindelijk hebben we een andere bank aangeschaft. Onze bank die reeds op voorraad was werd op de afgesproken dag keurig bij ons afgeleverd, in elkaar gezet en al de verpakking werd weer meegenomen. Al met al een goede ervaring.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ly Bijlhout 30-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Netjes geleverd en zonder beschadigingen

Vriendelijke man die Erik.En top service. Wij zijn heel blij met onze bank.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Loes van linden 02-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ruime keuze

Vriendelijke mensen en een prima bank voor een schappelijke prijs

Pluspunten

Komen hun afspraken na

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Irma 10-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een woord : Super!!!

Wat een vriendelijke man! Gewenste bank was niet leverbaar, geen probleem met terug storten geld. Uiteindelijk toch geslaagd en werd er binnen 1 dag een heerlijke bank bezorgd en binnen gezet!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Dennis Veldhuizen 05-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gunstige balans tussen prijs en kwaliteit plus goede en snelle service

Onze loungebank was snel binnen en persoonlijk geleverd door diezelfde persoon van winkel in Hilversum die de bank voor ons besteld had. Tijdens het uitpakken kwamen we er achter dat er kleine beschadigingen aanwezig waren op de bank als gevolg van het inpakken van deze bank door de fabriek. Deze beschadigingen zijn keurig opgelost door de reparateur die deze winkel snel ingeschakeld had. Eind goed, al goed.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Janssen 31-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super service

Zeer behulpzaam en hele goede service Door onze eigen fout verkeerd besteld en hierdoor niet de bank die wij ingedachten hadden geleverd. Door zitaxi zelf telefonisch geholpen en zo door samen kijken wel de goede bank gevonden. Deze bank is helemaal kosteloos omgeruild geworden (terwijl wij helemaal in Limburg wonen). Geweldig we zijn er heel blij mee! Dank jullie wel voor jullie geduld!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marghi 07-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben zeer tevreden over de klantenservice waarbij ik tot in detail duidelijk en eerlijk informatie heb ontvangen over de verschillende banken waar ik interesse in heb

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Bianca 11-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima service

Superblij met mijn bank, aardige man. Top bezorging ik kan niet anders zeggen. Ondanks dat ik wat langer op mijn bank moest wachten. Maar is super opgelost.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen