ZitAxi.nl Hilversum klantervaringen

Meubelwinkels 18  recensies

Klantervaring met ZitAxi.nl, Hilversum

9.0
Bianca 11-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima service

Superblij met mijn bank, aardige man. Top bezorging ik kan niet anders zeggen. Ondanks dat ik wat langer op mijn bank moest wachten. Maar is super opgelost.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
joyce klootwijk 05-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

zeer goede service

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Simone Bezemer 30-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer behulpzaam,goede service

Zojuist onze bank Valetta ontvangen. Ging erg moeilijk ons huis binnen,alles was te smal. Uiteindelijk na heel veel moeite is het toch gelukt,dankzij het doorzettingsvermogen van de bezorger. Geweldig,ben er erg blij mee! Ook onze oude bank is meegenomen,en dat ging ook niet zonder slag of stoot. Maar het is gelukt. Dank jullie wel voor jullie geduld!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
E A C van Duijn 06-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wij hebben een prachtige Costa Hoek slaapbank gekocht, een echte super bank prijs kwaliteit goed, stevig onderstel en slaapt prima, gemakkelijk om te bouwen tot bed

erg blij met de service en klantvriendelijkheid

Pluspunten

Klantvriendelijk goede prijs kwaliteit verhouding

Suggesties

ideale bank om dagelijks op te slapen en zitten

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mr. H.H. Runia 24-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

ik heb goede ervaringen met dit bedrijf

Ik had via internet een specifiek keukenblokje besteld bij keuken-actie. Helaas kon dit wegens een backorder niet snel uitgeleverd worden, maar dit werd mij binnen twee uur na de bestelling al telefonisch gemeld. Ook werden toen onmiddellijk alternatieven voorgedragen. Toen bleek dat deze helaas niet afdoende waren, is mijn order geannuleerd en heb ik nog dezelfde dag mijn geld terugontvangen.

Pluspunten

De reactiesnelheid is uitstekend en hetzelfde geldt voor klantvriendelijkheid. Pluim!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Willem Miermans 05-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede prijs/kwaliteit verhouding, super service en zeer prettige bediening. Alles is goed!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
ilse 28-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

geweldig

super mooie bank zeker voor de prijs snelle levering aardige mensen als ik nog eens een bank nodig heb koop ik het zeker weer bij hun heb het al door geven aan andere

Pluspunten

snelle levering en ze waren ook vriendelijk en de kwaliteit van de bank is goed ben er heel blij mee

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Attiya Ince 17-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Helemaal top

Wat een top service hebben ze hier!!! In 2012 heb ik daar een bankstel, een boxspring en een boxspring voor mijn zoon gekocht, waar ik super tevreden mee ben. Helaas was de zitting waar ik het meest op zit een beetje doorgezakt. Een telefoontje en binnen twee dagen stonden zij er om het te herstellen, no questions asked. Mijn ex heeft in 2013 een bankstel en een boxspring gekocht, waar ik de matrassen van heb overgenomen en waarvan je de veren nu een beetje voelt. Een telefoontje op donderdag gepleegd en nu staan ze hier met nieuwe matrassen. Dit staat voor goede service en klantvriendelijkheid. Dit maakt dat mijn aankopen sowieso bij Zit/SlaapAxi zullen blijven en dit ook zal doorgeven aan mijn vrienden en familie!!! Nogmaals jullie zijn Toppers!!!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marga Fokker 08-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden over mijn aankoop en de service

Geachte heer/mevrouw, Enige tijd geleden heb ik een bank gekocht bij de Emmastraat. Hij zit geweldig. En ik vind de service top. na dat ik de lederen bank zelf had behandeld met een bepaald soort ledervet (wat ik nog had) bleek dat de bank vlekken ging vertonen. na melding te hebben gemaakt bij Hoekbanken.nl kwam er een medewerker om de bank te reinigen en met het juiste onderhoudsmiddel te behandelen, Het onderhoudsmiddel mocht ik houden en de bank ziet er weer keurig uit, bedankt Hoekbanken.nl

Pluspunten

Goede kwaliteit en service

Suggesties

Ga zo door.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Irma 27-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfect

Het klinkt bijna ongeloofwaardig, maar ik heb alleen maar goede woorden voor Zitaxi. Kwaliteit en service, betrokkenheid en vakmanschap.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen