Hoekbanken.nl Hilversum klantervaringen

Meubelwinkels 28  recensies

Klantervaring met Hoekbanken.nl, Hilversum

 10
Irma 27-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfect

Het klinkt bijna ongeloofwaardig, maar ik heb alleen maar goede woorden voor Zitaxi. Kwaliteit en service, betrokkenheid en vakmanschap.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.5
Claudia 17-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Bijna 2 jaar geleden een bank gekocht bij zitaxi Hilversum. Nu had ik een "klacht" dat ik de bank niet lekker meer vond zitten. Ik kreeg snel een reactie en Erik is bij mij thuis gekomen om te kijken. Hij heeft het direct opgelost. Super s

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
9.0
marja van der molen 06-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

keukenkastje besteld, deurtje beschadigd, hierover gemaild, volgende dag al een nieuw deurtje gekregen, toppie

prima service

Pluspunten

snel en vakkundig, men denkt mee

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Roosmarie 28-03-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima service

- Snelle levering van prima bank - Vanwege klein gaatje in een bankdeel bij levering; deel snel vervangen, maar in de tussentijd er wel op kunnen zitten. Prima!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Ellen Bekke 02-03-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super service

UIterst correcte en snelle levering (bank was direct leverbaar en binnen 2 dagen in huis!). Vriendelijke heren en zeker de moeite waard.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
P Bos 06-02-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

eerlijk + hulpvaardig

We sliepen al geruime tijd slecht. Div. matrassen geprobeerd, echter bij andere winkels kun je wel ruilen maar nooit geld terug. Bij ZitAxi mochten we de twee matrassen, mits fatsoenlijk gebruikt, na twee weken terug brengen: 'niet goed, geld terug'. Door hun hulp zijn we toen erachter gekomen dat de bedbodem een veel grotere invloed heeft dan ons door andere zaken in het verleden verteld was. De matrassen die we al hadden bleken op de nieuwe bodems wel te voldoen en ons probleem is opgelost ! Na twee weken kregen we ons geld 100% terug. Zo kun je natuurlijk geen bedrijf runnen + ik was blij met de oplossing, daarom Erik voorgesteld om 100,- 'huur' in te houden. Hij was sportief en middelde dat - gaf hem een beter gevoel. Zo'n service vind je niet vaak meer !

Pluspunten

zie boven

Suggesties

meer winkelruimte ?

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
P vd laan 04-12-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijne nieuwe slaapbank - Moraira - Topservice

De Moraira slaap/hoekbank werd netjes afgeleverd (getakeld - Amsterdam) en in de woonkamer gemonteerd. Superfijne service, vriendelijk en professioneel!

Pluspunten

Goede service Goed bereikbaar Betaalbaar (geen Ikea-kwaliteit, maar beter!)

Suggesties

De Moraira slaapbank eens uitproberen, hij ligt heerlijk en comfortabel.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
6.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
L.A Corputty 24-11-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige service komen de afspraken die je maakt perfect na.

Mooie bioscoop bank gekocht, het mooie van ZitAxi is dat je zeer ruime keuze hebt.Als je een klacht hebt ze gelijk voor je deur staan om het op te lossen geweldig .

Pluspunten

Veel keuze uit welk soort bekleding in diverse kleuren van de banken, en dat zonder extra kosten.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Ad Vermeulen 18-11-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Snelle levering en goede service!

Nadat ik mijn bank had besteld op hoekbanken.nl kreeg ik binnen een dag al een belletje over een afleverafspraak. Binnen 48 uur stond de bank die ik wilde in mijn woonkamer, voor een zeer voordelige prijs. Erg fijne en vooral snelle service dus.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen