Hekwerk Soest B.V. Soest klantervaringen

Klantervaring met Hekwerk Soest B.V., Soest

9.5
M Huis in t Veld 12-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer professioneel, klantgericht en het resultaat is prachtig en van hoge kwaliteit!

Er is goed geluisterd naar onze wensen wat heeft geleid tot een resultaat waar wij 100% tevreden mee zijn. Ook vinden wij de prijs -kwaliteit verhouding in orde.

Heeft u verbeterpunten?

Ga zo door!

Persoonlijk advies
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
9.0
Kwaliteit producten
 10
Afspraken nakomen
 10
Onze showtuin
8.0
Onze website
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste familie Huis in 't Veld, dank voor de mooie 9,5 die u ons hebt gegeven; daar doen we het toch voor! Uw complimenten geef ik ook door aan ons verkoopteam. Meedenken met de klant en persoonlijk advies zijn dingen die wij erg belangrijk vinden. Mocht u ons in de toekomst wederom nodig hebben, dan staan wij weer graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester Team Hekwerk Soest BV
9.0
Zweedijk 12-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Buitengewoon goed

Persoonlijk advies
9.0
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
8.5
Kwaliteit producten
 10
Afspraken nakomen
 10
Onze showtuin
7.0
Onze website
7.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste familie Zweedijk, Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw mening te geven. Wij zijn heel blij met uw '9'. Wij wensen u heel veen plezier van uw hekwerk en mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben, dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester Team Hekwerk Soest BV
9.0
J.Lesterhuis,Bergweg 57,1217SB Hilversum 12-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

invulling vragenlijst spreekt voor zich

Persoonlijk advies
9.0
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
 10
Kwaliteit producten
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Onze showtuin
9.5
Onze website
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste familie Lesterhuis, Vriendelijk dank dat u de moeite heeft genomen om ons deze prachtige beoordeling te geven; daar zijn wij heel blij mee! Wij wensen u veel plezier met uw hekwerk en mocht u ons in de toekomst nodig hebben, dan staan wij graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester Hekwerk Soest BV
8.0
Pietersma 11-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Prima, mail met offerte kon sneller, goed advies, hek snel gerepareerd.

Persoonlijk advies
8.0
Klantvriendelijkheid
7.0
Duidelijkheid offerte
9.0
Kwaliteit producten
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Onze showtuin
0.0
Onze website
0.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste familie Pietersma, Vriendelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen en ons een goede beoordeling te geven. Wat betreft uw opmerking 'mail met offerte kon sneller'; wij hebben ons verkoopteam uitgebreid om mensen sneller te kunnen bedienen. Mocht u ons in de toekomst nogmaals nodig hebben, dan hoop ik dat dit punt voor u verbeterd is. Ik wens u voor nu een prettige dag! Monique Bouwmeester (Team Hekwerk Soest)
8.0
J.G.M. Timmer 11-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

prima professionele wijze van zaken doen!

Heeft u verbeterpunten?

neen

Persoonlijk advies
8.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Duidelijkheid offerte
8.5
Kwaliteit producten
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Onze showtuin
7.5
Onze website
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste familie Timmer, vriendelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij met uw positieve beoordeling! Ik wens u een prettige dag! Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester (Team Hekwerk Soest)
9.0
Wip 11-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

perfect, en correcte levering van offerte tot plaatsing.

Aanrader voor iedereen die een hekwerk wil.

Heeft u verbeterpunten?

Jammer dat verlichting bij inmeten niet is besproken

Persoonlijk advies
7.5
Klantvriendelijkheid
9.0
Duidelijkheid offerte
8.0
Kwaliteit producten
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Onze showtuin
0.0
Onze website
0.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste heer Wip, vriendelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij met uw positieve beoordeling! Wat betreft uw opmerking over ‘verlichting’. Ik heb dit intern besproken met het verkoopteam en zij zullen dit onderwerp meer aandacht geven tijdens verkoopgesprekkken. Ik wens u een prettige dag! Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester (Team Hekwerk Soest)
7.5
Hanna Holman 11-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Betrouwbaar, degelijk en prettig contact aan de telefoon.

er moest nog wat weggezaagd worden en daarvoor zijn geen kosten in rekening gebracht, dus heel sympathiek

Persoonlijk advies
7.5
Klantvriendelijkheid
7.5
Duidelijkheid offerte
8.5
Kwaliteit producten
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Onze showtuin
0.0
Onze website
7.5
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste mevrouw Holman, vriendelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij met uw positieve beoordeling! Ik wens u een prettige dag! Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester (Team Hekwerk Soest)
9.0
A. Bosch 11-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer prettige ervaring, afspraken perfect nagekomen.

Heeft u verbeterpunten?

geen verbeterpunten.

Persoonlijk advies
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Duidelijkheid offerte
9.0
Kwaliteit producten
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Onze showtuin
9.0
Onze website
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste familie Bosch, vriendelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij met uw positieve beoordeling! Ik wens u een prettige dag. Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester (Team Hekwerk Soest)
8.0
van den Braak 11-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

goed

Heeft u verbeterpunten?

Toen e.e.a. geleverd werd, bleek iets niet te kloppen. De poort moest retour. Ik had verwacht dat er wel contact met me opgenomen zou worden, maar dat was niet het geval waardoor ik zelf gebeld heb. Overigens vond ik de oplossing die de monteurs aandroegen erg slecht. Je moet op dat moment beslissen en als ik toen akkoord was gegaan zou ik daar tot in lengten van dagen spijt van hebben gehad en met teleurstelling naar de poort hebben gekeken. De monteurs waren bijzonder aardig maar zo'n oplossing moeten ze niet bieden want zal ontevreden klanten opleveren

Persoonlijk advies
8.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Duidelijkheid offerte
7.0
Kwaliteit producten
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Onze showtuin
8.0
Onze website
5.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste heer Van den Braak, vriendelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij met uw positieve beoordeling! Wat betreft uw opmerking over de poort die niet goed bleek te zijn bij montage: vervelend dat in uw beleving de communicatie vanuit kantoor onvoldoende is gebleken. Zeker omdat wij communicatie en helderheid/eerlijkheid naar onze klanten erg belangrijk vinden. Intern is dit nu ook besproken. Ik heb wel begrepen dat uw poort geheel opnieuw is gemaakt en de nieuwe poort wel geheel naar wens is? Ik wens u dan ook veel plezier van uw hekwerk. Ik wens u een prettige dag! Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester (Team Hekwerk Soest)
 10
Yvonne Sittrop 11-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Advies is duidelijk en professioneel en dus betrouwbaar.

Ik ben ook erg te spreken over de mensen die het balkonhek hebben geplaatst. Aardig en hebben mooi werk afgeleverd.

Heeft u verbeterpunten?

Zijn er niet.

Persoonlijk advies
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
 10
Kwaliteit producten
 10
Afspraken nakomen
 10
Onze showtuin
8.0
Onze website
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Dank voor uw positieve beoordeling en het compliment voor onze monteurs. Deze zal ik zeker doorgeven. Mvg, Monique (Team Hekwerk Soest)
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden