Hekwerk Soest B.V. Soest klantervaringen

Klantervaring met Hekwerk Soest B.V., Soest

7.0
Gerretsen 17-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Helaas bleek het nieuwe balconhek niet de juiste maat te hebben; hierdoor vertraagde de vernieuwing en plaatsen van het hek

goed; de toekomst moet uitwijzen of het hekwerk goed behandeld is tegen roest e.d.

Persoonlijk advies
7.5
Klantvriendelijkheid
8.0
Duidelijkheid offerte
7.0
Kwaliteit producten
7.0
Afspraken nakomen
4.5
Onze showtuin
6.0
Onze website
6.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste familie Gerretsen, Dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Ik begrijp dat de vertraging in het plaatsen van uw balkonhekwerk teleurstellend was. Echter hoop ik ook dat u begrip heeft dat het allemaal maatwerk is en ook wij wel eens een fout bij het inmeten kunnen maken. Uw balkonhekwerk is daarom ook opnieuw gemaakt en later dan gepland geplaatst. Maar vooralsnog naar tevredenheid, begrijp ik? U geeft aan 'bang' te zijn voor roestvorming in de toekomst. Al onze producten worden verzinkt (tegen roestvorming) en vervolgens indien gewenst gepoedercoat (voor de kleur). Normaal gesproken is dit de juiste behandeling voor jarenlang plezier. Mocht uw balkonhekwerk ondanks deze grondige behandeling toch nog roesten; neem dan contact met ons op. Ik wens u voor nu veel plezier van uw balkonhekwerk! Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester (Team Hekwerk Soest BV)
 10
P. Van Amerongen 15-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Prima contact, advies en afhandeling. Kan HSoest zonder meer aanbevelen aan bekenden/buren.

Persoonlijk advies
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
 10
Kwaliteit producten
 10
Afspraken nakomen
 10
Onze showtuin
 10
Onze website
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste familie Van Amerongen, Vriendelijk dank dat u de moeite heeft genomen om deze prachtige aanbeveling online te zetten. Daar zijn wij zeer blij mee. Ik heb de complimenten ook doorgegeven aan 'de mannen' van de verkoop. Mijn collega Mark neemt z.s.m. contact met u op om binnenkort de laatste puntjes goed op te leveren. Dank voor uw vertrouwen in ons bedrijf en in de toekomst staan we graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester Team Hekwerk Soest
8.0
wilma de ruijter 13-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

door middel van een foto kon ik mijn hek laten maken.

ik vond het prettig dat ik na mn eerste offerte nog een andere kon laten maken toen ik mij bedacht wat betreft de gebruikte figuurtjes en de plaats ervan. ik had op internet een foto gevonden van hoe ik mijn hek wilde en dat hebben ze prima gemaakt.

Persoonlijk advies
7.0
Klantvriendelijkheid
7.0
Duidelijkheid offerte
7.0
Kwaliteit producten
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Onze showtuin
6.0
Onze website
6.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste mevrouw de Ruijter, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons een positieve aanbeveling te geven. Daar zijn wij zeer blij mee. Ik wens u veel plezier met uw hekwerk! Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester Team Hekwerk Soest
9.0
HH Verhaegh 13-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Heel erg plezierig. Vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar.

Wij hadden oude ijzeren palen door een klusjesman laten plaatsen en dat ging niet goed de draadbespanning heeft Hekwerk Soes uitgevoerd ondanks het feit dat zij niet de palen geleverd nog geplaatst hebben en de palen niet vakkundig recht geplaatst waren. Wat Hekwerk Soest heeft gedaan prijs ik enorm maar ook de communicatie en uitvoering meer dan LOF. Het hekwerk heeft een dankzij hekwerk Soest een fraaier aangezicht gekregen.

Heeft u verbeterpunten?

Nee

Persoonlijk advies
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Duidelijkheid offerte
9.0
Kwaliteit producten
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Onze showtuin
7.0
Onze website
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste familie Verhaegh, dank dat u de moeite heeft genomen ons een '9' te geven. Daar zijn wij heel blij mee. Fijn dat u tevreden bent over het eindresultaat. Ik zal onze monteurs ook uw complimenten doorgeven; dat is voor hen toch ook altijd leuk om te horen. Ik wens u voor nu veel plezier van uw hekwerk! Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester Hekwerk Soest BV
 10
Tennisvereniging Rijnhuyse Nieuwegein 13-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

prettige/duidel samenwerking

goede samenwerking op lokatie

Heeft u verbeterpunten?

geen

Persoonlijk advies
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
 10
Kwaliteit producten
 10
Afspraken nakomen
9.5
Onze showtuin
0.0
Onze website
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Vriendelijk dank dat u ons bedrijf maar liefst een '10' geeft! Fijn dat alles naar wens is verlopen en u zo tevreden bent; daar doen we het voor. Ik wens jullie veel tennis-plezier en mochten jullie ons in de toekomst weer nodig hebben...dan komen wij graag! Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester Hekwerk Soest BV
7.5
D.P.C. Posthumus Meyjes 13-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zeer tevreden

Werkzaamheden die vergeten waren, werden een 2 weken later snel verholpen en een paar weken daarna kwam er nog een keer iemand langs om de vergeten werkzaamheden te doen. Dat was dus intern niet goed gecommuniceerd. Maar dat is dan ook het enige na inmiddels drie hekwerken te hebben laten plaatsen!

Heeft u verbeterpunten?

Zie hierboven

Persoonlijk advies
8.0
Klantvriendelijkheid
7.5
Duidelijkheid offerte
8.0
Kwaliteit producten
8.0
Afspraken nakomen
7.0
Onze showtuin
0.0
Onze website
0.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste heer Posthumus Meyjes, dank voor uw positieve beoordeling. Mocht u in de toekomst een vierde hekwerk willen laten plaatsen, dan helpen wij u wederom graag! Dank voor uw vertrouwen in ons bedrijf! Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester Team Hekwerk Soest
8.0
B.Meurs 12-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel en netjes geplaatst hekwerk

Hekwerk staat keurig, vlotte afhandeling en klantvriendelijke behandeling. Een tevreden gevoel dus.

Heeft u verbeterpunten?

Zou het niet weten.

Persoonlijk advies
8.0
Klantvriendelijkheid
8.0
Duidelijkheid offerte
8.0
Kwaliteit producten
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Onze showtuin
0.0
Onze website
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
B.Meurs 12-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel en netjes geplaatst hekwerk

Hekwerk staat keurig, vlotte afhandeling en klantvriendelijke behandeling. Een tevreden gevoel dus.

Heeft u verbeterpunten?

Zou het niet weten.

Persoonlijk advies
8.0
Klantvriendelijkheid
8.0
Duidelijkheid offerte
8.0
Kwaliteit producten
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Onze showtuin
0.0
Onze website
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste familie Meurs, vriendelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij met uw positieve beoordeling! Ik wens u een prettige dag, Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester (Team Hekwerk Soest)
8.0
GJ Bouwmeester 12-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

We hebben een hekwerk/rastermat op een kale muur laten bevestigen om daar vervolgens beplantingen en andere fraaie versieringen aan op te hangen. Vriendelijke en correcte monteurs en vlotte levering

Heeft u verbeterpunten?

nee

Persoonlijk advies
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Duidelijkheid offerte
9.0
Kwaliteit producten
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Onze showtuin
9.0
Onze website
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste familie Bouwmeester, vriendelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij met uw positieve beoordeling! Ik wens u een prettige dag! Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester (Team Hekwerk Soest)
9.0
H. van Loon 12-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede service; wij zijn zeer tevreden

Naast de goede vooraf-service waren we zeer tevreden over het personeel dat de plaatsing van het hekwerk verzorgde.

Heeft u verbeterpunten?

De dag van de uitvoering van de plaatsing was pas op het laatste moment (twee dagen tevoren) definitief bij ons bekend. Eerder was al wel een prognose gegeven, maar het is handiger als de klant eerder van de exacte datum van plaatsing op de hoogte kan zijn.

Persoonlijk advies
9.0
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
 10
Kwaliteit producten
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Onze showtuin
8.0
Onze website
0.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste heer Van Loon, Vriendelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Ik zal de complimenten aan de onze monteurs doorgeven. Wat betreft uw verbeterpunt voor de planning: helaas is het erg moeilijk om ver vooruit te plannen. U kunt zich voorstellen dat het inschatten van de tijd dat onze monteurs bezig zijn met het plaatsen nog wel eens anders kan zijn. Zo komen ze soms beton tegen in de grond of zijn struiken niet gesnoeid om de hekwerklijn vrij te maken. Ik noem maar een paar voorbeelden. Dan loopt de planning anders. Het zit soms mee en soms tegen en daardoor blijft de planning continu anticiperen op het werktempo van de mannen en is het afhankelijk of we alle hekwerk-onderdelen binnen hebben. Daarom geven we wel een indicatie van de weken en bellen we in die periode ongeveer 2 dagen van tevoren voor de daadwerkelijke dag/tijdstip. Ik hoop dat u (met deze uitleg) begrijpt dat we het op deze manier moeten doen. Ik wens u een prettige dag! Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester (Team Hekwerk Soest)
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden