Hekwerk Soest B.V. Soest klantervaringen

Klantervaring met Hekwerk Soest B.V., Soest

 10
E.P. Boon 08-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Hekwerk Soest; de vakmensen verstaan hier hun vak. Er wordt zorgvuldig gekeken wat er nodig is en er wordt met je meegedacht. Voelde erg goed

Na 1 dag hadden we eventjes dat hek minder deed. Kregen snel iemand aan de lijn en al snel werd het opgelost. Er wordt naar je geluisterd. Persoonlijk contact. Als je belt weten ze snel wie je bent, dat maakt het persoonlijker. Voor mij een hele fijne ervaring en ik raad iedereen Hekwerk Soest aan.

Heeft u verbeterpunten?

Nee ga zo door.

Persoonlijk advies
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
 10
Kwaliteit producten
 10
Afspraken nakomen
 10
Onze showtuin
 10
Onze website
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jef Uittenbogaard 01-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Mooi vakwerk

Aardige en vriendelijke monteurs

Heeft u verbeterpunten?

nee

Wilt u nog meer aan ons kwijt?

Ga zo door!

Persoonlijk advies
8.5
Klantvriendelijkheid
9.5
Duidelijkheid offerte
9.0
Kwaliteit producten
8.5
Afspraken nakomen
1.0
Onze showtuin
9.0
Onze website
8.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Marianne Overakker 04-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettigeontvangst/goed advies/snelle offerte/flexibel in plannen

Persoonlijk advies
8.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Duidelijkheid offerte
9.0
Kwaliteit producten
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Onze showtuin
8.0
Onze website
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Bedankt voor uw positieve review, mevrouw Overakker!
9.5
Veeneman Jan 14-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf toppy

Ik raad iedereen dit bedrijf aan, wat ik ook gedaan heb. Deze mensen waren ook heel erg tevreden

Heeft u verbeterpunten?

Ik zou het niet weten.

Wilt u nog meer aan ons kwijt?

Ga zo door

Persoonlijk advies
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Duidelijkheid offerte
9.0
Kwaliteit producten
 10
Afspraken nakomen
9.0
Onze showtuin
9.0
Onze website
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Dank voor deze spontane review! Wij zijn blij met uw beoordeling :-) Team Hekwerk Soest bv
 10
C. Vonk 27-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

100% positief

Vriendelijk, duidelijk, mee denken.

Persoonlijk advies
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
 10
Kwaliteit producten
 10
Afspraken nakomen
 10
Onze showtuin
 10
Onze website
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste familie Vonk, Wat leuk, zo'n uiterst positieve review! Dank hiervoor ;-)
8.5
H. Knape 17-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

wij kwamen onaangekondigd in het bedrijf om inlichten en werden buitengewoon vriendelijk en zeer deskundig ontvangen door de heer van essen, adviseur. Hij dacht goed met ons mee en we kwamen tot overeenstemming. Thuis gekomen lag er direct al heldere

Informatie in de mailbox en nadere overleg over opties ging ook zeer snel en deskundig. We waren onder de indruk!

Persoonlijk advies
7.5
Klantvriendelijkheid
8.5
Duidelijkheid offerte
7.5
Kwaliteit producten
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Onze showtuin
8.5
Onze website
7.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste heer Knape, wat leuk dat u uw ervaring heeft gedeeld. Wij en Reinier in het bijzonder, is blij met uw beoordeling. Wij danken u voor uw opdracht! Zonnige groet, Monique Bouwmeester Hekwerk Soest BV
 10
Minouk de Jong 20-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Aangetrokken door de duidelijke website zijn we in de showtuin gaan kijken. Onze hekwerk stond daar ook en dat was fijn. Goed geholpen. Ze hadden nog tips en dachten mee in ons voordeel. Netjes geplaatst. Ik zou ze aanraden!

Heeft u verbeterpunten?

nee

Persoonlijk advies
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Duidelijkheid offerte
 10
Kwaliteit producten
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Onze showtuin
 10
Onze website
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Dank voor deze positieve reactie! Hartelijke groet, team Hekwerk Soest B.V.
 10
Danny Peele 20-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super klantvriendelijk / klantgericht.

Een week voor het uitvoeren van de opdracht waren wij genoodzaakt een wijziging door te voeren i.v.m. het afkeuren van de vergunning. De medewerkers van Hekwerk Soest gingen hier bijzonder flexibel mee om en we kregen zelfs een aangepaste opdrachtbevestiging, waarin de aanpassing ook financieel (ten gunste van ons) de aanpassing was doorgevoerd. Tijdens het gehele traject was de communicatie overigens zeer correct en snel. Ook de uiteindelijke plaatsing is keuring uitgevoerd door (zeer sociale) vakmensen. Oftewel; niks dan lof!

Heeft u verbeterpunten?

Geen

Wilt u nog meer aan ons kwijt?

Bedankt voor de goede service en we gaan jullie zeker aanbevelen!

Persoonlijk advies
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
9.0
Kwaliteit producten
9.0
Afspraken nakomen
 10
Onze showtuin
0.0
Onze website
7.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
van 't Hof 19-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel,accuraat en Keurig werk geleverd

Goede advies en werkzaamheden Keurig gedaan ook snelheid waarmee dit ging zijn wij optimaal tevreden over.

Persoonlijk advies
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
 10
Kwaliteit producten
 10
Afspraken nakomen
 10
Onze showtuin
 10
Onze website
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Bedankt dat jullie de moeite hebben genomen deze in te vullen. Met zulke complimenten gaan wij met een goed gevoel de zomervakantie in. Veel plezier van uw hekwerk en als wij weer wat voor u kunnen betekenen dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Hekwerk Soest B.V.
 10
van 't Hof 19-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel,accuraat en Keurig werk geleverd

Goede advies en werkzaamheden Keurig gedaan ook snelheid waarmee dit ging zijn wij optimaal tevreden over.

Persoonlijk advies
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
 10
Kwaliteit producten
 10
Afspraken nakomen
 10
Onze showtuin
 10
Onze website
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Bedankt dat jullie de moeite hebben genomen deze in te vullen. Met zulke complimenten gaan wij met een goed gevoel de zomervakantie in. Veel plezier van uw hekwerk en als wij weer wat voor u kunnen betekenen dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Hekwerk Soest B.V.
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden