Hekwerk Soest B.V. Soest klantervaringen

Klantervaring met Hekwerk Soest B.V., Soest

 10
van 't Hof 19-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel,accuraat en Keurig werk geleverd

Goede advies en werkzaamheden Keurig gedaan ook snelheid waarmee dit ging zijn wij optimaal tevreden over.

Persoonlijk advies
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
 10
Kwaliteit producten
 10
Afspraken nakomen
 10
Onze showtuin
 10
Onze website
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Bedankt dat jullie de moeite hebben genomen deze in te vullen. Met zulke complimenten gaan wij met een goed gevoel de zomervakantie in. Veel plezier van uw hekwerk en als wij weer wat voor u kunnen betekenen dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Hekwerk Soest B.V.
 10
van 't Hof 19-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel,accuraat en Keurig werk geleverd

Goede advies en werkzaamheden Keurig gedaan ook snelheid waarmee dit ging zijn wij optimaal tevreden over.

Persoonlijk advies
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
 10
Kwaliteit producten
 10
Afspraken nakomen
 10
Onze showtuin
 10
Onze website
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Bedankt dat jullie de moeite hebben genomen deze in te vullen. Met zulke complimenten gaan wij met een goed gevoel de zomervakantie in. Veel plezier van uw hekwerk en als wij weer wat voor u kunnen betekenen dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Hekwerk Soest B.V.
 10
Wijkcie. Zandweg-Oostwaard 06-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goede service, nakomen afspraken

Heeft u verbeterpunten?

Doppen op palen vastzetten met bouwlijm o.i.d. zodat ze niet verwijderd kunnen worden

Persoonlijk advies
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
 10
Kwaliteit producten
 10
Afspraken nakomen
 10
Onze showtuin
0.0
Onze website
0.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste heer Noordenbos, Dank voor uw mooie cijfers! Fijn en leuk dat u de moeite heeft genomen deze in te vullen. Wij hopen dat de wijk veel speelplezier zal beleven aan dit speelveld. U geeft aan dat de doppen op de palen bij jullie speelterrein verwijderd worden en jullie ze daarom vast hebben gemaakt met lijm. Gelukkig komt dit probleem niet / nauwelijks voor. Jammer dat vandalen dit doen bij een hekwerk wat is geplaatst om juist plezier en saamhorigheid te brengen. Wij hopen voor jullie dat het verlijmen van de doppen helpt. Mocht u in de toekomst weer gebruik willen maken van onze diensten, dan bent u wederom van harte welkom. Met vriendelijke groet, Team Hekwerk Soest
9.0
A. Achterberg-van der Gouw 24-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed en betrouwbare leverancier

De kwaliteit is zeer goed, mooi, robuust en solide. Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing en montage. Kortom, een aanrader. Ook informatie wordt goed doorgegeven.

Persoonlijk advies
9.0
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
9.0
Kwaliteit producten
 10
Afspraken nakomen
 10
Onze showtuin
9.0
Onze website
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste Familie Achterberg, attent dat u, naast de positieve e-mail die u al had gestuurd, ook nog de moeite heeft genomen om uw ervaring hier te delen. Wij zijn blij met deze waardering! Wij wensen u veel plezier met uw hekwerk en voor nu: een zonnige dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester Team Hekwerk Soest
9.0
A. Engelberts 11-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Aangenaam contact, een goed advies op maat, betrouwbaar, keurige service en een prachtig eindresultaat. Kortom, 100% tevreden!

Persoonlijk advies
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Duidelijkheid offerte
8.0
Kwaliteit producten
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Onze showtuin
8.0
Onze website
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste mevrouw Engelberts, dank voor uw positieve feedback. Wij wensen u veel plezier van uw hekwerk! Met vriendelijke groet, team Hekwerk Soest
 10
M.Pauw-Thiel 06-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Erg vriendelijk personeel. Lieve hond. Lekkere koffie.

Goed advies gekregen. Erfafscheiding tussen buren....dus een keurig gesplitste rekening. Het plaatsen van het hekwerk werd gedaan door professionals.

Heeft u verbeterpunten?

Alles was goed. Vanaf het eerste telefoontje!

Persoonlijk advies
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
 10
Kwaliteit producten
 10
Afspraken nakomen
 10
Onze showtuin
0.0
Onze website
0.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste familie Pauw-Thiel, hartelijk dank voor het invullen van dit beoordelingsformulier. Ik moest wel lachen om 'lieve hond en lekkere koffie'. Uw cijfers worden erg gewaardeerd. Wij wensen u en uw buren veel plezier van uw hekwerk! Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester Team Hekwerk Soest
9.0
C.Tammer 06-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed bedrijf

Goed vriendelijk personeel Op kantoor en op de werkplek

Heeft u verbeterpunten?

Geen

Persoonlijk advies
8.5
Klantvriendelijkheid
9.0
Duidelijkheid offerte
9.0
Kwaliteit producten
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Onze showtuin
8.0
Onze website
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste familie Tammer, Attent dat jullie de moeite hebben genomen om jullie ervaring met ons te delen. We zijn heel blij met jullie positieve beoordeling. Bedankt hiervoor! Wij wensen jullie veel plezier van jullie hekwerk en mochten jullie ons in de toekomst weer nodig hebben, dan staan wij weer graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester Team Hekwerk Soest BV
8.5
Hardin 05-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed

Heel goed advies, geeft de de opties op maat.

Heeft u verbeterpunten?

Geen

Persoonlijk advies
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Duidelijkheid offerte
9.0
Kwaliteit producten
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Onze showtuin
7.0
Onze website
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Vriendelijk dank voor uw positieve feedback en attent dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring in te vullen. Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester Team Hekwerk Soest
9.0
Van Elsdingen 27-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

zeer goed

in alle opzichten goed, ook after-sales

Persoonlijk advies
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Duidelijkheid offerte
9.0
Kwaliteit producten
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste fam. Van Elsdingen, Heel erg bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons beoordelings-formulier in te vullen. Wij zijn blij met uw positieve feedback! Heel veel plezier met uw hekwerk en mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben, dan staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester Team Hekwerk Soest
8.5
Bert van Hal 26-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van Hekwerk

Wij hebben 2x een stuk hekwerk laten plaatsen. De eerste 6 meter is tot volle tevredenheid geplaatst. Bij het 2de stuk bleek dat het ook wat "minder" efficiƫnt kon. Ik heb zelf een stukje hekwerk moeten frezen en monteren.

Heeft u verbeterpunten?

Breng/hou kwaliteit in de montagegroep en laat goede communicatie problemen zoveel mogelijk voorkomen.

Persoonlijk advies
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Duidelijkheid offerte
 10
Kwaliteit producten
 10
Afspraken nakomen
7.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
logo Hekwerk Soest B.V.
Reactie van Hekwerk Soest B.V.
Beste heer Van Hal, Heel erg bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons beoordelings-formulier in te vullen. Wat betreft uw opmerking dat u zelf heeft moeten frezen en monteren; dit verhaal is ons helemaal niet bekend. Aangezien het ons niet bekend is, u uw factuur ook betaald heeft, waren wij in de veronderstelling dat alles naar tevredenheid is opgelost. Om uw verhaal even te horen, zal onze directeur Wilfred de Jong nog even met u bellen. Met vriendelijke groet, Monique Bouwmeester Team Hekwerk Soest
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen