De MondzorgZaak Groningen klantervaringen

Tandartsen 67  recensies

Klantervaring met De MondzorgZaak, Groningen

9.0
Marsha 02-08-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een aanrader! Is er voor je na de levering

Een aanrader! De Mondzorgzaak is meer dan een plek die producten levert, ze zetten zich in om vragen m.b.t. de producten en het gebruik ervan zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Om dat te doen, kijken ze zo ook buiten de informatie die ze op dat moment hebben. Een product paste voor mijzelf niet en daar hebben ze in meegedacht en voor mij passend opgelost, netjes! Ik had een worsteling gehad met de bekende en bijgeleverde informatie van de fabrikant en de Mondzorgzaak heeft mij goed ondersteund hierin. Ik zou iedereen kunnen aanraden mondzorg items bij hen aan te schaffen. Ik heb ze de paar keer dat ik het langs de telefonische weg probeerde, niet altijd kunnen bereiken, weet niet of dat tijdelijk was zo, per e-mail in ieder geval gewoonweg goed contact en langs die weg ook afgesproken een keer voor telefonisch contact, wat ook goed liep.

Pluspunten

Zie stukje! Het meedenken, goed oppakken, de klantgerichtheid.

Suggesties

Indien men vaker niet telefonisch bereikbaar is, is een bandje inspreken met informatie misschien handig, waarin wordt aangegeven op welke momenten dat kan en/of mogelijkheid tot inspreken van een bericht. Vooral voor de mensen die (in tegenstelling tot mij) geheel niet via mail contact kunnen leggen. Ik zie hier dat anderen telefonisch contact gehad hebben ook en is zo mogelijk gewoon mijn timing geweest (zo vaak heb ik ze ook niet gebeld en ook niet in geheel verschillende periodes). Mocht je ze in ieder geval ook eens niet telefonisch kunnen bereiken: vrees niet! Ze zijn er voor je. Mail ze dan waar je kan, misschien op een ander moment telefonisch weer even proberen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Kenny Bon 29-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Bestelling liep niet direct volgens plan, maar scherp en direct opgepakt door Paul

Pluspunten

Communicatie medewerker

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Anna 07-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

snelle en correctie levering: goede kwaliteit.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
1.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Lejla 14-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer goede service en vriendelijke medewerkers. Ik ga zeker weer bij jullie bestellen!

Pluspunten

Snel antwoord gekregen op mijn vragen en de producten worden gelijk na betaling verzonden.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
mieke onderwater 12-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

goede service snelle levering

ben heel blij met mijn producten producten worden ook goed beschreven

Pluspunten

alles is al plus

Suggesties

geen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Priscilla 15-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede service

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Steven 06-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima service

Korte lijnen en na mailwisseling goede oplossing op verzoek.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Annelies Monsieur 27-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Pakje was verloren gegaan maar het werd zeer goed oplost door Peter kreeg ook meteen antwoord op mijn mail. En mijn pakje is wel wat later maar goed aangekomen. Top service!!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
Jc van holstein 05-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede service

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
5.5
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
5.0
Communicatie
5.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Dorien 02-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige service!

Ik had een bestelling gedaan waarbij een tongschraper van een bepaald merk zou zitten, echter kreeg ik bij mijn bestelling een hele andere tongschraper. Een mailtje gedaan naar demondzorgzaak, ik kreeg al snel antwoord. Ze hebben gratis de juiste tongschraper opgestuurd en ik mocht de foutief geleverde tongschraper ook houden:) Top service!!

Pluspunten

Service en snelheid verzenden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...67
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden