De MondzorgZaak Groningen klantervaringen

Tandartsen 76  recensies

Klantervaring met De MondzorgZaak, Groningen

 10
P korsmit 15-06-2024 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Iets foutief besteld en in zeer korte tijd alles hersteld. Heel snelle reactie en goed geregeld

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Richard 20-05-2024 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Altijd snelle levering

Zeer goed

Pluspunten

Vorige keer was er iets vergeten bij de bestelling .een e-mail gestuurd kreeg de andere dag gelijk het product dubbel opgestuurd. Niet moeilijk doen .gewoon opsturen.zeer betrouwbare webwinkel

Suggesties

Niets gewoon goed

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Teddy Van lier 15-04-2024 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede service ik had wat problemen met een product maar het werd snel opgelost ik kan alleen maar positieve feedback geven

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
2.0
Christian Land 28-03-2024 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Heel slecht te bereiken en kreeg het verkeerde product opgestuurd

Slechte ervaring mee telefonisch niet te bereiken en kreeg de tweede keer verkeerde bestelling geleverd niet voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Niet

Suggesties

Zorg dat je telefonisch bereikbaar bent voor je klanten en stuur het juiste artikel op

Klantvriendelijkheid
2.0
Informatieverstrekking
2.0
Prijs
4.5
Afspraken nakomen
3.0
Bereikbaarheid
1.0
Communicatie
2.0
Snelheid/Levertijd
3.5
Kennis/Vakmanschap
2.0
Kwaliteit
5.0
Professionaliteit medewerkers
3.0
Totale klantervaring
2.0
Deel deze ervaring
8.0
Daisy 15-09-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Producten niet naar wens een deel terug gekregen hiervan

Zie hierboven

Pluspunten

Oplossingsgericht, klantvriendelijk.

Suggesties

Helaas veel producten die mij niet bevallen. De tong schraper vind ik wel het allerfijnste.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
4.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
5.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
3.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Simone Verweij 29-08-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Tevreden klant

Snelle levering, product met korting, achteraf 10%korting voor 1e bestelling. Alleen jammer dat het product nergens anders te koop is vanwege de verzendkosten (5 95)

Pluspunten

Beste getest product

Suggesties

Zou het graag lokaal kunnen kopen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mia Aengeveld 25-06-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel goede produkten en alles werd heel correct afgehandeld.

Ik had een bestelling geplaatst waarvan de leverdatum elke dag werd opgeschoven. Dit heb ik gemeld bij de mondzorgzaak. Bart liet mij weten dat er een nieuw pakketje werd verstuurd. Dit werd vlot geleverd. Diezelfde dag kreeg ik ook het "uitgestelde" pakketje. Dit heb ik geretourneerd en hier waren kosten aan verbonden. Bart heeft laten weten dat die kosten teruggestort zouden worden hetgeen ook gebeurd is. Dit is top! Bedankt. De produkten vind ik heel goed. Ik had de tonggel JuliBrite besteld waar ik zeer tevreden over ben alsook de Xlear nasal spray. In het verleden gebruikte ik de power drops waar ik echt tevreden over ben maar die worden helaas niet meer aangeboden. Ter vervanging misschien die Xlear. Indien je op zoek bent naar goede produkten en klantvriendelijkheid is de mondzorgzaak zeker een aanrader.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Diana Kantelberg 25-01-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Groot assortiment en echt werkzame produkten

Ik was op zoek naar de breath co. Ik had deze eerder hier besteld. Helaas is die niet meer verkrijgbaar. Ze zijn overgestapt op ryttpro. Ik heb daarom de ryttpro mondwater en een tube tandgel gekocht. Nu 2 dagen in gebruik. Ik merk dat mijn onstoken tandvlees nu een stuk minder pijnlijk is. Ik heb ook geen prikkend gevoel in mijn mond. Ook wordt ik smorgens niet meer wakker met een vieze adem lucht. Dat het iets goed doet is zeker. Ik moet wel wennen dat hier amper smaak aan zit. Tandgel en de mondspoeling zijn bijna smaakloos. Ik ben gewend aan een mintsmaak van the breath co. Maar dat is een kwestie van wennen en voorkeur.

Pluspunten

Werkt goed tegen tandvlees problemen en vieze ademgeur. Hele goede service. Mijn vraag werd na .een paar uur al beantwoord . Geven je informatie over het produkt en vlotte en nette Levering. Kom zeker nog terug.

Suggesties

Ik vindt het wel lastig dat de tube wen heel klein gaatje heeft .je moet flink knijpen om er wat uit te krijgen. Heel dun sliertje kwam eruit. .

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
1.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
1.0
Zara 22-01-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Systeemfout , toch betaald de klant.

Ik heb een order geplaatst met een creditcard, waarbij ik geen bevestiging kreeg. (Twee uur gewacht) Vervolgens heb ik de bestelling nogmaals geplaatst en hierbij kreeg ik een uur later een bevestiging van opeens twee bestellingen. Ik heb daarbij het tweede pakketje retour gestuurd, op 'eigen' kosten. Het moment dat ik niet tevreden ben met het product, kan ik begrijpen dat dit de standaard procedure is. Na mailen dat ik hierbij extra kosten heb gemaakt, dit zou verwerkt worden als het pakket binnen zou komen, volgens medewerker Peter. Maar het moment dat het pakket binnen is, veranderd het verhaal naar dit kunnen wij niet in ons systeem verwerken. Het feit dat het systeem de order niet bevestigd en dan uren later alles verwerkt, wordt blijkbaar ook gezien als eigen schuld. Advies is: Bestel alleen met IDEAL en houdt er goed rekening mee, jou fout of van de online tandarts, je wordt als klant niet tegemoet gekomen.

Pluspunten

Geen

Suggesties

Bestel hier alleen met Ideal

Klantvriendelijkheid
2.0
Informatieverstrekking
1.5
Prijs
4.5
Afspraken nakomen
0.5
Bereikbaarheid
5.0
Communicatie
0.5
Snelheid/Levertijd
2.0
Kennis/Vakmanschap
0.5
Kwaliteit
1.5
Professionaliteit medewerkers
0.5
Totale klantervaring
1.0
Deel deze ervaring
9.0
Marsha 02-08-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een aanrader! Is er voor je na de levering

Een aanrader! De Mondzorgzaak is meer dan een plek die producten levert, ze zetten zich in om vragen m.b.t. de producten en het gebruik ervan zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Om dat te doen, kijken ze zo ook buiten de informatie die ze op dat moment hebben. Een product paste voor mijzelf niet en daar hebben ze in meegedacht en voor mij passend opgelost, netjes! Ik had een worsteling gehad met de bekende en bijgeleverde informatie van de fabrikant en de Mondzorgzaak heeft mij goed ondersteund hierin. Ik zou iedereen kunnen aanraden mondzorg items bij hen aan te schaffen. Ik heb ze de paar keer dat ik het langs de telefonische weg probeerde, niet altijd kunnen bereiken, weet niet of dat tijdelijk was zo, per e-mail in ieder geval gewoonweg goed contact en langs die weg ook afgesproken een keer voor telefonisch contact, wat ook goed liep.

Pluspunten

Zie stukje! Het meedenken, goed oppakken, de klantgerichtheid.

Suggesties

Indien men vaker niet telefonisch bereikbaar is, is een bandje inspreken met informatie misschien handig, waarin wordt aangegeven op welke momenten dat kan en/of mogelijkheid tot inspreken van een bericht. Vooral voor de mensen die (in tegenstelling tot mij) geheel niet via mail contact kunnen leggen. Ik zie hier dat anderen telefonisch contact gehad hebben ook en is zo mogelijk gewoon mijn timing geweest (zo vaak heb ik ze ook niet gebeld en ook niet in geheel verschillende periodes). Mocht je ze in ieder geval ook eens niet telefonisch kunnen bereiken: vrees niet! Ze zijn er voor je. Mail ze dan waar je kan, misschien op een ander moment telefonisch weer even proberen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden