De MondzorgZaak EELDE klantervaringen

Tandartsen 19  recensies

Klantervaring met De MondzorgZaak, EELDE

8.5
Stefanie 09-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima opgelost

Eerst is er iets fout gegaan met de bestelling maar de medewerkers hebben het snel en prima opgelost

Pluspunten

Oplossing gericht Klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
5.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Aukje de Vries 06-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Klantvriendelijkheid perfect. Product werkt niet.

Na een poging een bitje te maken tegen tandenknarsen, die mislukte kreeg ik twee nieuwe voor de prijs van 1. Helaas lukte het ook niet deze op maat te maken.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, helemaal goed. Goede service.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
0.5
Ric2010 30-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Wou 2 oxyfresh bestellen 2 voor 25 euro vervolgens ga ik naar de betaalmethode zie ik geen verzendkosten erbij ik blij en bij betaling valt mij op dat je helemaal niet achteraf kan betalen er is geen knop voor terwijl staat aangegeven dat wel kan op d sit

Wou 2 oxyfresh bestellen 2 voor 25 euro vervolgens ga ik naar de betaalmethode zie ik geen verzendkosten erbij ik blij en bij betaling valt mij op dat je helemaal niet achteraf kan betalen er is geen knop voor terwijl staat aangegeven dat wel kan op de site

Pluspunten

Er is helemaal geen pluspunt ze nemen niet een op als je meer dan 3 keer ze telefonisch opbelt!!!!

Suggesties

Mensen koop geen spullen bij een site dat betrouwbaar overkomt maar is het helemaal niet!!!

Klantvriendelijkheid
0.5
Informatieverstrekking
0.5
Prijs
0.5
Afspraken nakomen
0.5
Bereikbaarheid
0.5
Communicatie
0.5
Snelheid/Levertijd
0.5
Kennis/Vakmanschap
0.5
Kwaliteit
0.5
Professionaliteit medewerkers
0.5
Totale klantervaring
0.5
Deel deze ervaring
logo De MondzorgZaak
Reactie van De MondzorgZaak
Beste Ricardo Bedankt voor uw review, wat vervelend dat u een slechte ervaring heeft met onze site en bereikbaarheid. Ik kan u geruststellen; natuurlijk zijn we een betrouwbare partner. Onze website is echter nog maar net online en met uw feedback kunnen we dit soort zaken oplossen en finetunen. Er is momenteel een storing met Billink, het bedrijf waarmee je achteraf kunt betalen. Pas als deze koppeling weer functioneert zetten we het weer online. Mocht u Oxyfresh achteraf willen betalen dan raad ik u aan dit voor nu via Bol.com te doen of via OxyFresh.nl. Ik verwacht dat alles binnen enkele dagen weer functioneert Hartelijke groet, Peter
8.0
Shannen barink 25-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Adresgegevens verkeerd goed opgelost!

Verkeerde adresgegevens ingevuld. er werd snel gereageerd en was zo opgelost! Nogmaals super bedankt!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Diana 28-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede Klantenservice

ik heb de dentek dental guard aangeschaft, het is een super fijn bitje die goed stevig is maar ik had aan het begin wat moeite met het bitje op vorm krijgen. Mail gestuurd en er werd snel gereageerd en goed geholpen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Oxyd8 / Breath Co gebruiker 24-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer effectief product, wel prijzig

Ik gebruik de tandpasta, mondwater en neusdruppels van Oxyd8 (Breath Co). Deze helpen heel goed tegen slechte adem vanuit amandelen/keel/post nasal drop. De tong druppels vind ik niet fijn vanwege de smaak. Helaas moet je wel eigenlijk 2x per dag alles gebruiken. Zo gauw ik een keer mondwater oversla merk ik meteen dat de vieze smaak/adem weer slechter word. Er is een keer wat mis gegaan met de bestelling en dat is goed opgelost. Ook was het geen probleem om producten om te ruilen.

Pluspunten

Goede service, goed product.

Suggesties

Ik zou graag zien dat de bundelkorting ook in de verhouding 1 tandpasta 2 mondwater op alle producten toegepast word. Of dat bijvoorbeeld de neusdrops ook mee kunnen in die combi. De tandpasta kan ik namelijk veel langer mee doen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
5.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Iman El Fahsi 19-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mijn ervaring met de orabrush is zeer positief. Je merkt gelijk al verschil als je het product gebruikt.

Pluspunten

Je krijgt een orabrush gratis erbij. Je word erg goed en op tijd geholpen als je een vraag nodig hebt of hulp.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Marlies 19-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelle levering, goede en prettige service, fijne communicatie. De klant is koning.

Suggesties

De volgende keer bestel ik hier weer

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marlot 11-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hele fijne communicatie, snelle levering, perfecte service

Erg snelle reactie gekregen op mijn vragen. Helaas was het eerste product niet juist voor mij, binnen een dag een nieuw product gekregen, kostenloos. Perfect bereikbaar, snelle levering, meer gekregen dan verwacht. Kortom, perfect.

Pluspunten

Snelle levering, goede bereikbaarheid, keurige service.

Suggesties

X

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo De MondzorgZaak
Reactie van De MondzorgZaak
Hi Marlot, bedankt voor de positieve review!
9.5
Hans DR 06-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijne mensen met grote kennis van mondzorg

Gebeld met Peter. Heeft goede kennis van mondzorg en weet precies de juiste producten aan het probleem te koppelen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen