De MondzorgZaak EELDE klantervaringen

Tandartsen 60  recensies

Klantervaring met De MondzorgZaak, EELDE

9.5
Annelies Monsieur 27-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Pakje was verloren gegaan maar het werd zeer goed oplost door Peter kreeg ook meteen antwoord op mijn mail. En mijn pakje is wel wat later maar goed aangekomen. Top service!!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
Jc van holstein 05-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede service

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
5.5
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
5.0
Communicatie
5.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Dorien 02-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige service!

Ik had een bestelling gedaan waarbij een tongschraper van een bepaald merk zou zitten, echter kreeg ik bij mijn bestelling een hele andere tongschraper. Een mailtje gedaan naar demondzorgzaak, ik kreeg al snel antwoord. Ze hebben gratis de juiste tongschraper opgestuurd en ik mocht de foutief geleverde tongschraper ook houden:) Top service!!

Pluspunten

Service en snelheid verzenden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Nele Vandeputte 17-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super online winkel met een heel breed gamma aan kwaliteitsproducten voor mondproblemen. Snelle levering, helpdesk snel bereikbaar en heel vriendelijk. Deze online winkel raad ik ten zeerste aan!!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Fabienne Hochstenbach 16-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top!

Ik kan alleen zeggen top! Snelle levering, goede communicatie en met name mijn complimenten voor de klantenservice. Ik had zelf een foutje gemaakt in mijn bestelling. Binnen een paar uur had ik een mailtje terug met een voor mij geschikte oplossing. Hierna per abuis het verkeerde artikel gekregen, ook weer binnen een paar uur bericht terug en heel netjes afgehandeld. De levering is ook heel snel. Dit was mijn eerste bestelling hier maar ik zal in de toekomst zeker boven bestellen!

Pluspunten

Klantenservice

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Anoniem 03-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super fijn geholpen

Voor mijn tandenknarsen had ik een bitje besteld bij de MondzorgZaak die ik zelf passend moest maken, maar ik had last van de druk op mijn tanden en het harde materiaal waardoor ik er niet mee kon slapen. Ik nam contact op met de helpdesk, waar ik meteen goed werd geholpen en gratis een alternatief bitje kreeg aangeboden dat wat zachter was. Deze is dezelfde dag nog verstuurd. Bedankt voor de goede service!

Pluspunten

Snelle reactie van de klantenservice en klantvriendelijkheid

Suggesties

Ga zo door

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
dita 04-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Na een klacht werd deze snel opgelost

de behandeling voor mijn ontstoken tandvlees slaat snel aan

Pluspunten

kwaliteit is uitstekend

Suggesties

geen

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Ricardo 03-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede en snelle communicatie

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Jeanne van Veghel 24-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Voor het eerst besteld

Normaal ben ik wat huiverig om bij voor mij nieuwe websites te bestellen, maar ben tevreden over deze site

Pluspunten

liep niet zoals het moest, maar wordt deskundig aangepakt en opgelost

Suggesties

blijf zo klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
6.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
7.0
Lilian Koolen 20-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De levering duurde iets langer dan verwacht.

De levering duurde iets langer dan verwacht, maar de communicatie hierover was netjes en correct.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen