Fabriekswinkel Matrassen en Bedden Haarlem klantervaringen

Beddenwinkels 130  recensies

Klantervaring met Fabriekswinkel Matrassen en Bedden, Haarlem

 10
Nadine 31-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Via het internet heb ik een extra hoofdkussen besteld. Per mail werd ik goed geïnformeerd over de voortgang van mijn bestelling; het kussen is gratis verzonden en was de volgende dag al in huis! Geweldige service, de volgende keer weten we u weer te

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Mark & Jayani 06-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel goed!

Hi Annemieke, WAT een goed matras! Echt stukken beter dan we hadden en wat we even tijdelijk hadden van jou, wat wel een mooie service was! Niets meer aan doen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
8.5
Snelheid/Levertijd
7.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste Mark en Jayani, Bedankt voor uw beoordeling. Gelukkig hebben wij het op deze manier kunnen oplossen door jullie een leenmatras op maat mee te geven zodat u alsnog op vakantie konden. Fijn om te horen dat u tevreden bent met definitieve matras en de service. Vriendelijke groet, Melanie
6.0
J. van der Burgh 01-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed matras maar enorm lange levertijd

Het matras is prima, nadat ik hem eindelijk ontvangen heb. 14 augustus heb ik het matras besteld. De eerst mogelijke leverdatum was 25 september, 6 weken na bestelling. Volgens de mail zou dit 14 werkdagen mogen zijn. Een slechte ervaring dus met deze winkel wat betreft levering. De kwaliteit mag wel goed zijn, maar als je niet 6 weken wilt wachten raad ik het niet aan.

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
7.0
Prijs/Kwaliteit
8.0
Afspraken nakomen
1.0
Snelheid/Levertijd
1.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Geachte Hr/Mevr van der Burgh Onze excuses voor de lange levertijd. Wij vinden dit heel vervelend . De reden is de nasleep van de zomer vakantie . en wij deze matrassen ook moesten bestellen , omdat wij zelf geen contourprofiel kunnen snijden. Wij hopen dat het matras u bevalt . Ter compensatie stuur ik u een tegemoetkoming. mvg Annemieke
 10
Mauget 04-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Blij

Net terug van 2 weken Zuid-Frankrijk met onze camper. Heerlijk geslapen op onze nieuwe franse matras. Het koudschuim matras met gelschuim slaapt heerlijk. Goed advies, en snel geleverd nu gaan wij met nog meer plezier met onze camper er op uit. (de hoofdkussens die wij er bij kregen slapen ook lekker).

Pluspunten

Goed duidelijk advies snel geleverd en gratis bezorgd.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Yil Berck 27-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede kwaliteit, vriendelijk geholpen

Wij hadden een nieuw matras nodig voor in onze caravan, de dame die ons heeft geholpen had aan een paar woorden genoeg en alles werd meteen snel, goed en bovenal vriendelijk geregeld. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug!

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, kwaliteit

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Mara De bilt 21-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer positief

Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf. De eigenaar zeer proffecioneel en vriendelijk. Ook zijn werknemers zijn zeer vriendelijk. Snelle levering voor mijn opmaat gemaakte matras. Er is aangegeven dat het maken van de speciale maat matrassen 3 weken duurt in de drukke periode. Maar al na 9 dagen kreeg ik mijn caravan matrassen gratis op de camping afgeleverd. Wij slapen heerlijk op de blueflex. Wij gaan dit matras ook voor ons thuis bestellen.

Pluspunten

Professioneel, snel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jan van der Wal 26-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel erg positief.

Matras besteld met enige tijdsdruk i.v.m aanschaf caravan en vakantie binnen 1 1/2 week geen probleem. Helemaal top.

Pluspunten

Zeer correct en afspraak is afspraak.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mike 25-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fantastische bed, uitstekende service en buitengewoon vriendelijk

Ik ben zeer te spreken over de topkwaliteit van ons bed. Prachtig en luxe uiterlijk en slaapt goed. Ik kreeg werkelijk het gevoel dat in deze winkel de klant koning is. De kennis en ervaring van deze familie is buitengewoon groot. Er wordt adequaat op vragen geantwoord en er wordt de tijd voor je genomen, Kortom een uitstekende winkel voor uitstekende kwaliteit en service met een lach, gewoonweg super!

Pluspunten

Service, aandacht, rust.

Suggesties

Ga zo door!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Jan Bakker 24-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

accuraat en snel geholpen goed geinformeerd over de voortgang

Matras besteld en op laten sturen naar spanje prima snelle en bezorging

Pluspunten

snel en accuraat

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.5
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
N. Boekelaar 02-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

klein maar fijn

een boxspring besteld, uit voorraad leverbaar. jammer genoeg 1 keer de afspraak moeten verplaatsen omdat de planning uit liep. wel vriendelijk geholpen, goede kwaliteit.

Pluspunten

kleine ondernemer, direct kopen bij de eigenaar, hollandse producten

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1213
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen