DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings Zwanenburg klantervaringen

Beddenwinkels 252  recensies

Klantervaring met DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings, Zwanenburg

 10
Sylvia B. 22-01-2024 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Klantgericht en mooie matrassen

Wij hebben al eens een boxspring besteld bij matrassenfabriek DFW waar wij na 5 jaar nog erg tevreden over zijn. Nu hebben wij zelf een camper verbouwd en een bed zelf gemaakt. Met de camper langs de winkel gereden en het matras werd netjes ingemeten en wij kregen een heerlijk bakje koffie. Leuk familiebedrijf, snelle levertijd. Wij komen net van vakantie en hebben heerlijk geslapen.

Pluspunten

Snelle levering, mooie matrassen en goed advies

Suggesties

Ga zo door!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Joris 24-12-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede service/klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Joris, Bedankt voor het delen van uw ervaring en goed om te horen dat u tevreden bent met uw matras en onze service! Heel veel slaapplezier! Mvg, Team de Fabriekswinkel
 10
Ben H 17-12-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer snel geleverd.

Matrastopper besteld in de winkel , op donderdag besteld , zaterdag geleverd. Een goede matrastopper geleverd door toppers.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Hallo Ben, fijn dat wij de topper snel hebben kunnen leveren bij u! en wat fijn dat u tevreden bent met uw topper en onze snelheid / Service. Veel plezier er van! Mvg, Melanie De Fabriekswinkel
 10
Hen Kleinlooh 22-11-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Deskundig en zeer klantvriendelijk en snelle levering

Zeer goede ervaring, zal ze zeker aanbevelen

Pluspunten

Zeker aan te bevelen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste meneer Kleinlooh, Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u tevreden bent met onze service en product! Uw kleinkind zal lekker slapen! Mvg Melanie De Fabriekswinkel
9.5
A Puts 10-11-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goed kwaliteit en zeer goede service

Ik kreeg zelfs telefonisch zeer duidelijk en uitgebreid advies, dat ik het matras online kon bestellen en zeer snel bezorgd is en zeer goed kwaliteit

Pluspunten

Zeer uitgebreid advies en informatie en goede service

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Mw. Puts, Wat fijn dat u tevreden bent met het matras! Veel slaapplezier en bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. Met vriendelijke groet, Team De Fabriekswinkel
 10
Lenie Douma 03-09-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Afgelopen donderdag 31 augustus konden wij het door ons bestelde en op maat gemaakte matras voor onze caravan ophalen bij DFW. En het is uit de kunst!!!!

Doordat wij zelf wat laat waren met bestellen wilde men niet het risico nemen om het per transporteur te laten bezorgen, daar het dan waarschijnlijk niet vrijdag 1 september geleverd kon worden. Afgelopen nacht hebben wij heerlijk geslapen op dit SUPERFIJNE, COMFORTABELE matras!

Pluspunten

Geweldige service, mooi product, hele goede prijs/kwaliteitverhouding en je wordt heel vriendelijk te woord gestaan. Wanneer onze matrassen thuis aan vervanging toe zijn worden het ZEKER matrassen van dit bedrijf!

Suggesties

Ga zo door DFW!!!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Lenie Douma, De transport bedrijven hebben het erg druk en dan willen wij het risico inderdaad niet nemen dat het matras te laat bij u aan komt! Fijn dat u heerlijk slaapt op het op maat gemaakte matras! Tot volgende keer! Met vriendelijke groet, Melanie De Fabriekswinkel Zwanenburg
9.0
Jacqueline Vos 26-08-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima

Nadat ik twee keer het gekochte matras kon omruilen slaap ik nu heel goed. Ik ben blij dat ik een derde matras kon uitproberen, De eerste twee waren te hard voor mij, nu slaap ik heerlijk zacht.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
8.0
Prijs/Kwaliteit
8.0
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Hallo mevrouw Vos, Het kan gebeuren dat het matras dat u kiest in de showroom toch niet de juiste keuze is, dit omdat het een moment opname is. Daarom hebben wij ook de 100 dagen proef liggen. Wij zijn blij dat u nu lekker slaapt! Veel slaapplezier en vriendelijke groet, Team DFW De Fabriekswinkel Zwanenburg
9.5
Margreet den Butter-Segers 17-07-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Begin mei een matras besteld voor ons franse bed in de caravan. Er waren wat probleempjes maar die werden snel en tot volle tevredenheid opgelost!

Klantvriendelijkheid staat bij deze firma op nummer 1!

Pluspunten

Goede bereikbaarheid en eventuele problemen worden vakkundig opgelost.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.5
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
5.0
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste, Bedankt voor uw bericht, gelukkig hebben wij alles naar tevredenheid kunnen oplossen. Veel plezier van uw matrassen! Met vriendelijke groet, Annemieke en Melanie
 10
Jolanda Lehmann 01-07-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfect

Nadat ik na sluitingstijd had gebeld werd ik de volgende dag direct teruggebeld door één van de medewerkers met de vraag wat zij voor mij kon doen

Pluspunten

Erg vriendelijk Goede uitleg en fijn advies Snelle service Perfect matras Fijne sfeer

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Jolanda bedankt voor de review en graag gedaan dat we u hebben kunnen helpen met een nieuw matras voor de camper fijne vakantie met vriendelijke Annemieke de fabriekswinkel
 10
Giel 20-06-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fantastische service!

Ik ben uiters prettig te woord gestaan en geadviseerd. Met een goed gevoel een matras op maat besteld voor de caravan.

Pluspunten

Door vakantie op korte termijn de gok gewaagd of het matras op tijd klaar was. Dit is gelukt en in plaats dat ik hem op moest halen werd het matras ook nog eens thuis afgeleverd omdat mijn adres op de route lag. Super!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Giel, Bedankt voor het bericht en het delen van uw ervaring met ons. Wij zijn blij te lezen dat u tevreden bent met onze service, advies en product. Met vriendelijke groet, Melanie De Fabriekswinkel Zwanenburg
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden