Fabriekswinkel Matrassen en Bedden Zwanenburg klantervaringen

Beddenwinkels 188  recensies

Klantervaring met Fabriekswinkel Matrassen en Bedden, Zwanenburg

 10
A. Nieuweling 28-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Dikke uitstekend op alle punten!

De matras die wij op maat hadden besteld was van zeer goede kwaliteit en werd snel geleverd. In de praktijk bleek deze echter toch te hard voor ons. Omruilen (binnen 30 dagen) was totaal geen probleem en werd snel geregeld. Nu slapen we tot onze grote tevredenheid op een "wolk van een matras"!

Pluspunten

Sympathiek kleinschalig familiebedrijf. Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Faire prijzen, snelle levering en zeer goede service.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Goedemorgen Fam. Nieuwling, Wij zijn blij om te horen dat wij u hebben kunnen helpen aan de juiste topper. Veel slaapplezier en tot volgende keer! Met vriendelijke groet, Melanie
 10
Cora Simonis 22-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wat een fantastische servise

Helemaal perfect

Pluspunten

Mooi fam bedrijf

Suggesties

Blijf dk door gaan

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste Xora Simonis, Bedankt voor uw beoordeling. Een goede nachtrust gewenst. Met vriendelijke groet, Melanie van der Stam
9.5
lambert jean luc 12-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

meer dan perfect

ik ben een Belg die in zuid frankrijk woont Op een duur elektrisch bed dient mijn matrasoverlecht vernieuwd te worden ik vind geen enkele site in Frankrijk waar dit mogelijk is ten zij bij dure matrassenwinkels maar confinement corona ik kan er niet naar toe ik vind een eerste stite in Nederland van matrasovertrekfabriek maar die weigert carement te leveren buiten Nederland en Frankrijk, zelfs een kort onbeloofd antwoord Ten slotte vind ik deze site eerst vraag beantwoord in minder dan één uur ja we leveren in frankrijk ik bestel en betaal onmiddellijk antwoord van Anne Marie Wordt dezelfde dag verstuurd via DHL, Ik geraak niet op de site van DHL, Anne Marie helpt me binnen de vijf minuten via email Vandaag ontvangen. Perfect kwaliteit, Merci beaucoup

Pluspunten

zoen

Suggesties

doe zo voort

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.5
Prijs/Kwaliteit
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste Heer Jean Luc, Wij zijn blij dat wij u hebben kunnen helpen aan een matrashoes voor uw bestaande matras! Vriendelijke groet, Annemieke (Anne Marie) en Melanie
 10
Merel 14-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mooie koudschuimmatras, goed afgewerkt, goede prijs

Eentje om te onthouden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste Merel Bedankt voor je Review. Veel plezier met uw aankoop. Groetjes Anniemieke
 10
Welz 25-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed advies gekregen en goed product. Eindelijk weer goed slapen dankzij goed matras.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste mevr. Welz, Bedankt voor uw berichtje, wij zijn blij om te horen dat uw klant tevreden is met het incontinentie matras op maat gemaakt. Vriendelijke groet, Team DFW Fabriekswinkel Zwanenbrug
 10
Elja 16-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super service!

Vrijdagmiddag laat een kussen besteld, zaterdag gebeld met de vraag of ik thuis ben (ik woon in een naburige stad) want dan konden ze dat kussen wel even langsbrengen. Binnen een half uur stond er iemand voor de deur met mijn nieuwe kussen! Echt super service, erg persoonlijk. En mijn nieuwe kussen slaapt overigens heerlijk!

Pluspunten

Top service! Persoonlijk Klantgericht

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste Elja, Vriendelijk dank voor uw review. Service en snelheid staat bij ons hoog in het vaandel en u woonde bij ons in de buurt dus hadden wij hier geen pakketdienst voor nodig. Wij wensen u veel slaapplezier op uw nieuwe Latex kussen en tot volgende keer! Vriendelijke groet, Melanie
9.5
Bastiaan Post 04-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top service, altijd op de hoogte gehouden van de stappen

Wat een goede service ! Altijd meedenken, snel reageren op mail en ons constant op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Mooi matras voor ons camper op maat laten maken en die past perfect !

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
8.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Snelheid/Levertijd
6.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste Heer Post, Bedankt voor uw bericht. Wij wensen u een fijne vakantie met uw nieuwe matras op maat. Vriendelijke groet, Melanie
 10
Femmie en Theo de Keulenaar 08-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Wij komen al vele jaren bij de familie Stam van de Fabriekswinkel. We kennen inmiddels drie generaties. En alles klopt en is 10 sterren waard.

Pas geleden hebben we een 9 cm traag-schuim Nasa topdek matras gekocht voor onze bedden van in totaal 180 bij 200. Dit op advies van Melanie de dochter/verkoper. Deskundig hoorde ze onze ligproblemen aan en adviseerde de Nasa Topdek. We slapen nu weer heerlijk en (doorlig) klachten zijn voorbij. Bijkomend voordeel: het opmaken van de topdekmatras is een fluitje van een cent. Het zware verwisselen van de matrashoezen is voorbij. Op onze leeftijd is dat een zegen. Advies: ga naar de fabriekswinkel zeg wat je wilt en welke ligproblemen je heb en je krijgt een matras op maat.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste Femmie en Theo Leuk dat wij jullie opnieuw mochten begroeten in onze showroom. Heel veel slaap genot op de nieuwe topper. Bedankt voor de review dat is toch altijd de beste reclame. Met vriendelijke groet , Melanie van der Stam
 10
FRANK BORST 06-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik slaap nu 6 maanden op de Pantera H4 matras en het is de beste matras die ik ooit heb gehad , ik weeg 135 kilo en barste altijd van de spierpijn , na 1 nacht op de pantera was de pijn al een stuk minder en na een week was de pijn helemaal weg.

Het nadeel van deze matras in de maat 160x200 is dat het best een flinke klus is om hem om te draaien , de matras hoes heeft geen lussen waar je hem aan kan optillen.

Pluspunten

Ik slaap tegenwoordig als een marmot , als ik 's morgens wakker wordt lig ik nog op dezelfde plek , vroeger op mijn oude Auping matras van E 2500,- sliep ik zeer onrustig , ging er een paar keer uit en viel moeilijk in slaap.

Suggesties

Ik heb op de matras een molton liggen en daarop een Merino wollen deken en dan een hoeslaken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.5
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste Frank Borst, Bedankt voor uw het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat het matras helemaal in de smaak is gevallen en dat u weer uitgerust wakker wordt. Wij zijn blij dat wij u hier bij hebben kunnen helpen. De Hoes zonder lussen is standaard bij ons, uiteraard is het mogelijk om een matrashoes met lussen te maken. (voor de volgende keer). Wij wensen u nog veel plezier met uw matras. Vriendelijke groet, Team DFW Matrassen
9.5
B Bervaes 04-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super goede snelle eerlijke service! Matrasje ligt heerlijk. Eindelijk niet meer verfrommeld wakker worden.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.5
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste B. Bervaes, wij danken u voor het delen van uw ervaring met ons en onze producen. Namens team de Fabriekswinkel wensen wij u een goede nachtrust! Vriendelijke groet, Melanie en team de Fabriekswinkel
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...1819
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen