DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings Zwanenburg klantervaringen

Beddenwinkels 216  recensies

Klantervaring met DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings, Zwanenburg

9.5
Kim 21-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super

Bij een spontaan bezoek werd er gelijk de tijd genomen om basis over boxsprings uit te leggen. Alle opties zijn mogelijk, duidelijk verstand van alles rondom een boxspring. Enorm blij met het bed dat ik gekocht heb.

Pluspunten

Snelle levering, bezorgd en in elkaar gezet. Fijne communicatie, je komt er altijd samen uit, komen afspraken na. Hoge kwaliteit, de matrassen topper en stof.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Hallo Kim, Bedankt voor het delen van jou ervaring met ons. Prettig om te lezen dat je blij bent met de nieuwe boxspring. Wij wensen je veel slaapplezier! Met vriendelijke groet, Melanie DFW de Fabriekswinkel
 10
Kees Zincken 16-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldig !

2 Onderstellen voor boxspring telefonisch besteld ! Goed advies gehad en boxsprong besteld . Keurig afgeleverd door 2 vriendelijke heren . Ik ben zeer te vrede !! Hartelijk dank , Kees Zincken

Pluspunten

10 punten

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
8.5
Prijs/Kwaliteit
8.5
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste meneer Zincken, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn blij dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen en adviseren. Veel slaapplezier op uw nieuwe boxspring onderstellen.
 10
Kees Eijk 16-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijke info, goed advies, klantvriendelijk.

Levering naar Spanje is prima gegaan. Snel geregeld. Zorgvuldig verpakt. Regelmatig en goed contact over het volgen van pakket.

Pluspunten

Zorgvuldigheid, zeer vriendelijk klant contact, Matras voldoet goed, keurig afgewerkt. Heel tevreden.

Suggesties

Kan geen suggesties bedenken. Zoals het gegaan is van bestellen tot moment van aflevering is alles perfect verlopen. Een dikke pluim.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste, Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. Wij zijn blij dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen en het matras in goede orde in spanje is afgeleverd. Veel slaapplezier! Met vriendelijke groet, Team DFW de Fabriekswinkel
 10
Joris Vandenbempt 10-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professioneel advies. Correcte, vriendelijke en stipte levering.

Zeer positieve ervaring.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Joris Bedankt voor het delen van uw ervaringen . Veel succes met uw aankoop Met Vriendelijke groet Team DFW
 10
Sascha 15-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

WOW Super Service echte Professionals

Hele leuke en gezellige vak mensen! Van A tot Z een super service echte Professionals

Pluspunten

Zeer vriendelijke, top service en al het materiaal van zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ik ben fan

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Sascha Bedankt voor je review en fijn dat je tevreden bent over ons. wij wensen jou en de familie veel plezier op de camping. Groeten Annemieke en Melanie
8.5
Jacques Peetoom 08-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekend

Prima contact en duidelijke afspraken, verassing dat we er kussens bij kregen.

Pluspunten

Geen

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
8.0
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste J. Peetoom, Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. De kussens zijn in testfase van eigen productie dus geven wij nu bij de matrassen op maat cadeau en horen graag wat men daar van vind! Veel slaapplezier op uw matras op maat! Met vriendelijke groet, Melanie DFW de Fabriekswinkel
 10
Van Beeten 01-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed geholpen vriendelijke mensen kennis van zaken

Goede levering zoals afgesproken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
7.5
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Heer / mevrouw Beeten, Bedankt voor uw review! Goed om te zien dat u tevreden bent over onze product en service. Mvg, Melanie DFW de Fabriekswinkel.nl
 10
Richard bakker 31-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfect boxspring precies zoals besproken

Levering naar belofte. Ligt zeer comfortabel!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Richard Bakker, Bedankt voor uw bericht, leuk dat u tevreden bent met uw samengestelde boxspring. Veel plezier met de boxspring. Met vriendelijke groet, Team DFW de Fabriekswinkel Zwanenburg
8.0
Troost 31-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Service tot aan de deur!!!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
6.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste heer / mevrouw Troost, Bedankt voor uw het delen van uw ervaring. De snelheid / Levertijd had te maken met de afwijkende breedte maat. Dit moest speciaal voor u gemaakt worden. Prettig om te zien dat u verder tevreden bent met de rest van onze service. Veel plezier van de topdekmatrassen! Met vriendelijke groet, Melanie DFW de Fabriekswinkel
9.0
Gerrit Boon 31-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ondanks coronatijd goede communicatie met dit bedrijf en zeer goede service mbt omruilen en prima bezorger die er ook kijk op heeft

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Gerrit Boon, Bedankt voor uw positive reactie. Fijn dat wij uiteindelijk het juiste matras voor u hebben kunnen vinden. Veel slaapplezier. Mvg, Melanie DFW de Fabriekswinkel
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...2122
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen