DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings Zwanenburg klantervaringen

Beddenwinkels 192  recensies

Klantervaring met DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings, Zwanenburg

 10
Elisabeth Hijweegen 21-07-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer goede ervaring met DFW. overzichtelijke website en duidelijke beschrijving bij de producten. Goede service, ik had een vraag gesteld en werd vrij snel teruggebeld. Tevens snelle levering van de matras. Kortom, zeer tevreden.

Overzichtelijke website en duidelijke beschrijving bij de producten. Goede service, ik had een vraag gesteld en werd vrij snel teruggebeld. Tevens snelle levering van de matras. Kortom, zeer tevreden.

Pluspunten

Goede klantenservice

Suggesties

Foto's van de dekbedhoezen vervangen door scherpere foto's waardoor kleuren meer tot zijn recht komen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Elisabeth Hijweegen, Bedankt voor uw berichtje, Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en met onze service. Namens team DFW de Fabriekswinkel wensen wij u veel slaapplezier. Met vriendelijke groet!
9.0
Fons Bouthoorn 20-07-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vriendelijke persoonlijke hulp bij het kiezen, zonder poespas en met gevoel voor de klant.

Heel erg goed geholpen, keuze met hulp snel gemaakt. Duidelijke en heldere offerte en bij wijzigingen prima opgepakt.

Pluspunten

Niets meer aan doen, wat goed is, is goed.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Goedemorgen meneer Bouthoorn, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Uiteraard nemen wij de tijd voor de klant om zo tot de juiste keuze te komen. Namens de Fabriekswinkel wensen wij u veel slaap plezier! Met vriendelijke groet, Team DFW de Fabriekswinkel
9.0
Jan Dirk Schagen 15-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

prettige ontvangst, deskundige uitleg, en campermatras op maat werd snel bezorgd, en voldoet uitstekend

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Jan Dirl Schagen, Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en kwaliteit. Prettige vakantie met uw matras op maat. Vriendelijke groet, Melanie van der Stam
9.5
Maura Renardel de Lavalette 12-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Super snelle en vriendelijke service. Top kwaliteit en prijs

Altijd een goede ervaring met deze mensen. Uiterst vriendelijk en service gericht.

Pluspunten

Alleen maar

Suggesties

maura@zoomey.nl

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.5
Prijs/Kwaliteit
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Maura, Bedankt voor uw berichtje. Fijn dat u tevreden bent met onze service en producten. Tot volgende keer. Vriendelijke groet, Melanie
 10
A. Nieuweling 28-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Dikke uitstekend op alle punten!

De matras die wij op maat hadden besteld was van zeer goede kwaliteit en werd snel geleverd. In de praktijk bleek deze echter toch te hard voor ons. Omruilen (binnen 30 dagen) was totaal geen probleem en werd snel geregeld. Nu slapen we tot onze grote tevredenheid op een "wolk van een matras"!

Pluspunten

Sympathiek kleinschalig familiebedrijf. Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Faire prijzen, snelle levering en zeer goede service.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Goedemorgen Fam. Nieuwling, Wij zijn blij om te horen dat wij u hebben kunnen helpen aan de juiste topper. Veel slaapplezier en tot volgende keer! Met vriendelijke groet, Melanie
 10
Cora Simonis 22-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wat een fantastische servise

Helemaal perfect

Pluspunten

Mooi fam bedrijf

Suggesties

Blijf dk door gaan

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Xora Simonis, Bedankt voor uw beoordeling. Een goede nachtrust gewenst. Met vriendelijke groet, Melanie van der Stam
9.5
lambert jean luc 12-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

meer dan perfect

ik ben een Belg die in zuid frankrijk woont Op een duur elektrisch bed dient mijn matrasoverlecht vernieuwd te worden ik vind geen enkele site in Frankrijk waar dit mogelijk is ten zij bij dure matrassenwinkels maar confinement corona ik kan er niet naar toe ik vind een eerste stite in Nederland van matrasovertrekfabriek maar die weigert carement te leveren buiten Nederland en Frankrijk, zelfs een kort onbeloofd antwoord Ten slotte vind ik deze site eerst vraag beantwoord in minder dan één uur ja we leveren in frankrijk ik bestel en betaal onmiddellijk antwoord van Anne Marie Wordt dezelfde dag verstuurd via DHL, Ik geraak niet op de site van DHL, Anne Marie helpt me binnen de vijf minuten via email Vandaag ontvangen. Perfect kwaliteit, Merci beaucoup

Pluspunten

zoen

Suggesties

doe zo voort

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.5
Prijs/Kwaliteit
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Heer Jean Luc, Wij zijn blij dat wij u hebben kunnen helpen aan een matrashoes voor uw bestaande matras! Vriendelijke groet, Annemieke (Anne Marie) en Melanie
 10
Merel 14-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mooie koudschuimmatras, goed afgewerkt, goede prijs

Eentje om te onthouden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Merel Bedankt voor je Review. Veel plezier met uw aankoop. Groetjes Anniemieke
 10
Welz 25-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed advies gekregen en goed product. Eindelijk weer goed slapen dankzij goed matras.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste mevr. Welz, Bedankt voor uw berichtje, wij zijn blij om te horen dat uw klant tevreden is met het incontinentie matras op maat gemaakt. Vriendelijke groet, Team DFW Fabriekswinkel Zwanenbrug
 10
Elja 16-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super service!

Vrijdagmiddag laat een kussen besteld, zaterdag gebeld met de vraag of ik thuis ben (ik woon in een naburige stad) want dan konden ze dat kussen wel even langsbrengen. Binnen een half uur stond er iemand voor de deur met mijn nieuwe kussen! Echt super service, erg persoonlijk. En mijn nieuwe kussen slaapt overigens heerlijk!

Pluspunten

Top service! Persoonlijk Klantgericht

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Elja, Vriendelijk dank voor uw review. Service en snelheid staat bij ons hoog in het vaandel en u woonde bij ons in de buurt dus hadden wij hier geen pakketdienst voor nodig. Wij wensen u veel slaapplezier op uw nieuwe Latex kussen en tot volgende keer! Vriendelijke groet, Melanie
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...1920
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen