DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings Zwanenburg klantervaringen

Beddenwinkels 205  recensies

Klantervaring met DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings, Zwanenburg

 10
Dewi 02-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Perfect

Na het uitleggen van onze klachten zijn wij super goed geholpen met het maken van een keuze voor een nieuw bed. Wij hebben op meerdere bedden mogen liggen en uiteindelijk hebben wij een keuze kunnen maken. Wij hebben onze boxsprings mee gestoffeerd met de achterwand van het bed. Hierin waren vele keuzes qua kleur en stof. Nu hebben wij 2 dagen ons nieuwe bed en slapen allebei weer als een roosje! Als je professioneel, vriendelijk, en goed geholpen wilt worden zou ik zeker hier heen gaan!

Pluspunten

Professioneel, vriendelijk en weten waar ze over praten. Geven goede uitleg voor welk matras het beste bij jou past.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Dewi, Hartelijk dank voor uw review! Ik ben erg blij om te lezen dat ik u en uw partner juist heb kunnen adviseren en dat u beide tevreden bent met de kwaliteit en comfort! Wij wensen u veel slaapplezier op uw custom made boxspring! Met vriendelijke groet, Melanie - DFW de Fabriekswinkel
8.0
M. Willemse 01-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ondanks Coranatijd piekfijn afgerond.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
7.5
Prijs/Kwaliteit
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Snelheid/Levertijd
7.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Goedemorgen heer / mevrouw M Willemse, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, DFW de Fabriekswinkel
9.0
Albert Westerbeek 01-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Familie bedrijf met veel ervaring, prima geholpen in ontspannende sfeer

Matrassen Onyx toplaag gelfoam/compose liggen geweldig, nu al veel minder rug- en schouderklachten

Pluspunten

Alleen maar pluspunten, wij komen hier zeker terug

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
8.5
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Albert Westerbeek, Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring met ons! Top dat uw klachten zijn afgenomen en wij u juist hebben kunnen adviseren! Wij wensen u nog veel plezier van uw Gel foam matrassen! Met vriendelijke groet, Familie DFW de Fabriekswinkel :)
9.0
Albert Westerbeek 01-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Familie bedrijf met veel ervaring, prima geholpen in ontspannende sfeer

Matrassen Onyx toplaag gelfoam/compose liggen geweldig, nu al veel minder rug- en schouderklachten

Pluspunten

Alleen maar pluspunten, wij komen hier zeker terug

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
8.5
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
JGF Kelderman 30-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer snelle levering na telefonisch overleg en matras voldoet compleet aan de verwachtingen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
7.5
Prijs/Kwaliteit
7.0
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste mevrouw Kelderman, Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat u tevreden bent met het product en de snelheid van de levering! Met vriendelijke groet, DFW de Fabriekswinkel
 10
Marion Cancrinus 27-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Top bedrijf. Goed advies. Snelle levering. Prachtige kwaliteit matrassen.

Voor kerstmis bestelde ik voor mijn zoon in Berlijn een splittopper en kussens. Vlak na de jaarswisseling slaapt mijn zoon nu heerlijk op zijn nieuwe topper. Super snel geleverd en verstuurd naar Duitsland. Top kwaliteit!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Marion, Vriendelijk bedankt voor het delen van uw ervaring met ons! Fijn dat uw zoon de topper goed heeft ontvangen in Duitsland en tevreden is met de kwaliteit! Voor uw zoon veel Slaapplezier gewenst! Met vriendelijke groet, DFW de Fabriekswinkel (Melanie & Annemieke)
 10
Ronald van den Eijnden 16-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfecte service en pocketveren matrassen

Geweldig om te horen en zien hoe deze fam. van der Stam gaat voor hun bedrijf. Snel en klantvriendelijk chat en tel contact, levering tot aan de voordeur, maar vooral de trots te horen dat bij het uitladen verteld wordt dat de eigenaar het H4 matras zelf gemaakt heeft. Al na 2 nachten merken we aanmerkelijk verschil, geen prinses op de erwt maar heerlijk comfortabel geslapen. En humor is er ook want bij het vertrek wordt overdag al "wel te rusten gezegd. " Super dat tijdens een lockdown periode

Pluspunten

Geweldige service en betrokkenheid bij hun producten. En door de dikte van het matras, slapen we nu op niveau.

Suggesties

Wordt niet te groot want zo blijf je voeling houden met je klanten, ook al wonen ze ver weg van Zwanenburg.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.5
Prijs/Kwaliteit
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste heer van den Eijnden, Bedankt voor uw bericht. Wij zijn blij dat wij u naar tevredenheid hebben behandeld en dat u tevreden bent met de aanschaf van uw extra stevige matras! De productie doen wij inderdaad zelf, kwaliteit en service staat bij ons als familie bedrijf hoog in het vaandel. Veel plezier met uw matras. Met vriendelijke groet. Melanie van der Stam DFW de Fabriekswinkel Zwanenburg
 10
Henny Braakman 03-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professioneel, vriendelijk, service.

Er wordt de tijd voor je genomen, goede uitleg. En zij weet waar ze over praat. Vriendelijk en correct.

Pluspunten

Verkoopster weet waar zij over praat en komt haar afspraken na. Reageert snel op mail en telefoon.

Suggesties

Alles in orde geen op of aanmerking.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Henny Braakman, Bedankt voor uw bericht. Fijn om te lezen dat u tevreden bent! Veel slaapplezier, Met vriendelijke groet, Melanie van der Stam DFW de fabriekswinkel
 10
Kathia 04-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super

heel vriendelijke dame die helpt meedenken wat je nodig hebt en hoe ze jou zo goed en correct mogelijk kunnen helpen. Leven correct hun afspraken na en hun producten (matras en latten bodem) zijn super!

Pluspunten

Correct Bereid tot zoeken Stipte levering

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Kathia, Bedankt voor uw bericht! Met vriendelijke groet, DFW de fabriekswinkel
 10
Arie van Velsen 11-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden

Bij meerdere vergelijkbare aanbieders geweest, echter bij dit bedrijf als enige daadwerkelijk een offerte en afleverdatum gekregen en ook nog is de afgesproken datum het bestelde product geleverd gekregen!!! Van de andere bedrijven moet ik nog steeds een offerte krijgen....

Pluspunten

Kennis van zaken, neemt de tijd voor je, heeft de producten daadwerkelijk liggen om te testen wat er het beste bij je past.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Arie van Velsen, Dank voor uw bericht. Service en kwaliteit staat bij ons bovenaan! Wij zijn blij dat wij u hebben kunnen helpen. Veel slaap plezier! Met vriendelijke groet, Melanie de Fabriekswikel
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...2021
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen