DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings Zwanenburg klantervaringen

Beddenwinkels 231  recensies

Klantervaring met DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings, Zwanenburg

 10
Angelo 13-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gewoon goed product zoals beloofd zelfs nog beter dan verwacht heel blij mee gr angelo

Goed

Pluspunten

Duidelijk en snel

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Agelo, Wat fijn dat u tevreden bent met de zitkussen op maat met stoffering. Veel plezier er van! Tot volgende keer. Groet, Melanie DFW de Fabriekswinkel
 10
Lies Van Campenhout 27-06-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Moesten alle webshops maar meer als deze zijn...

Matrassen en bedbodems op maat besteld vanuit België. Op voorhand duidelijke info gekregen, snel offerte en correcte afhandeling. Levertermijn was voor ons niet doorslaggevend, levering is wat later in overleg gebeurd.

Pluspunten

* duidelijke en correcte info * héél goede prijs-kwaliteit * goeie communicatie * super service

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Mw. van Campenhout, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. België is inderdaad niet naast de deur dus proberen dan zo veel mogelijk bestellingen die kant op te combineren waardoor de levertijd die wij aan geven wel eens kan afwijken. Wij wensen u heel veel plezier van de matrassen en lattenbodem op maat. Groet Team DFW de Fabriekswinkel
 10
Sabine 18-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

De Service en Problem oplossing zijn uitstekend

Heel vriendelijk

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.5
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
7.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Sabine, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons. Vervelend dat er leveringsproblemen waren met het door u bestelde product, gelukkig hebben wij het op deze manier kunnen oplossen en is de bestelling onderweg! Veel plezier van uw lattenbodem op maat! Team DFW
9.5
C.Ausma 07-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Levering binnen 3 weken!

Vriendelijk en zeer deskundig te woord gestaan.

Pluspunten

Bedden met alle mogelijke opties goed doorgesproken! Tevens de stoel kussens opnieuw laten opvullen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Fam Ausma, Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze advies, levering en product. Wij wensen u veel slaapplezier met uw cusom made elektrische Boxspring! VG< Melanie dfw matrassen
 10
Silvy Kamphuis 17-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

eindelijk weer goed slapen

Jaren geleden kochten we matrassen van dit bedrijf. Deze waren na 20 jaar echt op. Dus kochten we andere matrassen via een tvactie. Maar die bevielen absoluut niet. Ik kreeg gelijk al meer rugklachten en ook mijn man sliep niet goed meer. Na een zoektocht via internet vonden we dit bedrijf dat nog steeds het merk van onze oude matrassen verkocht. We zijn erheen gereden om te testen en lagen gelijk weer lekker. Dus besteld en inmiddels slapen we weer heerlijk.

Pluspunten

Ondersteund het hele lichaam waar deze gesteund moet worden.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Hallo Silvy, Wat fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen aan de matrassen van ouderwetse kwaliteit zoals jullie gewend zijn! Heel veel slaapplezier! Tot ziens! Team DFW
9.5
Eric 03-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijke en correcte hulp, goede service

Ondanks afwijkende maatgeving zijn we enorm goed geholpen en is goed met ons meegedacht en onze uitdaging in korte tijd naar tevredenheid opgelost.

Pluspunten

Snelle levertijd. Direct overleg met degenen die alles van de matrassen (types) en maatvoering afweten en wat wel/niet mogelijk is. Top!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
8.0
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Eric, Bedankt voor uw bericht, fijn dat wij u snel en naar tevredenheid hebben kunnen helpen aan een nieuwe matras op maat! Wij wensen u veel plezier met het matras! Groet, Team DFW
 10
Sander en Danielle 18-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Nooit meer ergens anders!

Ruim 18 jaar geleden kochten wij ons 1ste bed bij dit bedrijf, toen nog gevestigd in Haarlem. De laatste 3 jaar geslapen op matrassen die we bij een andere firma hadden gekocht, maar we wisten niet hoe snel we terug moesten. De zaak is nu in handen van de dochter, die met zeer goede vragen na 3 verschillende lig opties, ons perfecte matras en topper had voorgesteld. Op zaterdag besteld, de zaterdag erop geleverd, wat snel en een super levering. Nu zijn we nog een week verder en ik slaap eindelijk weer heerlijk door, sta op zonder pijn, kortom geweldig!

Pluspunten

Goede kennis, vakmanschap, service is uitstekend, hier weten ze waar ze het over hebben!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Hoi Sander en Danielle, Wat fijn dat wij u na die tijd weer naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Dat jullie maar weer zo veel slaapplezier mogen hebben als voorheen. Tot volgende keer maar weer! :D Met vriendelijke groet, Melanie DFW de Fabriekswinkel
 10
Chantal 09-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer goede kwaliteit product , duidelijke uitleg en advies snelle Levering

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Chantal 09-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer goede kwaliteit product , duidelijke uitleg en advies snelle Levering

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste Chantal, Bedankt en wat fijn dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Tot ziens en veel slaapplezier!
9.0
Landgoed Noorderheide 08-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

zeer goede service, snel antwoord op vragen. Fijn bedrijf als leverancier.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
8.0
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Reactie van DFW de Fabriekswinkel Matrassen en Boxsprings
Beste heer / mevrouw, Hartelijk dank en wat fijn dat u tevreden bent! Tot volgende keer!
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...2324
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden