Fabriekswinkel Matrassen en Bedden Haarlem klantervaringen

Beddenwinkels 127  recensies

Klantervaring met Fabriekswinkel Matrassen en Bedden, Haarlem

 10
Mauget 04-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Blij

Net terug van 2 weken Zuid-Frankrijk met onze camper. Heerlijk geslapen op onze nieuwe franse matras. Het koudschuim matras met gelschuim slaapt heerlijk. Goed advies, en snel geleverd nu gaan wij met nog meer plezier met onze camper er op uit. (de hoofdkussens die wij er bij kregen slapen ook lekker).

Pluspunten

Goed duidelijk advies snel geleverd en gratis bezorgd.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Yil Berck 27-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede kwaliteit, vriendelijk geholpen

Wij hadden een nieuw matras nodig voor in onze caravan, de dame die ons heeft geholpen had aan een paar woorden genoeg en alles werd meteen snel, goed en bovenal vriendelijk geregeld. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug!

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, kwaliteit

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Mara De bilt 21-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer positief

Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf. De eigenaar zeer proffecioneel en vriendelijk. Ook zijn werknemers zijn zeer vriendelijk. Snelle levering voor mijn opmaat gemaakte matras. Er is aangegeven dat het maken van de speciale maat matrassen 3 weken duurt in de drukke periode. Maar al na 9 dagen kreeg ik mijn caravan matrassen gratis op de camping afgeleverd. Wij slapen heerlijk op de blueflex. Wij gaan dit matras ook voor ons thuis bestellen.

Pluspunten

Professioneel, snel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jan van der Wal 26-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel erg positief.

Matras besteld met enige tijdsdruk i.v.m aanschaf caravan en vakantie binnen 1 1/2 week geen probleem. Helemaal top.

Pluspunten

Zeer correct en afspraak is afspraak.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mike 25-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fantastische bed, uitstekende service en buitengewoon vriendelijk

Ik ben zeer te spreken over de topkwaliteit van ons bed. Prachtig en luxe uiterlijk en slaapt goed. Ik kreeg werkelijk het gevoel dat in deze winkel de klant koning is. De kennis en ervaring van deze familie is buitengewoon groot. Er wordt adequaat op vragen geantwoord en er wordt de tijd voor je genomen, Kortom een uitstekende winkel voor uitstekende kwaliteit en service met een lach, gewoonweg super!

Pluspunten

Service, aandacht, rust.

Suggesties

Ga zo door!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Jan Bakker 24-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

accuraat en snel geholpen goed geinformeerd over de voortgang

Matras besteld en op laten sturen naar spanje prima snelle en bezorging

Pluspunten

snel en accuraat

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.5
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
N. Boekelaar 02-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

klein maar fijn

een boxspring besteld, uit voorraad leverbaar. jammer genoeg 1 keer de afspraak moeten verplaatsen omdat de planning uit liep. wel vriendelijk geholpen, goede kwaliteit.

Pluspunten

kleine ondernemer, direct kopen bij de eigenaar, hollandse producten

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Shirley 31-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

een 10!

Schuimrubber op maat besteld, het schuimrubber moest precies in de bestaande hoezen passen. Na afgesproken leverdatum ook het schuimrubber geleverd gekregen. Samen met de bezorger/medewerker het schuim in de hoezen gedaan het paste perfect + het zit/slaapt ook erg aangenaam.

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een zachte prijs. juiste pasvorm. Vriendelijke mensen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste Mw Schreuders Bedankt voor uw positieve review heel veel plezier met u aankoop. Mvg Melanie
2.0
G.Jacobs 25-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Komen tot nu toe geen enkele belofte na!!

Ben inmiddels al 5 weken aan het wachten vanaf 19 april, en het is inmiddels 25 mei en ondanks de zoveelste belofte van leveren nog geen bevestiging van verzending!! En al die ellende voor 2simpele matrashoezen...absurd gewoon. Ik koop al ruim 10 jr op internet maar dit is mijn eerste superslechte ervaring.

Pluspunten

Ze zijn wel vriendelijk...dat weer wel.

Suggesties

Een belofte doen is makkelijker dan het nakomen ervan!

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
6.5
Prijs/Kwaliteit
5.0
Afspraken nakomen
0.5
Snelheid/Levertijd
0.5
Totale klantervaring
2.0
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Geachte G. Jacobs Mijn excuses voor deze slechte gang van zaken. Door een aantal fouten van onze kant en een toelevering leverancier is dit probleem ontstaan. Ik kan het bedrag aan u terug betalen of als u dat wil een luxere kwaliteit toezenden. Morgen neem ik contact met u op om dit probleem op te lossen . Met vriendelijk groet, Annemieke Determan Eigenaar De fabriekswinkel
 10
Laura 09-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

goede service

Blij met mijn boxspring. Speciaal voor mij gemaakt, mijn wensen die ik had voor mijn boxspring zijn waargemaakt. Na 3 weken kwamen de 2 bezorgers hem brengen en brachten hem naar boven en installeerde hem. Ik slaap heerlijk.

Pluspunten

snelle levering, gratis bezorging.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1213
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen