Fabriekswinkel Matrassen en Bedden Haarlem klantervaringen

Beddenwinkels 174  recensies

Klantervaring met Fabriekswinkel Matrassen en Bedden, Haarlem

9.5
B.J. van Wijhe 14-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een uitstekende service werd door De Fabriekswinkel geleverd om speciaal voor mij een rit van Haarlem naar mijn woonplaats te maken om toch nog op zaterdagmorgen een matras af te komen leveren.

Uitmuntend

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.5
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste heer Wijhe . Graag gedaan veel plezier met uw matras. Met vriendelijke groet Team defabriekswinkel
 10
C.H.M. Verheij-Tobe 13-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel goed service en een prachtig matras

Wij hadden een bed besteld voor de caravan. Toen het geleverd zou worden ging er van alles mis met de vervoerder. Het dreigde mis te lopen met onze vakantie. Dit bedrijf heeft heel veel moeite gedaan om het goed af te laten lopen. Zelfs een extra matras gemaakt dat zij zelf zouden komen brengen. Maar op het laatste moment heeft de transporteur zijn verantwoordelijkheid genomen.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk en vreselijk hun best voor ons gedaan.

Suggesties

Wellicht een andere vervoerder?

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
8.0
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste Mevr. Verheij ja ,bij DHL was van alles mis maar gelukkig kunt u nu op vakantie. Fijne vakantie. Mvg Annemieke
9.0
Reijersen van Buuren 11-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vakkundig, goed en snel

Goed advies, levering volgens afspraak en korte levertijd. Noppentapijt voor onder matras was vergeten mee te sturen, maar wer thuisbezorgd.

Pluspunten

Meerprijs voor schuine kanten is service en geen meerprijs! Matras werd gratis thuisbezorgd.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste Reijersen van Buuren, Bedankt voor uw reactie. Door een kleine fout zijn wij inderdaad het noppendek vergeten maar gelukkig hebben wij het op deze manier met u kunnen oplossen! Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe matras op maat! Vriendelijke groet, Melanie
 10
M Koning 10-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Alles perfect!

Klantvriendelijkheid
1.0
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste M. Koning, Bedankt voor uw review erg fijn om te zien dat u tevreden bent! Ik zie alleen dat u een 1.0 heeft gegeven op ons klantvriendelijkheid, ik ga er vanuit dat u een 10 bedoeld zoals ik in de mail heb gelezen was u zeer te spreken over Annemieke die u heeft geholpen. :) Voor alsnog veel slaapgenot toe gewenst! Vriendelijke groet, Melanie
9.0
Oscar 03-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed telefonisch advies en prima matras en levering

Pluspunten

Prima product en levering

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
8.5
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Hallo Oscar, Bedankt voor uw bericht, wij wensen u veel plezier met uw matras! Vriendelijke groet, Melanie
9.0
Lianne Maas 24-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

TOP!

Na lang op zoek te zijn geweest en matrassen in huis te hebben gehad van andere aanbieders, belde ik De Fabriekswinkel. Ik legde Melanie uit dat ik wegens vele lich. klachten geen matras kon vinden. Ik had er vertrouwen in, een paar dagen later ging ik langs in Haarlem. Dank jullie wel voor de moeite en het geduld en Melanie voor het goede idee! Ik lig heerlijk nu! Ik hoef mijn bed niet meer uit vanwege pijn! Mijn compleet nieuwe bed heeft letterlijk mijn leven enorm veranderd.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste Lianne Maas, Ik ben erg blij om te lezen dat ik u heb kunnen helpen. De tijd nemen voor de klant doen wij altijd en zeker met speciale wensen. Bedankt voor uw review. Vriendelijke groet, Melanie de Fabriekswinkel Haarlem
9.5
Mirjam 23-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ontzettend tevreden, matras voor onze Carvan gekocht. Goed comfort en een Snelle levering!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste Mirjam, Bedankt voor uw review, wij wensen u veel slaapplezier op uw nieuwe matras op maat! Uitgerust wakker worden op vakantie! Vriendelijke groet, Melanie
9.0
S. van 't Zand 07-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

We hebben in NO TIME de matrassen ontvangen voor onze buscamper, waardoor we op de geplande dag konden vertrekken MET goede matrassen, en dat terwijl we echt last minute bestelt hadden. TOP!

Pluspunten

Goede info, duidelijk kennis van zaken en snelle levering

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
6.0
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste s. van 't zand, Bedankt voor uw bericht. Wij zijn erg blij dat wij u zo snel hebben kunnen helpen zodat u toch met de nieuwe matrassen op vakantie kunt! Vriendelijke groet,
 10
Cees Weijers 27-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Voortreffelijke service. Bijzonder tevreden.

In alle opzichten een goede ervaring.

Pluspunten

Afspraken nakomen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Beste Meneer Weijers, Bedankt voor uw review, wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent met onze service en producten. Een goede nachtrust gewenst! Vriendelijke groet, Melanie
 10
Emma 07-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super fijne en professionele service.

Pluspunten

Bed ligt heerlijk, zijn we goed in geadviseerd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking/Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Reactie van Fabriekswinkel Matrassen en Bedden
Goedemorgen Emma, Bedankt voor uw bericht. Super om te horen dat u blij bent met uw gepersonaliseerde boxspring. Een goede nachtrust gewenst! Vriendelijke groet, Melanie
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 741
123...1718
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen