Bmiddl.nl Mediationgroep klantervaringen

Mediators 9  recensies

Klantervaring met Bmiddl.nl Mediationgroep

 10
John 10-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Laury heeft zorggedragen voor een snelle en zeer professionele afhandeling

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Roy Kreuzen 01-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ons bijzonder goed bijgestaan bij de scheiding

Marc is een duidelijke mediator die rust en kalmte weet te houden in zijn gesprekken. Goede uitleg van zaken en plezierige omgang. Hij heeft ons buitengewoon goed bijgestaan.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Isabelle 29-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Onze scheiding werd goed begeleid door Marc. Hij nam voor ons een aantal lastige administratieve taken uit handen. Wij hebben beide het gevoel dat we samen achter het proces konden staan. Dat lijkt mij het doel van een goede mediator.

Pluspunten

Rustig. Met kennis van zaken. Administratie goed op orde. Komt afspraken altijd na.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Willem van Calsbeek 24-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gedurende de bemiddeling in het scheidingproces heb ik Natasja Luimes leren kennen als een profesioneel,rustig en vriendelijke Mediator.Het proces duurde langer dan voorzien, maar dat was vooral te wijten aan de inbrengen van de echtelieden.

Vanaf het begin heeft Natasja ons bij de arm genomen,en hebben wij haar in vetrouwen kunnen nemen.In het gehele proces heeft ze de rust en geduld kunnen bewaren,En van onze kant hebben we dit als zeer prettig ervaren.Met uiteindelijk een rustige afsluiting van de Scheiding.

Pluspunten

Vertrouwen Profesioneel Geduldig

Suggesties

Als Mediator aan te raden.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Sebastiaan Pool 23-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Resultaat gericht en correct

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Marieke uit Meppel 20-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professioneel en warme persoonlijke persoonlijkheid

Natasja is zeer toegankelijk en professioneel. Achteraf gezien hadden we het alleen niet voor elkaar gekregen. We hebben veel aan haar informatie gehad en ze is zeer oplossingsgericht. We hebben hele goede afspraken met elkaar kunnen maken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Irma 17-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een zeer fijne en adequate vrouw die haar vak verstaat. Ze hielp ons door een moeilijke tijd. Ik heb het als zeer prettig ervaren. dit stuk aan een professional over te laten.

Duidelijk communicatie. Zakelijk maar met oog voor de mensen achter 'de zaak'. Er was dus ook ruimte en begrip voor de emotie die bij een scheiding komt kijken. Alle ruimte voor vragen en ze heeft overduidelijk het beste met beide partijen voor.

Pluspunten

Vriendelijk, duidelijke communicatie en afspraken, komt beloftes na, begripvol.

Suggesties

-

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Hans uit Steenwijk 03-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De begeleiding van Natasja heeft ons de rust gegeven dat onze scheiding goed geregeld zou worden

Wij waren erg blij met de begeleiding van onze Mediator Natasja Luijmes. Ze is heel toegankelijk en professioneel en heeft voor ons veel vragen waar we mee zaten beantwoord. Na afloop van het proces konden wij tegen onszelf zeggen dat we het goed geregeld hebben. Dat heeft ons weer vertrouwen gegeven voor de toekomst.

Pluspunten

Vertrouwen! De informatie was duidelijk en helder, veel punten besproken waar wij totaal niet aan gedacht hadden. Ze is open en communiceert helder en met respect. Afspraken zijn nagekomen en ze was altijd bereikbaar, ook in het weekend gelukkig. We hebben onze scheiding kunnen regelen zoals wij dat graag wilden.

Suggesties

Nee, ik zou op dit moment niet weten wat.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Lucia Beeksma 13-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg goede begeleiding gehad tijdens onze scheiding

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen