Amsterdam Boat Events Amsterdam klantervaringen

Restaurants 31  recensies

Klantervaring met Amsterdam Boat Events, Amsterdam

 10
Agnes Smiet 16-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer geslaagd, echt een aanrader!

Gisterenavond i.v.m ons 50 jarig huwelijksjubileum 2,5 uur gevaren met de boot "De tijd zal het leeren" we hebben gekozen voor de BBQ omdat het zowel ouderen als jongeren aanspreekt. De ontvangst was heel vriendelijk, de boot was gezellig gemaakt met sfeerverlichting een bloemetje op de tafels en de achtergrond muziek. De complimenten voor de aardige schipper zoals hij door de grachten manoeuvreerde geweldig en niet te vergeten de bijzonder, aardige en vriendelijke bediening, goed gedaan hoor! Het BBQ vlees was goed bereid en de salades waren heerlijk. Kortom onze gasten hebben heerlijk gegeten en genoten van het in de avond varen door A.damse grachten en als gasten het naar hun zin hebben dan hebben dan wij dat uiteraard ook, chapeau dus!

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Freek 26-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

BBQ boot is top!

Vorige week zijn wij wezen varen met de BBQ boot. Het was perfect: het weer zat mee, heerlijke drankjes, goed verzorgd eten, lekker vlees en vriendelijk personeel. Aanrader!

Pluspunten

Doen die BBQ boot!

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Carsten Lincke 09-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fraaie tour langs doks, havens en grachten

Met 12 mensen op de Johanna - lekkere mediterrane BBQ - je komt niets tekort, aardige en kundige bemanning een heerlijke avond op het water, veel te zien en gezien.

Pluspunten

- zeer klantvriendelijke afhandeling van offerte en wensen - mooie boot - prachtige route (2 1/2 uur) "buiten om"

Suggesties

- het bier kon iets koeler (maar het was een zomers warme dag)

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Mark 01-12-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Leuke tocht met lekker eten.

Geslaagde tocht ondanks de constante regen, heerlijk gegeten op de boot, zeer goed verzorgd.

Pluspunten

Mooie boot (met 8 personen was perfekt) Kapitein en matroos waren top.

Klantvriendelijkheid
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Paul en de 22 matrozen 09-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Super

Mooie tocht door Amsterdam met heerlijk eten en een lekker drankje. De door de kapitein geadviseerde route (de andere kant van Amsterdam) beviel erg goed

Pluspunten

Mooie niet commerciële route

Suggesties

niet, dit is de 2de keer dat we uit varen zijn gegaan

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Eva 29-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goede service, top boot!

We hadden last minute gehoord dat er minder mensen meegingen dan verwacht, het kantoor verzekerde mij dat ze het extra gezellig gingen maken zodat het niet te groot zou voelen en dat was goed gelukt. Goede service aan boord en een leuke tocht door de stad.

Pluspunten

De boot zelf, prachtig! En de mensen waren heel vriendelijk.

Suggesties

De annuleringstermijn van gasten mag van mij iets korter.

Klantvriendelijkheid
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Louise 14-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldig!

Vriendelijk en behulpzaam personeel, erg leuke route, lekkere hapjes , leuke boot , we hebben n hele leuke tocht gehad .

Pluspunten

we kregen alle medewerking om de boot in t feest thema te brengen, ook over de bar kon je alles bespreken , wel of niet serveren etc er werd fijn meegedacht , helemaal top!!

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Walter 01-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

zeer goede ervaring

Klantvriendelijkheid
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Adviesbureau van der Zalm BV 27-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heerlijk genoten tijdens Sail 2015

Wij hebben met een groep van 16 mensen heerlijk gevaren, gegeten en gedronken op de knusse 'Johanna'. Leuk en vriendelijk personeel met een goede muzieksmaak :).

Pluspunten

Tijdens het opstappen kwamen er nog twee andere boten van ABE aangevaren. Waar je soms nog wel is schrikt van de staat van een boot, zien alle boten van ABE er verzorgt en goed onderhouden uit.

Suggesties

Ondanks de drukte op het water lagen wij wel erg ver van het vuurwerk af. Volgende keer iets dichterbij en dan blijven er geen suggesties over.

Klantvriendelijkheid
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Marjolein Vos 27-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Top avond op de Johanna gehad!

Met 17 personen op de Johanna gevaren, perfect bootje hiervoor. We hadden twee teams die elkaar nog wat beter moesten leren kennen en dit kon perfect op de Johanne. Top personeel, goede amuses, helemaal geslaagd!

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen