Amsterdam Boat Events Amsterdam klantervaringen

Restaurants 32  recensies

Klantervaring met Amsterdam Boat Events, Amsterdam

 10
Thomas 19-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super bedrijfsuitje!

Een super bedrijfsfeest gehad bij Amsterdam Boat Events. De hapjes en drankjes waren goed geregeld en de muziek aan boord was top. De bediening was zeer vriendelijk en professioneel. Toen het onderweg even kort begon te regenen werd het schuifdak super snel aangebracht, waardoor we hier geen last van hadden. Toen de zon weer doorkwam werd het dak er net zo gemakkelijk weer afgehaald en zaten we heerlijk in de zon. ABE bedankt voor een geslaagd uitje waar we zeker een vervolg aan zullen geven!

Pluspunten

Zowel met dak open als met dak dicht gevaren. Veel lekkere hapjes aan boord. Veel van Amsterdam kunnen zien. Muziek aan boord.

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Don 13-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mooie tocht en alles verzorgd!

Afgelopen zaterdag hebben wij een super dag gehad dankzij Amsterdam Boat Events. Wij hebben met een groep van 40 mensen drie uur lang over de Amsterdamse wateren gevaren. Ondanks het wisselvallige weer wisten de medewerkers van Amsterdam Boat Events er steeds voor te zorgen dat wij het aangenaam hadden op de boot. Dankzij het handige verschuifbare dak waren wij ook met de regen volledig droog. Op de boot zelf was genoeg ruimte voor iedereen, daarnaast hing er een prima geluidsinstallatie waardoor er ook van muziek genoten kon worden. Vooraf hadden wij aangegeven dat wij hapjes en drankjes zouden willen, dit was erg goed verzorgd. Er ging regelmatig iemand langs met heerlijke hapjes en ons personeel kon zelf drankjes bestellen aan de bar. Wij willen iedereen van Amsterdam Boat Events bedanken voor de geslaagde dag, wij komen zeker terug!

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Irene Grayling 01-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Jaarlijks organiseer ik een groot evenement samen met Amsterdam Boat Events. Het is altijd een succes dankzij de inzet en kwaliteit van de medewerkers en dankzij de boten van ABE!

Ik heb zeer goede ervaring met Amsterdam Boat Events. Ze leveren een uitstekende service. Van A tot Z kan geregeld worden zodat het niet om het huren van een boot gaat, maar een heus evenment wordt neergezet. Alles kan, echt een fijne club om mee te werken!

Pluspunten

flexibilteit; kwaliteit; mooie boten; aardige medewerkers; goede service

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
M van Haaster 28-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gezellige vaartocht!

We hadden een fijne tocht over de Amsterdamse grachten, met drankjes en wat hapjes, en muziek.

Pluspunten

Vriendelijke bediening, flexibel (we wilden een half uurtje langer en dat kon), hapjes werden vaak genoeg rondgebracht en de boot zag er netjes uit.

Suggesties

Heel klein dingetje: misschien goed om aan de klant van tevoren een muziekgenre- of richtlijn te vragen, nu was de playlist een beetje 'all over the place' :)

Klantvriendelijkheid
8.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Lenie Nelemans 13-03-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

De bediening was geweldig goed verzorgd en attent.

Een geslaagd feestje. Wij vierden met familie en vrienden, 46 personen en 2 kinderen ons 40 jarig huwelijks feest op het schip De Tijd zal het leren. Het was echt een feest, een leuke vaartocht, en de bediening was geweldig goed verzorgd en attent. Bedankt voor alles.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Thomas 13-03-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super leuke combinatie van een mooie vaartocht en lekker eten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Ceri 13-03-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

The staff on board were great.

Hi Sharon & Team. Some brilliant feedback from the group!!!!! They had an excellent time. And thought the staff on board were great. Thanks for looking after my clients so well at such short notice. Regards Ceri

Pluspunten

Brilliant feedback from the group!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Florien 13-03-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

We hebben een fantastische avond gehad!

We hebben een fantastische avond gehad! De boot is mooi ouderwets en van alle gemakken voorzien, het eten was gevarieerd en goed en het personeel was aardig en behulpzaam. Ik kan Amsterdam Boat Events zeker aanraden voor wat voor een groep of evenement dan ook!

Pluspunten

Het eten was gevarieerd en goed. Het personeel was aardig en behulpzaam.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Ivo Mattens 13-03-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

ABE doet wat ze vooraf beloven, met een goede service.

Na de huwelijksceremonie van onze dochter op het stadhuis, hebben we gevaren aan boord van de Johanna, over de Amstel en de grachten. Aan boord was de sfeer leuk, prettig, informeel en ongedwongen. ABE doet achteraf, wat ze vooraf beloven, met een goede service. U kunt rustig met ze in de "gracht" (zee) gaan.

Pluspunten

Aan boord was de sfeer leuk, prettig, informeel en ongedwongen.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
George 13-03-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

I would highly recommend this to anyone.

Booked the Hoop op Behoud for company & clients. It was an excellent evening, the food was fantastic, the crew were excellent and the organisers were very flexible and helpful. I would highly recommend this to anyone.

Pluspunten

The crew were excellent and the organisers were very flexible and helpful.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen