Slotenmaker expert klantervaringen

Slotenmakers 204  recensies

Klantervaring met Slotenmaker expert

9.5
A. Bouwman 11-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Sleutel afgebroken.

Goede snelle service. Professioneel en behulpzaam, correct en aardig tegelijk. Mocht ik weer een sleutelprobleem hebben, zou ik niet twijfelen en ze weer benaderen!

Pluspunten

Snel ter plekke

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Hans 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed geholpen door sloten maker expert

Uitstekend

Pluspunten

Goed bedrijf aanbeveling.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Henk Kramer 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

24/7 service die het waar maakt!

Ik was mijn sleutelbos verloren. Daar sta je dan voor je deur in de nacht. Belde de eerste beste slotenmaker en heb anderhalfuur gewacht! Ik belde om poolshoogte te nemen en kreeg vervolgens te horen dat de monteur niet komt! Toen vervolgens slotenmakerexpert gebeld. Nogmaals deze slotenmakerbedrijf maakt de service van 24/7 waar.

Pluspunten

24/7 service, vriendelijk

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Amy dijkhuizen 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden

Na een vervelende inbraak, heb ik op aanraden van een kennis contact opgenomen met de slotenmaker expert. Uit angst alle deuren sloten laten vervangen. De klus hebben ze snel geklaard, ik ben ondertussen mijn dochter gaan ophalen van school en bij terug komst waren ze klaar. Ik hoop dat geen inbraak meer te hebben maar mocht ik weer iets met mijn sloten hebben dan weet ik jullie te vinden.

Pluspunten

Zeer tevreden

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.0
Rachid Amri 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een professionele en flexibele organisatie

Wegens werkdrukte kwam ik er niet aan toe om mijn voordeurslot te vervangen. Uiteindelijk slotenmaker expert gebeld en een afspraak gemaakt voor op een zaterdag! Fijn dat de organisatie 24/7 bereikbaar is en voorrijdt. Bedankt voor het nieuwe slot!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
9.5
Bradley 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden

Ik heb een meerpuntsluiting laten vervangen door slotenmaker expert voor een reeële prijs! Wat sommige slotenmakers wel niet vragen! Belachelijk voor woorden! Bedankt voor jullie eerlijke en professionele service.

Pluspunten

Eerlijk, professioneel, vakbekwaam

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Yvonne hut 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Over het algemeen zeer tevreden!

Ik stond buitengesloten in de kou. Ik heb slotenmaker expert gebeld op aanraden van een kennis. Helaas iets langer moeten wachten wegens een file. Om mij hierin tegemoet te komen, werden de voorrijkosten weggelaten. Al met al een fijne en proffesionele organisatie

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
3.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Richard van der horst 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Top bedrijf m'n complimenten hebben jullie

Sleutel afgebroken in slot. Na zelf wat gepuzzel toch maar de slotenmaker expert gebeld. Ze waren er met een kwartiertje. En ja hoor zoals gehoopt een mooi nieuw slot voor een mooi prijsje. Nogmaals bedankt en ik hoop dat het stukje taart heeft gesmaakt want die heb je dik verdiend.

Pluspunten

Zeer goed

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Sanne Klein 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed en snel geholpen!

Als je met je 4 jarige kind buiten bent gesloten, denk je maar aan één ding en dat is zo snel mogelijk naar binnen. De monteur was snel ter plekke. Of ik dit bedrijf aanbeveel? Absoluut! Dank

Pluspunten

Snel, proffesioneel, behulpzaam, vriendelijk

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Lianne van Kempen 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekende service

Snelle service, mooie prijzen! vriendelijke jongeman en zeer professioneel. Ga zo door!

Pluspunten

Zeer vakkundig.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen