Slotenmaker expert klantervaringen

Slotenmakers 187  recensies

Klantervaring met Slotenmaker expert

 10
Richard van der horst 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Top bedrijf m'n complimenten hebben jullie

Sleutel afgebroken in slot. Na zelf wat gepuzzel toch maar de slotenmaker expert gebeld. Ze waren er met een kwartiertje. En ja hoor zoals gehoopt een mooi nieuw slot voor een mooi prijsje. Nogmaals bedankt en ik hoop dat het stukje taart heeft gesmaakt want die heb je dik verdiend.

Pluspunten

Zeer goed

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Sanne Klein 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed en snel geholpen!

Als je met je 4 jarige kind buiten bent gesloten, denk je maar aan één ding en dat is zo snel mogelijk naar binnen. De monteur was snel ter plekke. Of ik dit bedrijf aanbeveel? Absoluut! Dank

Pluspunten

Snel, proffesioneel, behulpzaam, vriendelijk

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Lianne van Kempen 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekende service

Snelle service, mooie prijzen! vriendelijke jongeman en zeer professioneel. Ga zo door!

Pluspunten

Zeer vakkundig.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
Erik bloem 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede ervaring

Ik hoor veel negatieve verhalen over slotenmakers. Ik was een beetje op mijn hoede. Toch slotenmaker expert gebeld. Soepel verlopen, nette prijzen en vriendelijk personeel. Een aanrader!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Chris Zebra 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel, betrouwbaar en bekwaam

Topservice! Ik was buitengesloten, ik zonder nadenken mijn voordeur dichttrok . Ik heb slotenmaker expert en stonden binnen 20 min voor mijn huis. Een prettige ervaring gehad.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Jorinne ter meer 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fantastische ervaring

De cilinder van mijn voordeur draaide door. Een andere slotenmaker had niet de juiste sloten. Besloten om slotenmaker expert te bellen. De sloten moesten besteld worden, maar na een aantal dagen heb ik een nieuwe slot gekregen. Service was fantastisch en de medewerkers(telefoniste en slotenmaker) waren duidelijk en professioneel. Ga zo door!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
F. Keizer 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top bedrijf

Ik liep gehaast naar buiten en trok zo de deur achter mij dicht. Ben meteen gaan aanbellen bij de buurman om even te schuilen. Direct slotenmaker expert gebeld. Wat een service! Binnen 15 minuten was de monteur gearriveerd om mij uit deze positie te bevrijden! Bedankt hiervoor en zal jullie zeker aanbevelen in mijn directe omgeving.

Pluspunten

Snel ter plaatse, vriendelijk

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
B. Vliet 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Bedankt voor de snelle service

Heel blij met de snelle en accurate service. Ik kon weer naar binnen, nadat ik mezelf had buitengesloten.

Pluspunten

Klantvriendelijk. Eerlijke handel. Snel op locatie.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
A. De Grote 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ondanks het slechte weer, geholpen door vriendelijke Sebastian.

Goeie en snelle service. Zeker een aanrader voor de mensen die met spoed een slotenmaker nodig hebben. Binnen 30 min ter plekke zoals beloofd

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
A. Lachman 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vriendelijke kennisrijke jongeman. Goede service verleend, tevreden over reparatie ondanks uiterst vervelende aanleiding.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen