Slotenmaker expert klantervaringen

Slotenmakers 204  recensies

Klantervaring met Slotenmaker expert

9.5
Guido 09-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goes geholpen

Tweede keer goed en snel geholpen. Slotenmaker binnen 20 min op locatie Thanksss

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Louise 09-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede ervaring met slotenmaker-expert

Hedenochtend alle sloten in het huis vervangen. Goede service, voor een goede prijs. U heeft er een tevreden klant bij :D

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Denise 08-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top

Vandaag uitstekend geholpen door slotenmaker expert. Bedankt hiervoor!

Pluspunten

~ Enorm vriendelijk en behulpzaam ~ Advies over inbraak

Suggesties

.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
J.S.N. Hendriks 06-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Eerlijk en betrouwbaar! Bedankt Slotenmaker-Expert

Hedenmiddag heb ik mijn sloten vervangen thuis. Ben best voorzichtig naar aanleiding van verschillende mediaverhalen over 'malafide slotenmakers'. Ik ben geweldig goed geholpen en slotenmaker-expert is inderdaad betrouwbaar, lokaal en zeker betaalbaar! Bedankt voor jou hulp Martin! Groetjes, De familie Hendriks

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Rachelle 13-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top ervaring!

betrouwbaar, lokaal en betrouwbaar.. deze woorden netjes nagekomen!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Leclair 14-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Nog echt geholpen van mens tot mens. Topservice!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Van Laren 15-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top ervaring met Slotenmaker-Expert

Ook wij zijn zeer te spreken over de werkzaamheden van Richard. Adequaat en zeer vriendelijk. Ook hele nette prijzen! Mvg, Familie Van Laren

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Tark Rozenblad 15-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

zeer tevreden

Cilinderslot vervangen. Tarik heeft bij ons het cilinderslot(voordeur) brievenbus-slot en een deurslot van de balkon vervangen. Zeer vakkundig en zeer goed werk heeft Tarik verricht. Mochten wij weer in de toekomst hulp nodig hebben bij sloten dan is TARIK Onze man!!!!

Pluspunten

Vakkundig Nauwkeurig (geen schade aan de deur etc) vriendelijk en servicegericht naar de Klant.

Suggesties

Ga zo door want je levert Puik werk!! Super Bedankt groet Rozenblad

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
San Hendriks 09-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Slot tuindeur werkte niet meer

Ik heb een hele fijne ervaring, nadat ik gebeld had, en een afspraak had gemaakt, kon de monteur al snel komen. Omdat er geen haast bij was, heb ik in de middag afgesproken. De service, en de reparatie was goed. Wat ons vetrefd is het een warme douche waard. Wij zullen iedereen adviseren dit bedrijf te nemen. Nog ma als dank

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Kimberly S. 11-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Na avondje stappen, mezelf buitengesloten.

Daar stond ik dan. Na een gezellig avondje uit met vrienden kwam ik erachter dat ik mijn sleutels niet had meegenomen. Maar gelukkig vond ik op Google al snel Slotenmaker expert, die een 24-uursservice bleek te hebben. De vriendelijke monteur stond snel op de stoep en had de klus vlot geklaard. Echt een geweldige service! Bedankt team Expert

Pluspunten

Met een leuk prijsje, schadeloos de deur geopend!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen