Slotenmaker expert klantervaringen

Slotenmakers 187  recensies

Klantervaring met Slotenmaker expert

 10
Klimis Mistakidis 30-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel professioneel, aardig en snel. Helemaal goed gewoon.

Ik had via de website in de avond mijn vraag gesteld en mijn contact info achter gelaten. De volgende dag werd ik gebeld en hebben we een afspraak gemaakt. Tijdens het bezoek kreeg ik uitstekend advies en werd het zelfs meteen in de daad omgezet. 2 uur later waren alle sloten vervangen en was de zaak rond.

Pluspunten

Goed advies. Ik had een duurdere oplossing in gedachten maar de slotenmaker heeft me een betere en goedkopere oplossing geboden. We hebben tijdens de klus ook leuk gebabbeld. Zo’n aardige jongeman.

Suggesties

Ga zo door.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Hennie smit 19-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima

Hartelijk dank voor uw service

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
G. Abbink 05-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

zeer tevreden

Mijn deur geopend voor 40 euro, dit lijkt me een nette, eerlijke prijs. Een tevreden klant erbij Ryan. Zoals beloofd mijn ervaring gedeeld met u. Groetjes, Gerda Abbink

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
7.0
Joost Van Velzen 04-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vakmanschap prima, maar veel te laat.

Binnen 20 minuten op locatie is wat er wordt aangegeven, maar monteur kwam pas na 45 minuten voorrijden. Hierdoor was ik te laat op werk, maar verder een vriendelijke monteur, met goede prijzen.

Pluspunten

vakmanschap is prima prijs is prima

Suggesties

op tijd aangeven dat monteur niet op tijd kan zijn!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
4.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
1.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
 10
Coby groot 06-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima service!

Fijne ervaring!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Rianne 01-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel en vriendelijk!

Binnen 30 min was monteur Lars op locatie. Erg snel en vriendelijke geholpen door deze jongeman. Bedankt!

Pluspunten

Snel Vriendelijk Vakmanschap

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Rizam Ishaq 27-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Sloten vervangen en enorm goed en vakkundig geholpen.

Gesprek was zeer fijn, vakkundig en klantgericht. Daarnaast was het advies van de monteur erg goed.

Pluspunten

- vakkundig - klantvriendelijk - voordelig - zeer goede communicatie

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
A.verspui 25-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Buitengesloten met 2 kinderen

Buitengesloten met 2 kinderen. De monteur was in de buurt bezig en voordat ik het wist stond ik alweer binnen. Mijn dank is groot en daarom plaats ik hier mijn ervaring met jullie. Grandioos! Ga zo door mannen. Met vriendelijke groet, Anne verspil.

Pluspunten

Snelle service.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
R. Van der horst 18-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Buitengesloten.

De deur waaide dicht. Ontzettend slecht weer en er werd code rood opgegeven. Ik belde jullie en met 20 minuten waren jullie er. Ik ben jullie zeer dankbaar! Wat een top service. Tevens staan jullie bij mij opgeslagen in mijn telefoonlijsten als: topmonteurs!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Eva 17-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Enorm snel geholpen door Slotenmaker Expert

Snel geholpen door monteur Sammy.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen