Slotenmaker expert klantervaringen

Slotenmakers 156  recensies

Klantervaring met Slotenmaker expert

 10
l.vedonks 07-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Sloten vervangen

Mijn oordeel over dit bedrijf is absoluut tevreden. Snelle professionele en vriendelijke monteurs. Ga zo door.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
k 07-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

de groot

Buitengesloten? Bel dit bedrijf en u zult begrijpen wat ik bedoel. Top service! thanks guys! K. de groot

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
S. 07-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vermeulen.

In alle haast onderweg naar een verjaardagsfeestje ben ik mijn sleutelbos verloren. Ik nam weer de tram terug naar huis. Dit bedrijf gebeld en ook mijn vriendin om de situatie te melden. Thuis aangekomen stond de slotenmaker al op me te wachten. De slotenmaker heeft in no time al mijn sloten vervangen. Ik was gewoon netjes op tijd op het geplande feestje. Ik neem om die reden de tijd om mijn verhaal hier te plaatsen. mijn dank is groot. met vriendelijke groet S.vermeulen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Truong 22-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Meterkast geopend voor goede prijs.

Omdat ik per ongeluk de sleutel van mijn meterkast had weggegooid (ontzettend dom), moest ik op zoek naar een slotenmaker. Uiteindelijk vanwege de beste prijs (heb contact gehad met meerdere slotenmakers voor een prijsopgave) besloten te kiezen voor slotenmaker Expert. Het blijft uiteraard een flink bedrag voor die enkele minuten (vakmanschap), maar was prijstechnisch de beste deal die ik kon vinden en ben verder 100% tevreden.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Chayenne Smeets 10-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Sleutels binnen vergeten..

Direct Slotenmaker Expert gebeld op aanrader van een vriendinnetje. Super vriendelijke monteur, die mijn deur schadeloos heeft geopend.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Daan Jonker 10-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Slot vervangen

Vakbekwame mensen, komen afspraken na en bieden goede service

Pluspunten

Goedkoop

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Roy Kramer 08-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

prima

Tweede keer dit jaar dat ik mijn sleutels binnen was vergeten vandaag. De eerste keer werd ik geholpen door een flut bedrijf, maar dit keer was het een zeer prettige ervaring. ik werd geholpen voor de helft van het geld en was binnen no-time binnen. klantvriendelijk en een betrouwbaar bedrijf. Hoop niet dat het mij nog overkomt, maar ik zal jullie zeker aanraden. [thumbs up]

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Katja brinkhuis 02-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettig!

Ik zocht een slotenmaker om na een inbraak alle sloten in mijn woning te vervangen. Binnen 2 uur was dit geregeld.

Pluspunten

Extra service gehad, de slotenmaker heeft alle raamsloten ook gecontroleerd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Anette Matla 25-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goed geholpen door Slotenmaker-Expert

Kreeg mijn achterdeur niet meer op het nachtslot. Ik heb vervolgens Slotenmaker-Expert gebeld. Die was er binnen 20 minuten. Erg fijn dat het zo snel opgelost kon worden.

Pluspunten

Snel op locatie, vriendelijke monteur, aantrekkelijke prijzen.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Familie Bruinsma 23-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Preventie inbraak winter periode

Dankzij slotenmaker expert kunnen wij met een gerust gevoel het huis verlaten. De monteur was er al binnen een halfuur en heeft alles goed beveiligd om inbraak tegen te gaan. Goede service, snel en erg klantgericht.

Pluspunten

Klantgericht, snel, kwaliteit & betaalbaar!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1516
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen