Vrachtbaan Ermelo klantervaringen

Opleidingsinstituten 12  recensies

Klantervaring met Vrachtbaan, Ermelo

9.5
Egbert Dekker 13-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ervaren en deskundige mensen en instructeurs die nog met veel enthousiasme en passie werken!

Na 35 jaar in de detailhandel,de kans gekregen om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Via Van Buuren de opleiding gedaan tot buschauffeur en via van Buuren aan werk geholpen.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Charlie 31-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

dank zij de voorlichtingsavond, het goede contact heb ik nu een baan in de transportsector

vanaf het eerste moment een prettig contact, je kunt vragen stellen, je kunt bellen en krijgt antwoord op je vragen, denken op alle fronten mee in zowel planning als financieel gebied

Pluspunten

goede uitleg/bereikbaar, denken mee, kijken naar maatwerk, je bent hier een persoon - geen nummer

Suggesties

ga zo door, houdt klantgerichtheid en kwaliteit goed voor ogen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marjolein Van den Brink 20-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel goed !

Mede dankzij vrachtbaan heb ik een heel mooi jaar gehad waarin ik veel heb geleerd en een mooie baan aan heb overgehouden!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Reinaldo 18-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goede service en klant gericht

Goede leerkrachten die weten hoe het moet

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Edwin Naron 24-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Prettige mensen en een goede kwaliteit van dienstverlening.

Binnen een half jaar de benodigde rijbewijzen gehaald en inmiddels via Vracgtbaan naar volle tevredenheid werkzaam bij St. van den Brink in Ermelo als trailerchauffeur.

Pluspunten

Eerlijk, duidelijk en ook financieel is alles top!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bernard van de Ruitenbeek 13-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goed opweg geholpen.

Ben zeer tevreden over het bedrijf. Hebben mij goed opweg geholpen bij het zoeken naar een werkgever. Ze luisteren goed naar wie je bent en wat jij wil.

Pluspunten

Ze kennen de regio

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Harro Struijk 03-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ze denken met je mee.Ze hebben mij er door geholpen in een korte periode.Als je vrachtwagenchauffeur wil worden zou ik dit bedrijf aan bevelen!

Pluspunten

-Snel aan de beurt -ervaren mensen helpen je -financieel word ook goed geregeld

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Martin de Bruin 22-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Dankzij Vrachtbaan weer aan het werk!!

Na een helder intakegesprek binnen 6 maanden met veel plezier aan het werk als trailerchauffeur!! mede door de TOP begeleiding alles in 1 keer gehaald!

Pluspunten

Helder, duidelijk en betrokken! Vlot met de opleiding kunnen beginnen!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Michel Kettenis 21-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Het is een organisatie die hard voor hun klanten werkt, ook als er Door omstandigheden de hele planning omgegooid moet worden. Ook dan nemen ze de moeite om even contact op te nemen om te vragen hoe het gaat.

Plezierig, klantvriendelijk, betrokken, gastvrij

Pluspunten

Ga zo door

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Melissa 20-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Was super geregeld allemaal!

Leuke lessen gehad, in mooie vrachtwagen gereden, ben goed geïnformeerd. Ik heb erg veel zin om te beginnen als chauffeur.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen