Voordeeldealers klantervaringen

Autobedrijven 11  recensies

Klantervaring met Voordeeldealers

9.5
Rene 09-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel, prima korting en uit voorraad snel kunnen rijden

Super

Pluspunten

ondanks het een actie site is waarbij je denk dat er afstand is en onpersoonlijk werden wij zeer persoonlijk onvtangen bij Ekris in Maarssen. correcte mensen daar

Suggesties

niets, ja zijn er maar meer dealers die zo eerlijk en oprecht zijn

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Marlies E 28-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

super auto en snel zonder leugens geholpen

Via google bij deze actie gekomen en uiteindelijk bij ekris in maarssen gekocht. Eerlijke mensen en de auto is super

Pluspunten

eerlijk en duidelijke actie

Suggesties

geen, misschien ook andere modellen erop zetten want mijn man heeft een nieuwe prius gekocht.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Maaike 21-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

top, snel goedkoop

nieuwe aygo nodig? offertes opvragen bij andere dealers heeft geen zin, weinig korting en ook geen extra zaken als garantie etc. bij ekris in maarssen uitgekomen en dat zijn echte Toyota mensen, vol passie heb ik daar de x wave gekocht

Pluspunten

super bedrijf

Suggesties

niets

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Herman 21-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

super, snel en de meeste korting van 3 dealers

Geen rare dingen of praktijken, direct een hoge korting voor de aygo. Mijn vriend en ik zochten al een tijd een nieuwe of gebruikte X wave aygo. Nu na zoeken via internet kwamen wij deze tegen bij ekris in maarssen. Samen met de actie konden wij beter deze nieuwe kopen dan een jong gebruikte. Aardige mensen zonder opdringerig gevoel. De korting van de site klopt ook echt.

Pluspunten

hogere korting dan 2 andere dealers

Suggesties

niets

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Dhr. Noltian 20-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goeie service

Via het internet ben ik terecht gekomen op de website van Voordeeldealers. Ik was meteen getrokken door de interessante Toyota aanbiedingen die zij op de website hebben staan. Mijn vrouw en ik waren al enige tijd op zoek naar een Toyota Aygo en vonden hier de juiste! Via het offerteformulier werd er binnen no-time contact met ons opgenomen. Helemaal toppie!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Jeroen van der Sar 01-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super prijs en snelle service

De site www.voordeeldealers.nl gaf me direct een goed en betrouwbaar gevoel. Het is dan ook dat ik direct contact heb opgenomen met de dichtstbijzijnde aangesloten Toyota dealer. Daar heb ik mijn Toyota Auris gekocht tegen een spectaculaire prijs. Over de service en het vakmanschap ben ik zeer te spreken.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Sophie van Kampen 01-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vakkundig en zeer voordelig!

Via internet terecht gekomen op www.voordeeldealers.nl. Prachtige site met zeer aantrekkelijke kortingen. Mijn eerste Toyota Aygo is dan ook een feit. Ik ben zeer tevreden over de service en snelheid van de aangesloten Toyota dealer.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Daan 26-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede ervaring, ben blij dat ik deze website tegen kwam op google

Goede ervaring! Waren opzoek naar een nieuwe Aygo voor mijn schoonmoeder. Gezien ik meer verstand heb van het internet ben ik gaan zoeken en kwam ik uit bij www.voordeeldealers.nl. Super scherpe en leuke aanbiedingen. Maar vooral keurig geholpen zoals het moet!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Rens Bouwmeester 22-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

perfect

Bij Eekris Toyota in een nieuwe auris hybriede gekocht. mijn man en ik wilde automaat rijden en hybriede sprak ons wel aan. Met mijn zoon op internet gekeken en via deze site kwam ik op de beste samenstelling uit voor de goedkoopste prijs. Bij eekris proefgereden en uiteindelijk de koop gesloten.

Pluspunten

Open en eerlijk

Suggesties

geen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Rens Bouwmeester 19-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Snel, vakkundig en lekker veel voordeel

Via internet de goedkoopste nieuwe Aygo gevonden op www.voordeeldealers.nl en via deze site zag ik dat de toyota dealer in mijn plaats Ekris hieraan mee doet. Het fijne is dat dit de eerste site is waarbij een rijklaarmaak prijs is weergegeven. Overal moet je nog rijklaarmaak kosten betalen of afleverpakket etc. Op deze site is alles helder, Boem Pats dit is het. En zo was het ook, binnen een week kon ik rijden. De dealer Ekris in Maarssen is een voorbeeld voor heel auto land, top service en echt mee denken ipv aan zichzelf denken.

Pluspunten

Duidelijk Rijklaar prijzen betrouwbare Toyota dealer Eindelijk een site die niet met kleine lettertjes werkt en waarbij de prijzen rijklaar zijn. Aygo is top, super kar!

Suggesties

Niet want ik kon alles wel vinden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen