Versteegden Bouwbedrijf BV Erp klantervaringen

Aannemers 1  recensie

Klantervaring met Versteegden Bouwbedrijf BV, Erp

9.0
Jaap van der Lugt 28-11-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Versteegden vakbekwame aannemer!

Het afgelopen jaar heeft Versteegden ons nieuwe vrijstaande woonhuis gebouwd. Vanaf het begin is er een goed contact geweest met Ruud Delisse, projectleider van Versteegden en de architect. Om de vier weken was er een bouwvergadering waardoor iedereen snel en bekwaam kon reageren. Het hele project is goed uitgevoerd. De bouwplaats was netjes en overzichtelijk. Versteegden werkt samen met bekwame onderaannemers. Ons woonhuis is op tijd en zeer naar tevredenheid opgeleverd. Door de regelmatige bouwvergaderingen werden afwijkingen snel en goed opgelost waardoor er bij de eindoplevering geen nieuwe punten aan het licht kwamen. We wonen nu met heel veel plezier in ons nieuwe huis!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring

Schrijf u direct in en claim uw bedrijf  

Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf. Deze toename van vertrouwen in uw bedrijf zal leiden tot meer verkoop.

Bovendien geven beoordelingen van klanten u waardevolle informatie en tips zodat u nog beter in kunt spelen op de wensen en behoeftes van uw klanten. Door middel van een eigen profielpagina en een handige promotielink is een recensie voor uw bedrijf zo geschreven. In de beheeromgeving kunt u zelf opgeven waar u wilt dat uw bedrijf op beoordeeld wordt. Zo weet u zeker dat u altijd relevante en specifieke beoordelingen ontvangt.

Benieuwd hoe u uw hoge beoordelingsscore inzichtelijk kan maken voor bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media integratie kunt u heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende social media kanalen. Ook ontvangt u een unieke widget op uw website waarmee de actuele beoordeling van uw bedrijf wordt getoond. Daarnaast draagt Klantervaringen Online bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wilt u uw bedrijf ook laten profiteren van de voordelen die Klantervaringen Online biedt? Claim dan eenvoudig uw bedrijf door onderstaande gegevens in te vullen.

Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden