Tandartspraktijk Klingeburg Tandarts S Razoki-Yacoub Nieuwegein klantervaringen

Tandartsen 1  recensie

Klantervaring met Tandartspraktijk Klingeburg Tandarts S Razoki-Yacoub, Nieuwegein

 10
Esther 04-04-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijne praktijk

Ik was al patiënt van de praktijk voordat hij van de huidige tandarts was. Sinds zij de eigenares is, is de praktijk er alleen maar op vooruit gegaan. Het is nooit leuk om naar de tandarts te gaan maar mijn ervaringen met deze praktijk zijn altijd goed. Vriendelijk en deskundig personeel, altijd snel plaats vrij in hun drukke agenda voor noodgevallen. Heel begripvol en geruststellend personeel als je angst hebt voor een vervelende behandeling.

Pluspunten

Zie hier boven.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring

Schrijf u direct in en claim uw bedrijf  

Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf. Deze toename van vertrouwen in uw bedrijf zal leiden tot meer verkoop.

Bovendien geven beoordelingen van klanten u waardevolle informatie en tips zodat u nog beter in kunt spelen op de wensen en behoeftes van uw klanten. Door middel van een eigen profielpagina en een handige promotielink is een recensie voor uw bedrijf zo geschreven. In de beheeromgeving kunt u zelf opgeven waar u wilt dat uw bedrijf op beoordeeld wordt. Zo weet u zeker dat u altijd relevante en specifieke beoordelingen ontvangt.

Benieuwd hoe u uw hoge beoordelingsscore inzichtelijk kan maken voor bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media integratie kunt u heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende social media kanalen. Ook ontvangt u een unieke widget op uw website waarmee de actuele beoordeling van uw bedrijf wordt getoond. Daarnaast draagt Klantervaringen Online bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wilt u uw bedrijf ook laten profiteren van de voordelen die Klantervaringen Online biedt? Claim dan eenvoudig uw bedrijf door onderstaande gegevens in te vullen.

Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden