Start2Move Opleidingscentrum Zwolle klantervaringen

Sportscholen 150  recensies

Klantervaring met Start2Move Opleidingscentrum, Zwolle

6.0
Sari Dijkstra 30-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Sterke communicatie.. flexibel en op maat van het individu, zeker bij de opleiding Medical Personal Trainer - Bovenste extremiteit

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
6.0
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
6.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
9.0
Linda van Dijk 17-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De opleiding Physical Performance Trainer is dan ook een geweldige aanvulling voor mij als fysiotherapeut.”

“Als fysiotherapeut ben ik dagelijks bezig met de behandeling van patiënten met diverse klachtenbeelden, van werkgerelateerde nekklachten en schouderoperaties tot verzwikte enkels. Binnen al deze verschillende klachten is het opbouwen van de fysieke belastbaarheid vaak van groot belang. De opleiding Physical Performance Trainer heeft mij hier enorme handvatten in gegeven. Zo zijn na het volgen van de opleiding de revalidatie/-trainingsschema’s specifieker te richten op de sport/wensen van de patiënt en zijn deze werkelijk in staat de patiënt op een hoger (prestatie)niveau te brengen. Ook het testen van zwakke schakels is een belangrijk speerpunt van de opleiding PPT. Met deze testen kan ik gerichter behandelen bij steeds terugkerende en/of wisselende klachten en bij gezonde sporters komt duidelijk naar voren hoe de sportprestaties te verbeteren zijn.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Peter Witteman (looptrainer) 17-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Het heeft mij de kennis en vaardigheid gebracht waarnaar ik op zoek was en geeft mij het vertrouwen dat ik mijn atleten op een juiste manier begeleid.

Op 27 januari 2017 zijn wij met 19 personen aan de cursus Physical Performance Trainer in Zwolle begonnen. De 6 cursusdagen vlogen voorbij mede dankzij de zeer prettige en enthousiaste manier waarop Marsha en Joeval de interessante theorie met de praktijk weten te verbinden. Zij lieten zien dat de principes van de cursus Physical Performance Trainer niet alleen binnen de revalidatie toepasbaar zijn, maar ook binnen de (top)sport. De cursus Physical Performance Trainer bracht mij op deze manier een gestructureerde aanpak voor hersteltraining en diverse methodes om coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid te testen en te trainen die ik meteen, nog voordat de cursus was afgerond, kon toepassen bij mijn eigen loopgroepen. Het heeft mij de kennis en vaardigheid gebracht waarnaar ik op zoek was en geeft mij het vertrouwen dat ik mijn atleten op een juiste manier begeleid. Ook de grote diversiteit aan medecursisten, waaronder fysiotherapeuten, voetbal-, volleybal- en atletiektrainers en (sport)masseurs etc., draagt bij aan interessante discussies en nieuwe inzichten. Kortom: wil je je kennis vergroten in het uitvoeren van een sportgericht onderzoek, het sport specifiek testen en meten, het vaststellen van zwakke schakels, het opstellen van trainingsprotocollen en het toepassen van blessurepreventieve maatregelen voor sporters en het adviseren van sporters, teams en trainers en coaches, dan kan ik je de cursus “Physical Performance Trainer” van harte aanbevelen!”

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Fynn van Buren 17-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Door de opleiding Physical Performance Trainer kan ik zowel theoretisch als praktisch meer betekenen voor mijn atleten.

“In de dagelijkse praktijk als atletiektrainer, van atleten op nationaal niveau, merk ik vaak dat atleten een klein pijntje of een beginnende blessure hebben. Als trainer vind ik het altijd erg lastig om in te schatten wat de ernst en de juiste vervolgstappen zijn voor de atleet in kwestie. Daardoor kon ik in het verleden meestal weinig voor de atleet betekenen behalve ze door te verwijzen naar de fysiotherapeut en te wachten tot ze bij de fysiotherapeut uit gerevalideerd waren. Door de opleiding Physical Performance Trainer kan ik zowel theoretisch als praktisch meer betekenen voor mijn atleten. Zo maak ik voor hen bijvoorbeeld een revalidatie schema met aangepaste oefeningen of geef ik kleine behandelingen en tapen. Tevens heb ik in de cursus nieuwe blessure preventieve trainingen en test- en meetmethoden geleerd. Allerlei zaken die ik dus goed kan gebruiken voor de atleten die ik begeleid!”

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Sita Willemse 15-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijke en prettige opleiding Obesitas, Eetverslaving en Gedragsverandering.

Ik vond het een hele duidelijke en prettige opleiding waar ik veel aan heb gehad, met name aan het oefenen met de gesprekstechnieken. Merk meteen dat dit vooruit gaat. Ik vind het ook erg goed dat er door Start2Move aandacht wordt besteed aan eetbuien en eetverslaving. Ik ben personal trainer en hoor heel vaak dat klanten hier last van hebben, erg fijn om wat handvatten te hebben om klanten die hier vaak in eenzaamheid onder lijden hier mee te kunnen helpen.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Susanna Pijper 15-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede docenten, perfecte service, vriendelijke, meedenkende en behulpzaam personeel.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Rowena Isabella Wehnes 15-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijne ervaring met de cursus Bootcamp Trainer 2.0. Goede trainer en alles netjes geregeld.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Tom Geentjens 15-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Alles top tijdens de Bootcamp Trainer 2.0

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Jorick Schipper 15-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super cursus Sport en Voeding, veel geleerd en zeker een aanrader!

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Richelle Maaijen-Tiney 15-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een leuke en spontane opleidingsdag van Zwanger en Fit. Leerzaam en duidelijk. Als zwangere vrouw heb ik veel aan deze dag gehad. Zal het zeker aanbevelen aan anderen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen