Start2Move Opleidingscentrum Zwolle klantervaringen

Sportscholen 150  recensies

Klantervaring met Start2Move Opleidingscentrum, Zwolle

8.0
Stephanie Langemeijer 12-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top cursus!

De cursus personal business via Start2Move geeft je krachtige tools om met je eigen business als personal trainer te starten. Tijdens deze cursus heb ik geleerd wat je nodig hebt om een eigen zaak te starten, waar je kan starten (bijvoorbeeld een eigen studio huren of een samenwerking aangaan in een hotel), waarom het leuk is om als zzp’er te starten en wanneer je echt kan starten met een eigen zaak (bijvoorbeeld eerst inschrijven bij de kvk). Als je als pt’er voor jezelf wilt starten, begin dan allereerst met deze cursus aangeboden door Start2Move.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Jordi Verheij 12-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mijn eerste cursus bij Start2Move is personal trainer business en dit is zeker niet mijn laatste cursus/opleiding hier! De docent die ons heeft lesgegeven was heel goed en duidelijk creëerde een leuke werksfeer waardoor het leren gemakkelijker werd.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Gerard Pijnenburg 12-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Sport & Voeding was alweer mijn tweede cursus via Start2Move en de eerste van een reeks om uiteindelijk het certificaat Personal Trainer Pro te behalen

Ik heb er zin in omdat de inhoud van de cursusdagen, de aangeboden lesstof en ook de locatie van hoog niveau c.q. kwaliteit zijn. Dus: héél veel zin in het vervolg!!!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Monique Rijsdijk 12-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super fijn opleidingsinstituut!! Had geen andere willen kiezen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Johnny Halvemaan 12-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijke site.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
7.0
Rens Bokhorst 12-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De opleiding sport en voeding van Start2Move biedt goede handvatten om de klantvraag om te zetten naar een waardetoevoegend voedingsadvies.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
9.0
Janieke Elferink 12-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede opleiding Sport en Voeding, je leert de basis over voeding dat in combinatie met sport

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Helen de Boer 07-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een leuke en goede cursus Bootcamp Trainer 2.0. Inhoudelijk ontvang je veel informatie en gedurende de dagen krijg je alle tools die je nodig hebt om een goede bootcamp neer te zetten.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Ester Smit-Vromans 07-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Praktische opleiding Bootcamp Trainer 2.0 met veel kennis. Direct toepasbaar

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Mevlit Akca 07-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Lekker buiten veel praktisch oefenen met een selecte groep. Fun en zeer leerzaam de cursus Bootcamp Trainer 2.0!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen