Start2Move Opleidingscentrum Zwolle klantervaringen

Sportscholen 1158  recensies

Klantervaring met Start2Move Opleidingscentrum, Zwolle

9.0
Sylvia Kleine 17-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gewichtsconsulent - BGN

De lessen waren allemaal online, alles was goed geregeld via zoom. Alle info staat in de leeromgeving, is ook makkelijk te volgen. Het is overweldigend veel werk, dacht ik in het begin. Ga ik dit allemaal wel halen qua tijd en met mijn werk? Kan prima maar heb echt 1 dag in de week, soms wel 2 nodig voor het huiswerk en de verslagen. Je hebt een tijdlijn waar je je aan kan houden en je wordt door de docent prima begeleid. Heb veel geleerd over voeding en het is erg leuk om mensen te mogen begeleiden. Zou de opleiding zeker aanraden.

Algemene beoordeling Start2Move
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
René Kardienaal 17-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hersteltrainer Voetbal

Prima opleiding goed niveau van leraren Zeer veel van opgestoken

Algemene beoordeling Start2Move
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Lars Keppel 17-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Video Analist Voetbal

Zeer duidelijke omschrijving per stap om Nac sport te gebruiken. Goede docent en een goed handelbaar programma om mee te werken.

Algemene beoordeling Start2Move
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Marianne Schuijt 17-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zwanger en Fit

Het is jullie gelukt om heel veel informatie in 1 dag online cursus te krijgen, ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan!

Algemene beoordeling Start2Move
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Teunis Gerardus Langenberg 17-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Coachen op Vitaliteit

De opleiding en de lessen heb ik prettig ervaren. De lessen heb ik zelf online gevolgd maar door de afwisseling tussen stof ontvangen en groepsopdrachten tijdens de les kon ik gedurende de hele dag mijn concentratie erbij houden. Verder was de info erg praktisch toe te passen en kijk ik ernaar uit om met deze kennis mensen te coachen!

Algemene beoordeling Start2Move
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Priscilla Wolfraad 17-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gewichtsconsulent BGN

Ik vond de opleiding erg leerzaam. Je leert veel in een korte tijd. In een half jaar weet je alles over gezonde voeding, en krijg je praktijkervaring door het begeleiden van proefcliënten. Met het maken van je ondernemingsplan tot slot ben je klaar om als zelfstandige te beginnen.

Algemene beoordeling Start2Move
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Marloes Viveen 17-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Looptechniek en Loopscholing

Goede informatie verstrekking vanaf moment van aanmelden. Er werd goed geïnformeerd wat voor kennis en ervaring er al in de groep was door de trainer. Er was ruimte voor persoonlijke ervaringen mbt loopscholing, er werd voldoende praktijk toegepast en de theorie was kort en bondig.

Algemene beoordeling Start2Move
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Dylan Jonkman 17-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Coachen en Gedragsverandering

Het is een interessante cursus die een aantal handvatten en achtergrondinformatie geeft over hoe je als mens gedragsverandering in gang kunt zetten zowel bij jezelf als bij een klant. Ik zou wel aanraden om deze cursus te volgen voor andere cursussen die je wilt volgen vanuit hier (zeker als je een pakket kiest), omdat dit een mooie basis geeft voor de andere cursussen.

Algemene beoordeling Start2Move
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Marjolein van Unen 17-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fitnesstrainer Oncologie

Goede opleiding met een inspirerende opleider

Algemene beoordeling Start2Move
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Nick Schuurman 17-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fight The Crisis - workshops

Start2Move leert & ondersteunt mij door te gaan met studeren. Een levenlang leren. Op plezierige wijze leer ik graag van de docenten en verschillende gastsprekers bij Start2Move. Bedankt tot zo ver en mij zul je bij meerdere toekomstige opleidingen gaan zien!

Algemene beoordeling Start2Move
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...115116
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen