Start2Move Opleidingscentrum Zwolle klantervaringen

Sportscholen 66  recensies

Klantervaring met Start2Move Opleidingscentrum, Zwolle

9.0
Linda van Dijk 17-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De opleiding Physical Performance Trainer is dan ook een geweldige aanvulling voor mij als fysiotherapeut.”

“Als fysiotherapeut ben ik dagelijks bezig met de behandeling van patiënten met diverse klachtenbeelden, van werkgerelateerde nekklachten en schouderoperaties tot verzwikte enkels. Binnen al deze verschillende klachten is het opbouwen van de fysieke belastbaarheid vaak van groot belang. De opleiding Physical Performance Trainer heeft mij hier enorme handvatten in gegeven. Zo zijn na het volgen van de opleiding de revalidatie/-trainingsschema’s specifieker te richten op de sport/wensen van de patiënt en zijn deze werkelijk in staat de patiënt op een hoger (prestatie)niveau te brengen. Ook het testen van zwakke schakels is een belangrijk speerpunt van de opleiding PPT. Met deze testen kan ik gerichter behandelen bij steeds terugkerende en/of wisselende klachten en bij gezonde sporters komt duidelijk naar voren hoe de sportprestaties te verbeteren zijn.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Jetty Kooy-Reawaruw 10-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super!

Sebastiaan is een stimulerende leraar die zorgt dat je verder komt in je ontwikkeling, geeft je verscheidene tools waarmee je alle soorten cases aan kunt. Staat open voor feedback , is begaan met de leerlingen en differentieert zijn les op de leerling waardoor elke leerling krijgt wat hij nodig heeft.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Angélique van Schaick 10-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer leerzame cursus. Medical Personal Trainer - Onderste extremiteit echt een aanrader!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Ninja Mooijweer 02-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Binnen 3 lesdagen klaargestoomd om een gedegen basisles Pilat te kunnen geven met voldoende kennis van Pilates. Henriet is energiek en professioneel en heeft aandacht voor individu. Aanrader als je echt van start wil als Pilates teacher

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Astrid Rozema 02-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De curcus pilates mat 1 vond ik uitdagend. Veel geleerd over mijn eigen houding en hoe ik mensen verder kan helpen met hun houding, rugklachten en core. Aanrader!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.0
Luka Dijkhuis 02-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een korte maar duidelijke cursus met een enthousiaste docente.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
9.0
Florence Oldenhof 02-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ontzettend leuke cursus waar je echt wat aan hebt met een zeer professionele docente

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Liz Drenth 02-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Uitdagende en leuke opleiding. Frist je geheugen op hoe leuk en hoeveel dingen je met een Kettlebell kan doen. Op een duidelijke en met oefeningen voor iedereen en hoe je ze in je training kan toepassen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Dielke van Eeuwijk 02-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

De kettlebell cursus is een goede stap om de basis van het kettlebellen aan te leren. Alles word rustig en duidelijk uitgelegd. Afwisseling theorie en praktijk was goed. Meer praktijk gelukkig ;-)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.0
Rick Berkhout 02-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Toffe cursus met hands-on theorie en praktijk die direct toe te passen zijn in de praktijk!

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...67
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen