Start2Move Zwolle klantervaringen

Sportscholen 11  recensies

Klantervaring met Start2Move, Zwolle

8.0
Nina 14-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Leuke opleiding

Fitness trainer A zojuist afgerond. Was een leuke ervaring. Jammer dat ik hem niet ik Heerenveen kon volgen, maar achteraf leuke klas en docent in Zwolle! Door naar fitness trainer B met dezelfde groep en docent.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
6.5
Prijs
5.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Joep Geltink 15-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden

Aangegeven de cursus te willen vervolgen in Zwolle bij de docent 'Freerk Twijnstra.' Zowel door start2move als door de docent zelf zeer meedenkend op gereageerd. Positief te spreken over de communicatie en werkstijl van deze docent.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
7.0
M De Groot 02-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima cursusdag weke in duidelijke taal wordt uitgelegd.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
 10
Jaco van der Sleen 06-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

zeer positief

Goed georganiseerd op een super locatie, kleine groepen zodat je alle aandacht krijgt, zeer professionele en kundige docenten.

Pluspunten

locatie, kundige docenten, kleine groepen

Suggesties

Nadrukkelijker aangeven direct met studeren en scriptie te beginnen vanaf lesdag 1. Als je gaat uitstellen loop je achter de feiten aan. Is ook eigen verantwoordelijkheid maar als ik dan toch een suggestie moet doen dan is dat deze. Verder ben ik erg positief.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Aart van de Beek 02-12-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professionele begeleiding met vakinhoudelijke kennis

Pluspunten

Goede begeleiding Juiste dosering van lesstof alles omvattend

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Caroline Kloots-Koster 25-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer positief! Zeer professioneel en vakbekwaam.

De mensen van Start2Move onder leiding van Jelmer Siemons, zijn zeer gedreven, enthousiast en inlevend. Ik ga met plezier naar elke cursus. Na afloop veel kennis rijker, ervaring met gelijkgestemden en ook nog leuke contacten aan over gehouden. Binnenkort ga ik weer. Bedankt mensen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Levy 15-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professionele opleiding

In een korte tijd veel geleerd en nu een diploma rijker!

Pluspunten

Vakkundig Snel Gezellige sfeer

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
nijs kivits 22-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

zeer veel geleerd

zeer veel geleerd en wordt je verteld door vakmensen die weten waar ze over praten vooral de afwisseling tussen theorie en praktijk is zeer leuk ,ook om te ervaren wat dit met je lichaam doet ondanks je evt zelf een mindere conditie hebt toch ook een aanrader

Pluspunten

proffesioneel vriendelijkheid vakbekwaamheid manier van les geven

Suggesties

ga zo door !!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Marit 29-12-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens mijn opleidingen. De docenten hebben erg veel kennis en zijn heel enthousiast!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Karel 29-12-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekende opleider met prima docenten!

Pluspunten

Professioneel, flexibel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen