SmartphoneRepair Amsterdam klantervaringen

Telecombedrijven 151  recensies

Klantervaring met SmartphoneRepair, Amsterdam

 10
horst grütering 05-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

horst grütering

Naar twee weken wachten op een te vervangende iphone 5 batterij omdat de eerste twee accu's niet goed waren, nu een perfect herstel!!

Pluspunten

Ondanks mijn eerste irritatie over de slechte accu's, is de schade en het gedoe rondom mijn iPhone 5 accu gauw weer vergeten. Smartphone Repair leverde mij uiteindelijk een perfecte nieuwe accu.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marco 03-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Bij een uitvallende iPhone 6 de batterij laten vervangen. Telefoon werkt weer als nieuw!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
P.R.Clemens 10-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer vriendelijk ontvangen en smartphone zeer snel gerepareerd!

Zeer correct. Men houdt zich aan de afspraken. Er wordt ook keurig teruggebeld. zeer positief.

Pluspunten

vriendelijke ontvangst doen wat zij zeggen. correct smartphone goed en snel gerepareerd

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Vanoucka 10-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Voor no knows zoals ik, totaal niet thuis in de wereld van de iPhone.. Voor 5euri alle mogelijkheden laten zien.

Top, snel, geduldig en vriendelijk voor 19euri kan mijn mobieltje nog ff mee!

Pluspunten

Geduldig en vriendelijk

Suggesties

Geef je mobiel een 2e kans!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Rianne 09-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Supersnel gemaakt voor een goede prijs!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
0.0
Ufo 09-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima snelle service

Snel en correct geholpen. Volgende keer als ik iets heb, ga ik weer hier heen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
0.0
Deel deze ervaring
9.5
T. Homan 29-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vriendelijk en duidelijk geholpen

Ik ben vriendelijk te woord gestaan en heb een duidelijke uitleg gekregen wat er aan de hand zou kunnen zijn met mijn tablet en wat dat zou gaan kosten. De volgende dag werd ik gebeld wat het probleem was en hoe lang het zou duren voor de reparatie klaar zou zijn en werd de prijs weer vermeld. Ik vond alles heel duidelijk en prettig gaan.

Pluspunten

Er werd al na een dag terug gebeld over het euvel van mijn tablet en de reparatie duurde toen maar een uur. De prijs van reparatie werd steeds duidelijk erbij vermeld, zodat er geen onduidelijkheid was.

Suggesties

Ik heb opgebeld om te zeggen dat ik de tablet een dag later op zou halen dan eerder gezegd te hebben. Hierbij zei de medewerker dat ik niet had hoeven bellen. Voor mij had hij dat niet hoeven zeggen. Komt wat onverschillig over alsof je over drie weken ook wel pas kunt komen. Gewoon een vriendelijk bedankt voor het bellen had genoeg geweest. Een andere keer bel ik dan netjes weer, zodat ze weten waar ze aan toe zijn.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Esther 10-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede service, snel gerepareerd komen alle beloftes na en denken mee

Pluspunten

Snel Komen alle afspraken na

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
jeroen 04-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

prima, prettig en professioneel

naast het vervangen van mijn scherm ook een afgebroken plug van koptelefoon eruit weten te krijgen, zonder extra kosten, bijzondere service - niet meer gewend in Amsterdam!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Paul Koopmanschap 04-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Correct, snel en deskundig geholpen.

Voor iPhone, iPad en MacBook problemen, die niet meer onder de garantie vallen, zal ik zeker bij jullie komen.

Pluspunten

Amsterdam is een prima lokatie, straalt vertrouwen uit.

Suggesties

Vind een modus om voor je klant controleerbaar te maken dat jullie met originele apple componenten werken en dat het niet alleen een kwestie van vertrouwen is.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen