Scheenstra Bouwbedrijf BV Ter Idzard klantervaringen

Aannemers 1  recensie

Klantervaring met Scheenstra Bouwbedrijf BV, Ter Idzard

3.0
René 11-05-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Anders

traag en onervaren

bouwer doet niet aan kwaliteit en afwerking. communiceren gaat moeizaam. na de oplevering zijn er diverse opleverpuntjes of komen er na een tijdje gebreken maar denk niet dat ze het adequaat komen oplossen, niets doen is hun oplossing tenzij ze worden gedwongen door regels of de rechtelijke macht. het zijn mooie (Toeck) huizen maar zij zijn onervaren in het bouwen van huizen. weet waaraan je begint met deze bouwer uit Ter Idzard.

Pluspunten

op een afstandje zijn het mooie huizen om te zien.

Suggesties

leer communiceren huur vakkundig personeel in. leer kwalitatief goed te bouwen

Klantvriendelijkheid
2.0
Informatieverstrekking
1.0
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
0.5
Bereikbaarheid
5.0
Communicatie
1.0
Snelheid/Levertijd
2.0
Kennis/Vakmanschap
3.0
Kwaliteit
3.0
Professionaliteit medewerkers
2.0
Totale klantervaring
3.0
Deel deze ervaring

Schrijf u direct in en claim uw bedrijf  

Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf. Deze toename van vertrouwen in uw bedrijf zal leiden tot meer verkoop.

Bovendien geven beoordelingen van klanten u waardevolle informatie en tips zodat u nog beter in kunt spelen op de wensen en behoeftes van uw klanten. Door middel van een eigen profielpagina en een handige promotielink is een recensie voor uw bedrijf zo geschreven. In de beheeromgeving kunt u zelf opgeven waar u wilt dat uw bedrijf op beoordeeld wordt. Zo weet u zeker dat u altijd relevante en specifieke beoordelingen ontvangt.

Benieuwd hoe u uw hoge beoordelingsscore inzichtelijk kan maken voor bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media integratie kunt u heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende social media kanalen. Ook ontvangt u een unieke widget op uw website waarmee de actuele beoordeling van uw bedrijf wordt getoond. Daarnaast draagt Klantervaringen Online bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wilt u uw bedrijf ook laten profiteren van de voordelen die Klantervaringen Online biedt? Claim dan eenvoudig uw bedrijf door onderstaande gegevens in te vullen.

Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden