Keizer Rugpoli Lelystad klantervaringen

Klantervaring met Keizer Rugpoli, Lelystad

 10
Coby Schalke 20-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

ONGELOOFLIJK

Na een val juni 2014 had ik 2 lage rug hernia's. Deze verdwenen, maar de (zenuw)pijn bleef. De diagnoses (meningen) vlogen alle kanten uit. "Hypermobiel, psychisch, er is niets aan de hand, geruststelling werkt niet meer bij mevrouw, bewegingsangst, met zo'n rug moet u niet eens meer willen zitten, leer er maar mee leven, u moet niet meer zoeken, u moet anders met pijn leren omgaan, u zwelgt in uw aandoening." Dit laatste was de druppel: ik maakte een afspraak in het Universitair Zkhs Antwerpen en daar werd een EMG gemaakt. Deze wees uit dat ik inderdaad zenuwpijn had. Half december 2016 kwam ik uiteindelijk met de nodige scepsis bij dokter Keizer terecht. Want, wat zou me nu weer boven het hoofd hangen? Dokter Keizer constateerde dat door de val van juni 2014 alle onderdelen in mijn rug uit balans waren. In 4 behandelingen zette hij alles recht. De druk is van de zenuwen af. Nu kan ik weer zitten, lopen, autorijden. Huppelen, springen, rennen. De met een bed aangepaste bus is intussen ingeruild voor een gewone auto. Van mindervalide naar valide. Wat een verademing en wat een geluk dat ik na 2,5 jaar tobben uiteindelijk bij dokter Keizer ben terechtgekomen! Ongelooflijk!!

Pluspunten

Dokter Keizer: wat een vriendelijke, kundige en heilzame dokter! Een verademing, een dokter met een werkelijk luisterend en begrijpend oor.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Petra Oskam 09-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Na overal geHeel snel walopen te hebben, was ik bij Keizer heel snel van mijn klachten af.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Tineke van Tilborg 20-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super

Na vele jaren met toenemende rugklachten kwam ik via via terecht bij dr. Keizer, geweldige rustige lieve man. Laagdrempelig,je voelt je gelijk op je gemak. Hij was mijn laatste redding, het wonder gebeurde, ik ben vrijwel pijnvrij, wordt vrijwel niet meer belemmerd in mijn dagelijkse bezigheden. Deze behandeling spaart veel geld uit doordat je niet meer voortdurend naar een fysiotherapeut hoeft. Ik ben 4 x geweest, dat was het !!!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ria van de Berg 10-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Binnen drie behandelingen van mijn rugklachten af!

Ik heb al jarenlang last van enorme rugklachten, waardoor mijn dagelijkse leven werd belemmerd. Op het internet las ik over orthomanuele therapie, waardoor ik erg nieuwsgierig werd. Nou geloof mij: ik wou dat ik dit jaren eerder wist. Ik ben in drie behandelingen van mijn rugklachten af. Ongelofelijk!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Douwe de Vries 17-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

30 jaar geleden verlost van een hernia in 4 behandelingen

Regelmatig terug voor een APK en nog altijd fit. Onze kleinzoon, 14 jaar, had zware hoofdpijn sinds oktober 2015. Artsen konden geen oorzaak vinden. Zelfs niet in het UMCG na een opname van 6 volle dagen. Dr. Keizer heeft hem met 2 behandelingen van alle ellende verlost,

Pluspunten

De huislijke sfeer en de ontspannen behandeling door 2 gouden handen dragen bij tot een spoedig herstel van veel pijn en ellende.

Suggesties

Ep Keizer wij hopen van harte dat u nog vele jaren in goede gezondheid uw onbetaalbare behandelingen kunt voortzetten

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Greefwalt Gorlingen 12-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Je wordt goed op je gemak gesteld gedurende de behandeling. De behandeling verliep pijnloos en ik twijfelde zelfs even of er wel echt iets was veranderd, maar toen ik op stond waren mijn klachten direct verdwenen.

Pluspunten

Dokter Keizer was heel chil. Behandeling verloopt super comfortabel en relaxed. Na de behandeling ben je gewoon van je klachten af. Ongelofelijk.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Raimond 17-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Specialist nummer 1, geweldige ervaring!

Door voetbal jaren lang scheef gelopen, vaak last van mijn rug. Op advies van mijn moeder doorgestuurd naar deze specialist! Na 1 behandeling stond alles weer recht! Super blij.

Pluspunten

Super lieve mensen met de volle aandacht voor jou als patient

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Richard E. Hakse 30-03-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

rugklachten - hernia

3 maanden op bed gelegen. Reguliere specialisten adviseerden operatie- tip van arts gespecialiseerd in acupunctuur via mw. Sickesz bij E. Keizer gekomen.

Pluspunten

na 1e behandeling pijn aanmerkelijk minder - na 3-4 behandelingen pijnvrij en weer functioneel. Tips meegekregen om herhaling te minimaliseren. Over een periode van meer dan 30 jaar 3 a 4 keer terug voor herhaling.

Suggesties

als ervaringsdeskundige reguliere specialisten die snel overgaan tot "opereren" aangeven, dat eerst wellicht een alternatieve methode kan worden gezocht

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Markerink 08-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vakman voor de rug

Ik loop al een sinds mijn jeugd bij Dr. Keizer vanwege rugklachten, dankzij hem sta ik iedere keer weer binnen 20 minuten weer recht en pijnvrij buiten

Pluspunten

Enorme vakman, weet exact waar de oorzaak van je scheve houding en pijn vandaan komt

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Bianca Huls 28-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

ongelooflijk goed

Mijn broer had al 1 jaar last van rugpijn door een val. Op allerlei scans zagen ze niets en onderzoeken gaven geen oorzaak, al 1 jaar pijnstillers en die hielpen natuurlijk ook niets meer. Via een kennis bij dhr. keizer terechtgekomen . Onvoorstelbaar. Na 1 behandeling al pijnvrij. Wat een biijdschap en emotie bij mijn broer en ons allemaal. Nog een keer teruggekomen en het is gewoon geweldig...Eindelijk zonder pijn...En als je dhr. Keizer aan het werkt ziet. Prachtig gewoon en heel wonderlijk!!!! Eigenlijk een dikke 10 waard op alles.maar je moet altijd een beetje ruimte over houden toch...Iedereen leert elke dag weer wat bij...

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12

Schrijf u direct in en claim uw bedrijf  

Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf. Deze toename van vertrouwen in uw bedrijf zal leiden tot meer verkoop.

Bovendien geven beoordelingen van klanten u waardevolle informatie en tips zodat u nog beter in kunt spelen op de wensen en behoeftes van uw klanten. Door middel van een eigen profielpagina en een handige promotielink is een recensie voor uw bedrijf zo geschreven. In de beheeromgeving kunt u zelf opgeven waar u wilt dat uw bedrijf op beoordeeld wordt. Zo weet u zeker dat u altijd relevante en specifieke beoordelingen ontvangt.

Benieuwd hoe u uw hoge beoordelingsscore inzichtelijk kan maken voor bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media integratie kunt u heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende social media kanalen. Ook ontvangt u een unieke widget op uw website waarmee de actuele beoordeling van uw bedrijf wordt getoond. Daarnaast draagt Klantervaringen Online bij aan een betere vindbaarheid in Google. Wanneer u gebruik maakt van Klantervaringen Online zullen er actuele gele beoordelingssterren worden getoond in de organische zoekresultaten van Google.

Wilt u uw bedrijf ook laten profiteren van de voordelen die Klantervaringen Online biedt? Claim dan eenvoudig uw bedrijf door onderstaande gegevens in te vullen.

Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen