RondreizenInSriLanka.nl klantervaringen

Reisbureaus 8  recensies

Klantervaring met RondreizenInSriLanka.nl

9.5
Gerard en Henriette Boonstra 27-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldige reis, vol programma met veel cultuur en aan het eind lekker strand

We hoorden via kennissen dat Sri Lanka een topbestemming is en gingen dus op zoek op internet voor een reisorganisatie. Omdat we laat waren konden we moeizaam een reis vinden bij ons vaste reisburo: of wel zaten de hotels vol of wel was er geen fatsoenlijke vlucht (minder dan 20 uur vliegen) te vinden. Toen zijn we zelf vluchten gaan zoeken en die vonden we met Etihad vanaf Dusseldorf. We kwamen op onze zoektocht op internet ook RondreizenInSriLanka tegen. Daar konden we eenvoudig een reis vinden en pas maken op onze vliegdata. Kortom zelf onze reis geregeld, in het hoogseizoen tegen (bijna) laagseizoen tarieven :). Over Sri Lanka zelf kunnen we kort zijn, in 1 woord geweldig! Wij hadden de 8 daagse reis Koningsroute geboekt, met een verlenging aan het strand in Passekudah, totaal 11 nachten. Wij zijn cultuurliefhebbers en hebben genoten van Sigiriya en Polonnaruwa, Daarom gaan we ook zeker nog een keer terug en Polonnaruwa combineren met Dambulla en dan wat langer. We waren ook aangenaam verrast door de natuur. We hebben inmiddels gereisd in Maleisië en Thailand, maar de landschappen en jungle tussen Nuwara Eliya en Kandy waren ook fantastisch. Sri Lanka is gewoon een ongelofelijk gevarieerd land en dat gaan we zeker nogmaals bezoeken. (met RondreizenInsriLanka.nl!) Bedankt!

Pluspunten

Flexibiliteit en prijs en SUPER chauffeur!!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Veerle Zomerdijk 12-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super reis gehad!!

Super reis gehad!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Anne en Simone 08-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige reis, perfect geregeld, ontzettend vriendelijke mensen, chapeau!

Ge-Wel-dig!!!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Fam. J. Deursloot 15-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fantastische reis gehad

We hebben met zijn zessen een fantastische reis gehad door Sri Lanka. We hadden er eigenlijk allemaal nog wel een week aan vast willen plakken :)

Pluspunten

Heel betaalbaar, fantastische mensen en prachtig gevarieerd land. Een pluim ook voor onze chauffeur Miron!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
Maria en Joost Gerlach 13-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Super de super

We hadden onze tickets al geboekt en bedachten toen dat we (10 dagen voor vertrek) misschien toch wel liever de reis vooraf geregeld wilden hebben. In 2 dagen hadden we geboekt en de bevestiging in huis :)

Pluspunten

Super snel en heel voordelig boeken

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Roos en Gerard Jaarsma 02-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Authentiek Azië heel toegankelijk

Geweldige reis gehad samen met onze dochter en zoon (nu ze nog mee willen). Erg onder de indruk van een land in opkomst, waar de economie boomt. Dat geeft nogal wat hick-ups met name in de infrastructuur. Beperkt wegennet waar hard aan wordt gewerkt. We waren blij dat onze chauffeur ons rondreed en we niet zelf moesten rijden. Prima chauffeur die leuke achtergrond informatie gaf over het "echte"leven in Sri Lanka. Prima reis organisatie en de prijs was aantrekkelijk.

Pluspunten

"eigen baas", dus we konden stoppen waar we wilden. Waar we niet wilden stoppen (toeristische winkels) reden we door. We konden ivm de vakantie van de kids onze reis 1 dag korter maken/ zelf aanpassen op de website. Heel plezierig.

Suggesties

Misschien is het mogelijk om ook een half pension optie op te nemen.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
6.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
7.5
Maurits en Karin Bergman 22-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldig land, super vriendelijke mensen

We hebben 13 dagen rondgereisd (14 dgn World Wonder met 1 dag ingekort in Galle). Geweldige ervaring en we gaan zeker terug. Super handig dat we zelf onze reis konden aanpassen, bijzonder (best wel spannend) dat we ter plaatse pas hoefden te betalen. Een pluim voor de chauffeur Rashid en het lokale team van Rondreizeninsrilanka (mn Shiromi!!)

Pluspunten

Boekingsgemak en de support ter plaatse

Suggesties

Jullie moeten veel meer reklame maken, want bijna niemand kent jullie!

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
6.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
9.5
Janny Weghorst 16-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Enerverende rondreis

Prachtige ervaring om door Sri Lanka te reizen. Super ervaring met Rondreizeninsrilanka.nl.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen