Release Dance Academy Zoetermeer klantervaringen

Evenementenbureau's 11  recensies

Klantervaring met Release Dance Academy, Zoetermeer

 10
Anita 14-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Beste keuze!

Tot een paar maanden geleden deed ik niet aan sport, geen hobby’s of power. Met iets wat tegenzin naar een proefles flex&stretch gegaan. Dit vond ik zo leuk dat ik kort daarna mee ben gaan doen aan paaldansen en chairdance. Op dit moment sport ik dus drie keer per week! En ik heb het zo ontzettend naar mijn zin! Ik tel de dagen af naar een nieuwe les, wie had dat ooit gedacht! Gezellige meiden, relaxte sfeer! Bij release academy zorgen ze ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Iwona 02-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fantastisch Dance Academy , aanraden !

Pluspunten

Verschillende activiteiten.

Suggesties

Reclame bord bij de ingang

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Elisa 29-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Hele fijne dansschool met een mooie laminaat vloer, sfeer verlichting, spiegels, air conditioning en natuurlijk een mooie geluidsinstallatie.

Pluspunten

Air conditioning Spiegelwanden Sfeer verlichting Mooi geluid

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
JT Kwant 10-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Huren van de zaal voor een besloten feest. Prima!

In aanvang hadden we wederzijds gemaakte afspraken moeten vastleggen. Achteraf is alles prima voor elkaar gekomen.

Pluspunten

De eigenaar is zeer behulpzaam. Sfeervolle ruimte.

Suggesties

Vooraf bevestigen van gemaakte afspraken.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Release Dance Academy
Reactie van Release Dance Academy
Dankjewel Jan voor de feedback. Ik heb weer van deze ervaring geleerd.
 10
Lily 08-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Uitzonderd goed

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Joyce Somai 17-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fantastische feestzaal met vriendelijke en professionele medewerkers!

Wij hebben deze zaal gehuurd voor een verrassingsfeestje. De contacten met de eigenaren Patrick en Moniek waren heel fijn. Nogmaals Moniek bedankt voor de goede zorgen! Mede dankzij jullie hebben hebben wij zo goed kunnen feesten! Mochten wij binnenkort een feestje hebben weet ik waar we moeten zijn!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Sherin 22-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Waardevolle lessen waarin de aandacht goed verdeeld wordt. Het is een fijne combinatie van sportiviteit én plezier!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Monique 22-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijn!

Paaldansen, mijn beste keus ever geweest! Waar je vroeger stiekem dacht ‘Pouhhhhh we moeten weer sporten’ tel je nu de dagen af tot je weer mag trainen. Paaldansen is voor jong en (wat) ouder, ik ben zelf bijna 43 en ik ga erg goed mee met de jonkies. Mijn lijf is nog nooit zo getraind geweest. Het is meer dan alleen je lijf trainen trouwens, je daagt jezelf steeds weer uit mentaal en lichamelijk. Je moet wel een bikkel zijn want hoe prachtig en sierlijk het er ook uit ziet, het komt zeker niet voor niets. Het vergt kracht, discipline, geduld en af en toe wat blauwe plekken

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Stefanie Siepelinga 22-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Leuke afwisselende choreografieën in een gezellige groep, heb het er erg naar mijn zin en kijk altijd uit naar de volgende les!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Maddie Houtstra 17-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Een fantastische professionele club, gerund door super aardige mensen.

Pluspunten

Klanten zijn belangrijk voor release Academy, niemand is een nummer. Je wordt persoonlijk benaderd en begeleid. Altijd op een vriendelijke, uitnodigende manier.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen