Release Dance Academy Zoetermeer klantervaringen

Evenementenbureau's 16  recensies

Klantervaring met Release Dance Academy, Zoetermeer

 10
Ton 06-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Het is altijd gezellig, goeie mix latin muziek en top sfeertje.

Het is altijd gezellig, goeie mix latin muziek en top sfeertje.

Pluspunten

Goed bereikbaar voor mij. Zat gratis parkeer plek.

Suggesties

Ga zo lekker door.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Manuel Heus 17-09-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

too

Top dansschool! Heb het hier zo naar mijn zin!

Pluspunten

Leuke lessen Goede begeleiding Goede groeps samenstelling

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mayela 17-09-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijne dansschool

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Charlotte 17-09-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ontzettend fijne dansschool, warme sfeer. Zelfs als ik geen les heb, kom ik hier graag voor een drankje aan de bar!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Janine Corstens 10-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Sporten en plezier in 1

Ben zo blij dat ik de stap 1.5 jaar geleden heb genomen om op chairdance te gaan.Wel even spannend, want wat moet je verwachten, is t niet te ordinair.. Maar alles behalve dat, je voelt je weer vrouwelijker, sexy... Het is ook een combi van sporten maar ook plezier.. heb er zelfs nieuwe vriendinnen bij, waar ik privé mee afspreek, zo kan het gaan!

Pluspunten

Mooie locatie, goede vloer, vernieuwende bar, spiegels, goede verlichting. Locatie kan je voor meerdere gelegenheden huren. Warming up voor af gaande.

Suggesties

Een goed reclame bord bij het gebouw, zelf kenbaar maken

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Anita 14-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Beste keuze!

Tot een paar maanden geleden deed ik niet aan sport, geen hobby’s of power. Met iets wat tegenzin naar een proefles flex&stretch gegaan. Dit vond ik zo leuk dat ik kort daarna mee ben gaan doen aan paaldansen en chairdance. Op dit moment sport ik dus drie keer per week! En ik heb het zo ontzettend naar mijn zin! Ik tel de dagen af naar een nieuwe les, wie had dat ooit gedacht! Gezellige meiden, relaxte sfeer! Bij release academy zorgen ze ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Iwona 02-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fantastisch Dance Academy , aanraden !

Pluspunten

Verschillende activiteiten.

Suggesties

Reclame bord bij de ingang

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Elisa 29-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Hele fijne dansschool met een mooie laminaat vloer, sfeer verlichting, spiegels, air conditioning en natuurlijk een mooie geluidsinstallatie.

Pluspunten

Air conditioning Spiegelwanden Sfeer verlichting Mooi geluid

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
JT Kwant 10-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Huren van de zaal voor een besloten feest. Prima!

In aanvang hadden we wederzijds gemaakte afspraken moeten vastleggen. Achteraf is alles prima voor elkaar gekomen.

Pluspunten

De eigenaar is zeer behulpzaam. Sfeervolle ruimte.

Suggesties

Vooraf bevestigen van gemaakte afspraken.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Release Dance Academy
Reactie van Release Dance Academy
Dankjewel Jan voor de feedback. Ik heb weer van deze ervaring geleerd.
 10
Lily 08-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Uitzonderd goed

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden