Suitehotel Restaurant Posthoorn Monnickendam klantervaringen

Restaurants 15  recensies

Klantervaring met Suitehotel Restaurant Posthoorn, Monnickendam

 10
Norman 06-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wonderful experience

Very cozy and well run by Mark and his wife. Excellent restaurant that is one of the better Michellins. I have suggested that CONDE NAST visit.

Locatie
 10
Comfort
 10
Hygiëne
 10
Restaurant
 10
Prijs - kwaliteit
 10
personeel & Service
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
J uit volendam 04-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

In tijdens niet zo lekker gegeten

Wat een gerechten, wat een smaken. Wij hebben in jaren niet zo lekker gegeten.

Pluspunten

Voortreffelijke gerechten

Suggesties

Kan niet beter jongens.

Locatie
7.5
Comfort
8.0
Hygiëne
8.0
Restaurant
 10
Prijs - kwaliteit
8.0
personeel & Service
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Pieter V. 12-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijke avond!

Met een groep van plm 20 personen in de private dining room gegeten. Heerlijke gerechten en heerlijke wijnen. De amuses verrassend. Voorgerechten pekelvlees, griet. Fantastisch om te zien, te proeven maar ook om te ruiken. Timing voor de groep was ook perfect. Kortom heerlijke avond.

Locatie
9.0
Comfort
 10
Hygiëne
9.0
Restaurant
 10
Prijs - kwaliteit
8.0
personeel & Service
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Joepert 05-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Wat ervan te zeggen .....

Door omstandigheden afgelopen zondag niet in Leeuwarden maar in het mooie Monnickendam aangeland. Gelezen de reacties op dit forum geboekt in dit 1* restaurant. Met zijn vieren 2 vier en 2 vijf gangen menu van de chef genomen waarbij rekening werd gehouden met een glutenvrij dieet etc. Dit gebeurende zonder problemen dus klasse. De gerechten waren zonder meer allemaal goed...

Locatie
 10
Comfort
 10
Hygiëne
 10
Restaurant
 10
Prijs - kwaliteit
9.0
personeel & Service
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Mascha V. 26-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer goed gegeten.

Zeer goed gegeten. Een geheel vernieuwd menu met overheerlijke gerechten vooral het Iberico varken. Het wijnarrangement was ook voortreffelijk. ...Al met al een heerlijke avond gehad. Snel weer !

Locatie
 10
Comfort
 10
Hygiëne
 10
Restaurant
 10
Prijs - kwaliteit
 10
personeel & Service
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Cees Jj S. 25-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Aanrader

fantastisch wij hebben genoten. prettig en gastvrij ontvangen, heerlijk in de lounge met een aperitief. dan het diner incl amuses 8 gangen, alles vers en een veelheid van smaken. echt sterwaardig. Vergezeld door heerlijke wijnen. de bediening was attent en vriendelijk. kortom een aanrader, wij komen zeker terug. STEM

Locatie
 10
Comfort
 10
Hygiëne
9.5
Restaurant
 10
Prijs - kwaliteit
 10
personeel & Service
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Remco2016 22-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ontspannen fijnproeven en genieten

Ons arrangement begon wat hektisch met autopech op de heenweg. Hier werd zeer goed mee omgegaan. We konden nog het volledige menu geserveerd krijgen bij aankomst. Het tempo van de gerechten lag hierdoor wel wat (te) hoog maar het smaakte allemaal even geweldig. Vriendelijk personeel. De kamer was mooi verzorgd en de bedden goed. We komen graag nog eens terug!

Locatie
 10
Comfort
 10
Hygiëne
 10
Restaurant
 10
Prijs - kwaliteit
 10
personeel & Service
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Koen K 19-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Beste kwaliteit/prijs uit de streek van Purmerend

Met onze moeder en de kinderen waren wij hier voor een gastronomisch weekend. Als liefhebber van goed eten kregen wij een uitstekend aanbod. De kok zorgt voor mooie sprankele borden die samen een licht verteerbaar en toch goed gevuld diner vormen. De maître d'hotel zorgt voor een persoonlijke ontvangst, de sommelier verklaart met zwier alle facetten van de wijn en de obers bedienen erg verzorgd en formeel. Dit restaurant is zijn ster meer dan waard want legt zijn bezoekers volledig in de watten en wordt enkel geëvenaard door andere sterrenrestaurants, maar hier valt de prijs nog mee!

Locatie
 10
Comfort
 10
Hygiëne
 10
Restaurant
 10
Prijs - kwaliteit
 10
personeel & Service
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
pvanagtmael 14-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super hotel, leuke ruime kamer, cullinaire diner en super vriendelijke bediening

Team Posthoorn, super bedankt voor het heerlijke weekend. Last minute geboekt en alles was perfect in orde. Allereerst werden we heel vriendelijk ontvangen, kregen een zeer ruime en mooie kamer met apart regendouche en bubbelbad !! Na een aangename kennismaking met Monnickendam, genoten van een overheerlijke 5-gangen diner. Naast het eten ook een dikke merci aan het super vriendelijke personeel. 's Morgens werden we aan tafel verrast met een lekker en uitgebreid ontbijt. Aan het ganse Posthoorn team nog eens bedankt voor het onvergetelijke weekend !!

Pluspunten

Wij hadden de suite en deze was zeer ruim en voorzien van een kamer met aparte regendouche en een bubbelbad.

Locatie
 10
Comfort
 10
Hygiëne
 10
Restaurant
 10
Prijs - kwaliteit
 10
personeel & Service
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Pui Yin Oosterbaan 31-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wij gaan weer terug.

Een tijdje terug hebben we hier gegeten voor mijn verjaardag. We hadden de Menu Sensatie genomen, een 7-gangen menu. Dat was een hele goede keuze geweest. De ene gerecht was nog beter dan de andere. Ook de mocktail die mijn zwager en zusje hadden waren erg lekker. Volgens de serveerster leek de smaak op kindercola waar beide eens waren. De pauzes tussen de gerechten waren recht. Op een gegeven moment waren we de tel kwijt van de aantal gangen die we gehad hadden. Ook werd er goed rekening gehouden met onze allergieën. Vooral toen de rest van het gezelschap de kazen kregen en ze zagen wat ik ervoor in de plaats kreeg. Een soort cocktail, wat erg lekker was en zoet, waar ik van houd. Het was een geweldige avond en we zouden er zo weer terug gaan.

Locatie
 10
Comfort
 10
Hygiëne
 10
Restaurant
 10
Prijs - kwaliteit
 10
personeel & Service
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen