Pipe Cleaning Rioleringsbedrijf Eindhoven klantervaringen

Loodgieters 1  recensie

Klantervaring met Pipe Cleaning Rioleringsbedrijf, Eindhoven

 10
Monique Spoorenberg 23-03-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Betrouwbaar, deskundig, goede prijs!

De wc liep dan wel en dan weer niet goed leeg. Bij gebruik van de wasmachine, het laten leeglopen van het bad of het doortrekken van de wc was het water overal hoorbaar aan het borrelen. Daarop dit bedrijf pipecleaning in Eindhoven gebeld, na aanraden van de overbuurvrouw In het telefoongesprek werd het starttarief aangegeven en de kosten voor elk volgend kwartier en evt kosten voor cameragebruik. Guido kwam een dag later en had het probleem zo gevonden. Is nog wel even bezig geweest om de stevige verstopping te verhelpen. Alles werd netjes achtergelaten, echt top. Is echt een flinke tijd druk bezig geweest en voor een redelijk bedrag van 280 euro kan ik er hopelijk weer 23 jaar tegen aan!

Pluspunten

Vriendelijk, deskundig, open over kosten, betrouwbaar

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring

Schrijf u direct in en claim uw bedrijf  

Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf. Deze toename van vertrouwen in uw bedrijf zal leiden tot meer verkoop.

Bovendien geven beoordelingen van klanten u waardevolle informatie en tips zodat u nog beter in kunt spelen op de wensen en behoeftes van uw klanten. Door middel van een eigen profielpagina en een handige promotielink is een recensie voor uw bedrijf zo geschreven. In de beheeromgeving kunt u zelf opgeven waar u wilt dat uw bedrijf op beoordeeld wordt. Zo weet u zeker dat u altijd relevante en specifieke beoordelingen ontvangt.

Benieuwd hoe u uw hoge beoordelingsscore inzichtelijk kan maken voor bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media integratie kunt u heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende social media kanalen. Ook ontvangt u een unieke widget op uw website waarmee de actuele beoordeling van uw bedrijf wordt getoond. Daarnaast draagt Klantervaringen Online bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wilt u uw bedrijf ook laten profiteren van de voordelen die Klantervaringen Online biedt? Claim dan eenvoudig uw bedrijf door onderstaande gegevens in te vullen.

Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden