Ortho Bright Smile B.V. Hoofddorp klantervaringen

Tandartsen 10  recensies

Klantervaring met Ortho Bright Smile B.V., Hoofddorp

8.5
K. Pieters 20-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben super geholpen, duidelijk en netjes. Top.

Ik kom hier voor een beugel. Ik ben super aardig geholpen. Er werd duidelijk uitgelegd hoe de beugel geplaatst word en alle belangrijke informatie eromheen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
M. de Bruin 23-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Een aanrader

Eindelijk een tandartspraktijk waar een prettige, gemoedelijke sfeer hangt. De tandarts komt zeer bekwaam over en heeft een luisterend oor. Vooral op kinderen merk je dat dit goed werkt. Ook erg handig dat orthodontist (beugeltandarts) behandelingen en de tandprothetist onder één dak zitten.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
J. Oudenoord 24-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijne praktijk met vriendelijke specialisten

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Sverre Dekker 28-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel blij!

Ben heel erg goed geholpen en dhr. Boelens is super aardig. Goede sfeer en uiteindelijk een mooi gebit gekregen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
fam marlene middelkoop 11-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

dhr boelens, zeer ervaren, duidelijke uitleg. Huiselijke sfeer, ook in de avond zijn afspraken mogelijk. Mevr Boelens is ook warm en betrokken. Ik kan deze praktijk v harte aanbevelen. Onze dochter Marlene heeft een super-smile.

Betrokken, duidelijk geen poespas. Kortom v harte aanbevolen.

Pluspunten

Je mag meekijken en vragen stellen.

Suggesties

Niets

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Brendan Guzmán Padrón 09-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Betrokken, Open, Professionaliteit, Snel en Doelgericht!

Ortho Bright Smile is een super warme organisatie waar ik mijzelf dan ook gelijk begrepen voelde. Ik ben zo ontzettend blij dat ik gekozen heb voor Ortho Bright Smile! De expertise, de sfeer, de professionaliteit en de vriendelijkheid van het team (met name mevr. Boelens) gaf mij het gevoel van vertrouwen. Ik weet nog heel goed dat ik belde voor een intake bij Ortho Bright Smile daar een andere orthodontist in Hoofddorp centrum mij gewoon nooit meer heeft geïnformeerd na een intake(8 weken) en dat ik opzoek was naar een orthodontist. Mevr Boelens begreep mij gelijk en de intake en alle behandelingen tot het zetten van de beugel werden ingepland! binnen een maand was alles in orde gemaakt (intake,foto's en het zetten van de beugel) dat noem ik nog eens snelheid, doelgerichtheid en klantvriendelijkheid! Orthodontist Dhr Boelens is dan ook super betrokken en resultaatgericht bezig met de behandeling (een echte vakman). Hij hield alles bij en besprak maandelijks wat voor vooruitgang er was geboekt en wat hij zou veranderen voor de aankomende maand en dit tot aan het einddoel. Ook als het een maandje wat minder ging m.b.t. de progressie van de beugel gaf hij dit ook altijd eerlijk en oprecht aan. Super Orthodontist!! Als Ik vragen, klachten had of als een slotje los was dan kon ik altijd bellen ( zelfs in het weekend, werd ik binnen een uur teruggebeld) dat ik de volgende ochtend gelijk terecht kon. Na 2 jaar en een paar maanden, wil ik jullie oprecht bedanken voor jullie betrokkenheid, eerlijkheid, professionaliteit en het prachtige resultaat!!

Pluspunten

Ja.. Alles....

Suggesties

Nee geen enkele! Een super Orthodontist met een goed en warm team die gaan voor succes!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Roel Stupers 24-03-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelle, vriendelijke, proffesionele praktijk. Top service!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Zaandam 10-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Beste tandarts ooit

De beste tandarts ooit die ik gekend heb doet zijn werk goed geef goede adviezen en vind zijn afwerking heel goed waardoor ik nu weer mooie tanden heb

Pluspunten

Hij is snel, werk secure, netjes en vriendelijk, in voor een babbeltje en een goede adviseur voor een tandarts

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Patricia van der Spek 06-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

kinderen komen voor beugel

Zeer vriendelijke mensen die hun vak verstaan

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Eviline Mergels 28-11-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Toch maar die beugel genomen en zeker geen spijt!

Ik was nogal laat met het nemen van een beugel. Tegenwoordig werk ik overdag, dus is het voor mij bijna niet te doen om overdag elke keer vrij te moeten nemen. Het is heerlijk dat ik ’s avonds mijn afspraak kan maken. Na het aanmelden is het hele traject snel in gang gezet en zie ik na een aantal maanden al een groot verschil.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen