Ortho Bright Smile B.V. Hoofddorp klantervaringen

Tandartsen 15  recensies

Klantervaring met Ortho Bright Smile B.V., Hoofddorp

 10
Tim 20-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top

Hele goede sfeer. Goede informatie vanaf het begin. Leuke mensen en ik ben altijd goed geholpen. Uiteindelijk mijn doel bereikt en dat is een mooi gebit

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bo 06-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Super goed resultaat en heel aardig personeel.

Ik hoor van mijn tandarts hoe mooi mijn gebit is en van omstaande. Ik ben super blij met het resultaat, zeker aan te raden en erg aardig en professioneel personeel.

Pluspunten

Er wordt persoonlijk contact met je gemaakt en vind het bijna jammer dat ik klaar ben.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jos Combee 05-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Na 20 maanden uitstekend geholpen te zijn een prachtig resultaat.

Mooie locatie, prettige sfeer, uitstekende informatievoorziening

Pluspunten

Aandacht voor de klant

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Rachel Domacassee 30-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Uitstekend

Altijd gastvrij en zeer professioneel. Je weet waar je aan toe bent. Absoluut een aanrader!

Pluspunten

Zeer gastvrij.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Sjaak Smit 03-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vriendelijke en deskundige behandeling gehad

Als 50 plusser de stap genomen om de voor tanden recht te krijgen. In maart 2018 geplaatst en eind november 2018 met mooi resultaat weer de beugel verwijderd.

Pluspunten

Deskundig, vriendelijk en snel!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
K. Pieters 20-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben super geholpen, duidelijk en netjes. Top.

Ik kom hier voor een beugel. Ik ben super aardig geholpen. Er werd duidelijk uitgelegd hoe de beugel geplaatst word en alle belangrijke informatie eromheen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
M. de Bruin 23-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Een aanrader

Eindelijk een tandartspraktijk waar een prettige, gemoedelijke sfeer hangt. De tandarts komt zeer bekwaam over en heeft een luisterend oor. Vooral op kinderen merk je dat dit goed werkt. Ook erg handig dat orthodontist (beugeltandarts) behandelingen en de tandprothetist onder één dak zitten.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
J. Oudenoord 24-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijne praktijk met vriendelijke specialisten

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Sverre Dekker 28-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel blij!

Ben heel erg goed geholpen en dhr. Boelens is super aardig. Goede sfeer en uiteindelijk een mooi gebit gekregen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
fam marlene middelkoop 11-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

dhr boelens, zeer ervaren, duidelijke uitleg. Huiselijke sfeer, ook in de avond zijn afspraken mogelijk. Mevr Boelens is ook warm en betrokken. Ik kan deze praktijk v harte aanbevelen. Onze dochter Marlene heeft een super-smile.

Betrokken, duidelijk geen poespas. Kortom v harte aanbevolen.

Pluspunten

Je mag meekijken en vragen stellen.

Suggesties

Niets

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen