Orthodontiepraktijk Wageningen klantervaringen

Orthodontisten 10  recensies

Klantervaring met Orthodontiepraktijk Wageningen

8.0
Inge van opstal 25-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Prima

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
7.5
Carla Weijman 25-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Prima praktijk

Duurt lang voordat beugel eruit mocht Yvonne is een TOP assistent!!

Suggesties

Vrijdags ook open!! Als je een afspraak afbelt duurt het lang voordat je weer terecht kan. Vervelend dat je voor sommige behandelingen alleen maar op bepaalde tijden kan komen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
5.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
 10
Croon 13-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima allemaal

Suggesties

Iets meer informatie aan de kinderen zelf als ouders er niet bij zijn.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.5
fam. De Vink 10-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

tevreden

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
3.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
6.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
7.0
Emile Smaling 02-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Ik heb het totale traject als zeer prettig ervaren.

Ik vind het een prettige praktijk met een persoonlijke benadering. Wat ik onprettig vond was dat het traject langer duurde dan afgesproken. 1 jaar werd anderhalf. En ineens kwam er een nachtbeugel ter sprake. Daar hebben we het niet eerder over gehad. Een minder leuke verrassing dus.

Pluspunten

Persoonlijke benadering en het gevoel dat er tijd voor mij was.

Suggesties

Doe geen scherpe uitspraken over periode en neem cliënten mee in de tussentijdse veranderingen in het traject.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
8.0
Marijn Kallenberg 23-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ondanks dat ik ertegen op zag om voor de tweede keer een beugel te hebben viel het me mee en ben ik erg tevreden met het eindresultaat.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Fenna Martens 23-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super fijn behandeld!

Ik ben echt super tevreden over de behandeling en hoe ik behandeld ben. Ondanks dat ik gewoon een beetje pech heb gehad dat er regelmatig wat los ging en uiteindelijk tijdelijk weer aan de beugel moest, ben ik altijd even netjes en geduldig geholpen. Daarbij is de service ook heel goed. Zeker aan te raden voor een mooi resultaat!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Mara van Hermon 11-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik vond het heel fijn bij orthodontiepraktijk Wageningen

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
5.5
Prijs
4.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
e reerink 29-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima club

Pluspunten

Prima intake. Bij check of dochter een beugel nodig had werd geadviseerd dit niet te doen, was niet nodig. Prima! Zeer coulant bij het niet-nakomen van een afspraak.

Suggesties

Bij kinderen: Iets meer informatie over de voortgang en wat er nog komen gaat richting de ouders zou goed zijn. Overweeg een avondopenstelling zodat kinderen niet van school gehaald hoeven te worden. Vrijdagopenstelling zou ook praktich zijn.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Susanne Manders 11-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Professionele orthodontist

Kelderman heeft mij 2 jaar in behandeling gehad. Uitstekende hulp gehad en erg tevreden met mijn tanden.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen