Orthodontiepraktijk Wageningen klantervaringen

Orthodontisten 28  recensies

Klantervaring met Orthodontiepraktijk Wageningen

8.0
Lieke Boersma 25-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

prima ortho, altijd bereikbaar

Pluspunten

bereikbaarheid

Suggesties

wachtkamer kan wel een opknapbeurt gebruiken

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Orthodontiepraktijk Wageningen
Reactie van Orthodontiepraktijk Wageningen
Beste Lieke, Ontzettend bedankt voor je mooie review. Wij wensen je veel plezier met het eind resultaat. Met vriendelijke groet, team ortho Wageningen
 10
Nienke 23-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Ik heb mijn behandelingen absoluut positief ervaren. De medewerkers waren altijd vriendelijkowel de altijd vriendelijkheid en ook de duidelijkheid met betrekking tot de behandelingen heb ik als prettig ervaren.

Pluspunten

Ik kon met vragen altijd bij de medewerkers terecht en deze werden dan ook duidelijk beantwoord.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.5
Mark Geutjes 01-07-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Prima

Suggesties

Wat minder al robot werken. Het is voor u lopende band werk, maar niet voor uw cliënten.

Klantvriendelijkheid
6.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
9.0
Janny hof 19-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Al mijn 6 kinderen een prachtig gebit gekregen

Goed

Pluspunten

Alleen maar pluspunten

Suggesties

Prijs kwaliteit verhouding is goed, hopelijk blijft dat zo

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Monique van der Maesen 09-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Uitstekend plan en uitvoering, motiverende en prettige begeleiding

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Orthodontiepraktijk Wageningen
Reactie van Orthodontiepraktijk Wageningen
Beste Monique, hartelijk dank voor deze ontzettend mooie review! Vriendelijk groet, Team ortho Wageningen
6.5
Yvon Reitsma 12-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima behandeling

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
2.5
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
3.5
Communicatie
1.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
5.5
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
logo Orthodontiepraktijk Wageningen
Reactie van Orthodontiepraktijk Wageningen
Bedankt voor de review Yvon!
 10
Sabine Tiemessen 02-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Snel en deskundig

Ik heb de beugelperiode van Roxanne als zeer prettig ervaren. Afspraken kunnen vrijwel altijd op de dagen dat het goed uitkomt. Spreekuur loopt nooit uit, altijd stipt op tijd naar binnen. Uitleg duidelijk en behandeling heel secuur.

Pluspunten

Snel, duidelijk, schoon, korte wachttijden voor de afspraak, geen uitloop, iedereen erg vriendelijk.

Suggesties

Ga zo door!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Orthodontiepraktijk Wageningen
Reactie van Orthodontiepraktijk Wageningen
Beste Sabine, Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wij hopen dat Roxanne veel plezier heeft van haar mooi glimlach.
9.0
Tom 24-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Altijd goed geholpen. Goed resultaat.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Orthodontiepraktijk Wageningen
Reactie van Orthodontiepraktijk Wageningen
Bedankt voor de mooie review Tom!
9.5
Eviënne 02-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Fijne orthodontiepraktijk

Eviënne heeft een fijne behandeling gehad. Het traject was lang, maar dat was ons vooraf duidelijk. Er werd meegedacht in mogelijkheden die pasten bij Eviënne haar wensen. Ze is tevreden over het behaalde resultaat.

Pluspunten

Kleine praktijk waardoor bekend met de medewerkers. Toegankelijk orthodontist.

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Orthodontiepraktijk Wageningen
Reactie van Orthodontiepraktijk Wageningen
Beste Eviënne, Hartelijk dank voor je leuke en positieve review. Geniet van je mooie glimlach! Vriendelijke groet, Ortho team Wageningen
 10
manja de haas 26-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Heel tevreden. binnen 8 maanden stonden mijn tanden recht

drukke praktijk, maar nooit heb ik hoeven wachten. belangrijk dat je heel consequent je beugel draagt. Ik viel behoorlijk af omdat je de beugel maar 3 x daags uitdoet, dus geen tussendoortjes. geen koffie thee of wijn i.v.m. verkleuring bitje, aanrader!! bestel dit NOOIT online.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Orthodontiepraktijk Wageningen
Reactie van Orthodontiepraktijk Wageningen
Beste mevrouw de Haas, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Fijn te vernemen dat u zeer tevreden bent met het behaalde resultaat. Met vriendelijke groet, Team Wageningen
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen