Mooiwater.nl Dronten klantervaringen

Installatiebedrijven 340  recensies

Klantervaring met Mooiwater.nl, Dronten

 10
Haveman 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top apparaat!

Gebruiken het grootste voormaat. Dit voor een woning die dubbel bewoont word. Zouden niet meer zonder willen.

Pluspunten

Veeeeel minder schoonmaken :)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
O.P. Dekkers 11-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden

Veel comfort voor weing geld

Pluspunten

Gebruikt gemak. Je hebt er zo goed als geen omkijken naar.

Suggesties

Het zou verplicht moeten worden voor elk huishouden ivm besparing van het milieu

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Jet 10-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ben erg blij met onze waterontharder via mooiwater.nl. Vriendelijke en behulpzame mensen waar je alles aan kunt vragen. Wij zijn snel, netjes en correct geholpen.

Fijn dat we veel minder gebruik maken van vaatwasblokjes, schoonmaakmiddel, shampoo, wasmiddel. Goed voor je apparatuur, leidingwerk en je huid! Blij met deze investering.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Erik Zuyderduyn 09-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fantastische ervarimg, zowel met de leverancier als met de waterontharder zelf.

Precies op de afgesproken dag werd de Mooiwater ontharder geleverd. We hebben met een 4 a 5 persoonshuishohden de 6 persoons versie gekocht. Hierdoor hoeven we slechts zelden zout bij te vullen. Lekker makkelijk. De levering, installatie verliep soepel en punctueel. Echt nódig is een waterontharder in NL misschien niet in NL maar wát een zalige luxe is het als je er een hebt! Geen gepoets en geboen meer, de douchewand, kranen, wasbakken etc blijven glanzend schoon.

Pluspunten

Geen gepoets en geboen meer. Douchen is een weelde met heerlijk zacht water, nergens een spoortje kalk meer te ontdekken. KeukenApparatuur zoals de coocker, koffiemachine, vaatwasser, stoomoven blijven mooi kalkvrij. Geen gedoe met ontkalken meer en de wetenschap dat apparatuur veel langer meegaat is heerlijk.

Suggesties

We hadden al véél eerder een Mooiwater apparaat moeten kopen. Pas als je er eentje hebt weet je wat je mist en merk je hoeveel kalk er in ons drinkwater zit. Ook al is het officieel 'zacht' drinkwater.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Wijnanda Langeler 03-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijk zacht water Geen kalk en weinig zeep gebruiken Ook zacht voor je huid.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
E. de Boer 30-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vakkundig, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, kristalheldere communicatie, doen wat ze beloven

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Marianne Witteveen 28-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Geweldig!

We zijn enorm blij met onze installatie en de manier waarop mooiwater alles heeft geïnstalleerd in onze meterkast. Het water smaakt nog beter dan voorheen en de apparaten hebben geen last meer van kalk. Onze beide douches zijn voorzien van een glazen scherm, waar geen kalk meer op blijft zitten na het douchen.

Pluspunten

niet duur duurzaam voor de apparatuur in huis goedkoper in het gebruik van zeep en shampoo geen dure en slechte antikalk middelen meer nodig

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Stephanie Peters 28-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Je wilt niet meer zonder zacht water als je de voordelen kent

Ik heb een streekwinkel met lunchroom met kostbare apparaten zoals een espresso machine, professionele vaatwasser en stoomoven. In de horeca is onthard water de gewoonste zaak van de wereld. Vooral voor het behoud van je “dure” apparaten maar niet in de laatste plaats ook om de smaak van de koffie en de thee. Waarom thuis met minder genoegen nemen als je een koffie of theeliefhebber bent? Wij hebben thuis een prachtige bonenmachine omdat we van lekkere koffie houden. We geven graag meer geld uit aan een goede koffieboon omdat het gewoon lekkerder is. De invloed van water op de smaak van de koffie wordt erg onderschat. Onthard water laat het aroma van de koffie beter tot z’n recht komen waardoor de smaak intenser is. Ook thee smaakt beter met kalk vrij water. Soms zie je zelfs een laagje kalk op het water drijven als er gewoon water gebruikt wordt. Na een paar dagen begon alle kalk in onze waterkoker los te laten en na 2 weken was hij helemaal kalk vrij. Dat zal dus met andere apparaten ook wel zo zijn alleen zie je dat niet. Na een grondig vergelijk koos ik voor een waterontharder van mooiwater met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Nu heb ik thuis ook lekker (zacht) water met alle voordelen van dien. Eigenlijk best vreemd dat het nog relatief onbekend is bij particulieren terwijl het in de horeca zo gewoon is. Terwijl het prima betaalbaar is, zeker als je het uitsmeert over de levensduur van het apparaat.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Ingrid Rudolphs 23-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Leuk bedrijf met enthousiaste medewerkers die weten waar ze het over hebben.

Suggesties

Ze komen hun afspraken echt goed na maar de medewerkers zijn vaak op pad en misschien en niet altijd rechtstreeks bereikbaar. Wellicht is het handig dat er een vast aanspreekpunt komt die meestal op kantoor aanwezig is. Verder prima hoor!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Arjen de Jong 21-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Erg transparant en open en maken dat ook waar. Zo hoort het.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen