Meubelcity Soest klantervaringen

Meubelwinkels 215  recensies

Klantervaring met Meubelcity, Soest

8.0
Lindsay Vermalen 01-02-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelle reactie

Uiterst tevreden over het hele proces. Wat ik als prettig ervaren heb is de snelle communicatie via de e-mail.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Hans Opstelten 27-01-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed afgehandeld

Door de duidelijke afspraken en communicatie is aan al onze verwachtingen voldaan.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Familie Jansma 16-01-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekend

Onze halve inrichting hebben wij gekocht bij Meubelcity. Alles werd op hetzelfde moment geleverd waardoor wij ons huis direct konden inrichten. Alles is helemaal naar wens verlopen. Als wij ooit nog eens wat nodig hebben gaan wij zeker terug naar Meubelcity.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
P. Bouwman 07-01-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Volgens afspraak

Op voorhand heb ik duidelijke afspraken met Meubelcity gemaakt en deze zijn door beide partijen nagekomen. Ik ben tevreden over de snelle levering. Wat een prima service.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Nico Oudshoorn 03-01-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Betrouwbare winkel

Ik vind het riskant om meubels te kopen via het internet maar ik besloot het toch te doen bij Meubelcity. Zij hebben mijn twijfels helemaal weggenomen en het hele proces is super verlopen. Rondom tevreden.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Martijn Spiegel 23-12-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelle levering en goede service

Ik heb een Hoekbank Chesterfield Tilburg gekocht bij Meubelcity. Deze werd in perfecte staat en op het juiste moment geleverd. Wanneer ik vragen had voor Meubelcity werd ik altijd goed geholpen.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Abel Posthuma 14-12-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Prima kast

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
B. van Dijk 02-12-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Komen afspraken na

De geleverde kast zit goed in elkaar en is van stevig materiaal gemaakt. De kast is precies op het afgesproken moment geleverd. Meubelcity beloofd geen dingen die zij niet waar kunnen maken.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Winny Wolf 29-11-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Tevreden klant

Prima, snelle en goede levering.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
Marjolein Schut 07-11-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Online bestellen gaat prima

De meubelen die wij hadden uitgezocht heb ik via het internet besteld. Na de bestelling heb ik meerdere malen telefonisch contact gehad met Meubelcity en ik ben elke keer prima te woord gestaan. De meubelen werden keurig en op de afgesproken tijd geleverd.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden