Meubelcity Soest klantervaringen

Meubelwinkels 113  recensies

Klantervaring met Meubelcity, Soest

 10
C.Haakman 27-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mooie kast, goed verpakt,goede communicatie met meubelcity

Duidelijke site, telefonisch goed geholpen,je kan erheen, maar voor mij tever

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
2.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Wiets Beemsterboer 20-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wiets Beemsterboer

Prima webwinkel en mooie spullen!

Pluspunten

Groot aanbod en prima prijs!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
José Metsaars 01-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De afspraak van bezorging was niet correct doorgegeven. De bezorgers zijn 's middags gekomen i.p.v. de ochtend.

vgb

Pluspunten

Goede bezorging. De mannen zijn vriendelijk en werken netjes.

Suggesties

De tijd van bezorging goed doorgeven.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
6.5
Bereikbaarheid
6.5
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Erwin Breuers 28-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Nette service en goed geholpen. Ook netjes thuis gebracht.

Goed

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Blanken 23-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik raad iedereen Meubelcity aan!

Ik wil iedereen Meubelcity aanraden! Wij zijn naar mijn mening moeilijke klanten, maar desondanks alles werden we perfect geholpen. Hij nam echt de tijd voor ons en we zijn hier en daar goed geadviseerd. Zelfs als we niet uitkwamen met de perfecte kleur stof, mochten we de stalen bij uitzondering mee naar huis nemen om goed uit te kunnen zoeken wat we precies wilden. Kunnen niet wachten op de levering van de meubels ...

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mirjam C. 09-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel tevreden.

Heel tevreden.

Pluspunten

Vriendelijkheid, snelle levering. Alles heel goed verpakt!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Martijn straatman 01-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel blij

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
5.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
6.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
William Groen 13-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vriendelijk bedrijf

zeer goed

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Marianne Oosterling 09-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super, meubelcity een echte aanrader.

Zeer tevreden met onze meubels en bankstel. Prima geholpen, aardige verkoper en duidelijke afspraken.

Pluspunten

Meubels en bankstel uitstekend verpakt.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
M v Duijvenbode 26-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben heel goed geholpen

Suggesties

Ik heb bij 2 punten 1 ster gegeven omdat ik nog niet weet wat de kwaliteit is en ik ook nog geen ervaring heb met da afspraken na te komen.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
1.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 741
123...1112
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen