Meubelcity Soest klantervaringen

Meubelwinkels 109  recensies

Klantervaring met Meubelcity, Soest

 10
Blanken 23-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik raad iedereen Meubelcity aan!

Ik wil iedereen Meubelcity aanraden! Wij zijn naar mijn mening moeilijke klanten, maar desondanks alles werden we perfect geholpen. Hij nam echt de tijd voor ons en we zijn hier en daar goed geadviseerd. Zelfs als we niet uitkwamen met de perfecte kleur stof, mochten we de stalen bij uitzondering mee naar huis nemen om goed uit te kunnen zoeken wat we precies wilden. Kunnen niet wachten op de levering van de meubels ...

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mirjam C. 09-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel tevreden.

Heel tevreden.

Pluspunten

Vriendelijkheid, snelle levering. Alles heel goed verpakt!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Martijn straatman 01-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel blij

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
5.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
6.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
William Groen 13-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vriendelijk bedrijf

zeer goed

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Marianne Oosterling 09-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super, meubelcity een echte aanrader.

Zeer tevreden met onze meubels en bankstel. Prima geholpen, aardige verkoper en duidelijke afspraken.

Pluspunten

Meubels en bankstel uitstekend verpakt.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
M v Duijvenbode 26-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben heel goed geholpen

Suggesties

Ik heb bij 2 punten 1 ster gegeven omdat ik nog niet weet wat de kwaliteit is en ik ook nog geen ervaring heb met da afspraken na te komen.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
1.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Metchel Jacobs 28-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Volgens afpsraak geleverd

Ik heb een goeie ervaring. Mijn stoel is netjes afgeleverd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Danny van Zon 24-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

In één woord geweldig!

Al 3 jaar heel wat plezier van mijn bank, bed, tafels en stoelen! Goede prijs/kwaliteitsverhouding en super service!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
0.0
Gertjan Verhoef 04-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijke communicatie, opvolging zoals toegezegd.

Suggesties

Bezorgers wilden 2-delige kast niet in zijn geheel plaatsen, ze waren bezorgers en geen monteurs..... Daar ik alleen woon moest ik iemand uit kennissenkring inschakelen om bovenkast erop te tillen. Ik had 20,- klaarliggen voor de bezorgers, dit zijn ze misgelopen.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
0.0
Deel deze ervaring
9.5
Bert van der Ark 02-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mooie meubels we zijn er erg blij mee

Goef

Pluspunten

Snel geleverd

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1011
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen