Leidse Letselschade Advocaten Leiden klantervaringen

Advocatenkantoren 80  recensies

Klantervaring met Leidse Letselschade Advocaten, Leiden

 10
Kim Stoter-ter Harmsel 19-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed geholpen

Nadat ik in mei een ongeluk heb gehad ben ik ontzettend goed geholpen. Ik voelde me gehoord en door de hulp van meneer Janson kon ik me volledig op mijn herstel richten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Judith 16-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijne persoonlijke aanpak en alles word je uit handen genomen met goed resultaat.

Uitstekend bijgestaan afgelopen jaren door Joost van den Berg na mijn auto ongeluk in 2018. Wat ik heel fijn vond is de persoonlijke aanpak van de Leidse Letselschade Advocaten. Ze weten precies wie je bent en zijn altijd op de hoogte van wat er speelt. Joost nam altijd het initiatief wat heel fijn is als je door zo'n situatie ineens van alles aan je hoofd hebt en je zelf tot weinig in staat bent. Ook werden de zaken altijd helder besproken en werd er realistisch gekeken wat het beste was om te doen, welke stap te nemen. Alles met positief resultaat. Ik ben uiterst tevreden over de Leidse Letselschade advocaten, ik zou ze dan ook zeker aanbevelen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Gerard 13-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer professioneel en communicatief

Prettige ervaring gehad, goed bereikbaar en duidelijke communicatie. Snel schakelen en zeer vriendelijk en betrokken. Nogmaals dank!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Frits 21-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Deskundige afhandeling naar grote tevredenheid

Ik ben bijzonder tevreden over de wijze van deskundige afhandeling van mijn auto ongeval van mei jl. Ik spreek hier dan ook mijn grote waardering voor uit.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Delano Brunswijk 23-09-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Uitstekend

Heel goed

Pluspunten

DErg goed

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Nanda Verdoorn 04-09-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Meer dan uitstekend ,aanbevelenswaardig

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
John Vintges 01-09-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

duidelijke afspraken heldere communicatie en snelle reacties.

weten de juiste weg bij verzekeraars

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Iljq 21-08-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben super goed geholpen door Gerben en Joost. Zij hebben mijn zaak juist ingeschat en dit proces erg fijn begeleid.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
W.M. Heus 06-08-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige professionele advocaat!

Na een ernstig eenzijdig lichamelijk letsel te hebben opgelopen door een ongeluk, wat uiteinde resulteerde in een spoed operatie om de heup te vervangen, heeft advocaat J. van den Berg direct adequaat een plan van aanpak gemaakt om desbetreffende partij aansprakelijk te stellen. In 6 maanden tijd heeft advocaat J. van den Berg op een zeer professionele manier stap voor stap de plannen tot uitvoering gebracht waardoor beide partijen nader tot elkaar zijn gekomen. Dit heeft geresulteerd dat slachtoffer op een zeer professionele manier schadeloos werd gesteld waarbij alle kosten vergoed zijn geworden die zijn ingebracht tijdens de onderhandelingen. Ik kan oprecht zeggen door de juiste strategie te hebben gekozen en de juiste stappen te hebben genomen, heb ik W.M.Heus een perfecte keuze gemaakt om samen met advocaat J. van den Berg dit traject te bewandelen. Mijn dank is groot.

Pluspunten

Zie eerdere tekst

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Mohammed 02-08-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer fijn en professioneel

Ik heb de samenwerking als zeer fijn ervaren. Heel transparant in de communicatie en goed bereikbaar.

Pluspunten

Zeer vakkundig, goed te bereiken, duidelijke afspraken en transparant.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...78
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen