Leidse Letselschade Advocaten Leiden klantervaringen

Advocatenkantoren 72  recensies

Klantervaring met Leidse Letselschade Advocaten, Leiden

9.5
W.M. Heus 06-08-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige professionele advocaat!

Na een ernstig eenzijdig lichamelijk letsel te hebben opgelopen door een ongeluk, wat uiteinde resulteerde in een spoed operatie om de heup te vervangen, heeft advocaat J. van den Berg direct adequaat een plan van aanpak gemaakt om desbetreffende partij aansprakelijk te stellen. In 6 maanden tijd heeft advocaat J. van den Berg op een zeer professionele manier stap voor stap de plannen tot uitvoering gebracht waardoor beide partijen nader tot elkaar zijn gekomen. Dit heeft geresulteerd dat slachtoffer op een zeer professionele manier schadeloos werd gesteld waarbij alle kosten vergoed zijn geworden die zijn ingebracht tijdens de onderhandelingen. Ik kan oprecht zeggen door de juiste strategie te hebben gekozen en de juiste stappen te hebben genomen, heb ik W.M.Heus een perfecte keuze gemaakt om samen met advocaat J. van den Berg dit traject te bewandelen. Mijn dank is groot.

Pluspunten

Zie eerdere tekst

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Mohammed 02-08-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer fijn en professioneel

Ik heb de samenwerking als zeer fijn ervaren. Heel transparant in de communicatie en goed bereikbaar.

Pluspunten

Zeer vakkundig, goed te bereiken, duidelijke afspraken en transparant.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Jacco 26-07-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Attent, persoonlijk, resultaatgericht en reëel

Kan niet anders dan overal maximale score geven, simpelweg omdat Gerben en Joost op alle fronten thuisgeven. Echt even contact met ze opnemen als je persoonlijke en professionele begeleiding zoekt voor de afwikkeling van letselschade.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Yannick Schimmel 13-07-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijk, professioneel en persoonlijke begeleiding

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Jaimy otto 15-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Klantvriendelijk en alles word heel duidelijk uitgelegd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marco Hogervorst 19-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Alleen maar goede ervaringen,klantvriendelijk,goede kennis van zaken,begripvol.

Nadat ik 2 jaar geleden een bedrijfsongeval had gehad,adviseerde de bedrijfsarts om een letselschadeadvocaat in de hand te nemen.In eerste instantie vond ik het niet echt nodig maar na een kennismakingsgesprek met Joost en Gerben was ik overtuigd dat het inderdaad toch wel beter was.Zij hebben de zaak opgepakt en daar ben ik ze nog altijd dankbaar voor! Ze hebben goede kennis van zaken,zijn begripvol,heel geduldig,geven goede adviezen,wijzen je goed op de gevolgen,zowel positief als negatief, van evt beslissingen die genomen moeten worden en wat zeker niet onbelangrijk is,ze zijn telefonisch goed bereikbaar en altijd bereid om alles uit te leggen en toe te lichten. Dankzij Gerben en Joost hebben wij een vervelende tijd naar tevredenheid af kunnen sluiten en kunnen we weer vol goede moed verder.

Pluspunten

Goede kennis van zaken,begripvol,geduldig,goed bereikbaar.

Suggesties

Gewoon zo doorgaan

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sonny 15-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Deskundig en daadkrachtig

Na een kop-staat botsing werd ik door een vriend geadviseerd om een letselschade advocaat in de arm te nemen. Na wat zoeken op internet kwam ik uit bij de Leidse Letselschade Advocaten. De keuze viel op Joost en Gerben vanwege de goede ligging (naast Leiden CS) en de louter positieve reviews. Na een kort telefoongesprek kon ik dezelfde dag nog op gesprek komen op hun kantoor. Ik werd gastvrij ontvangen en heb veel informatie verkregen van Joost en Gerben omtrent de gang van zaken en heb ik mijn verhaal gedaan inzake de oorzaak van het letsel. Aan het einde van het gesprek kwamen ze tot de conclusie dat ze me graag bijstaan en actie gaan ondernemen voor mij. De opvolgende weken heb ik als zeer prettig ervaren. Joost heeft mij goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ze weten hun weg goed te vinden naar de juiste personen/instanties! Nog geen 2 maanden later is de zaak afgedaan en heeft Joost een zeer mooi resultaat behaald in mijn zaak. Iedereen in mijn omgeving die een letselschade advocaat nodig heeft, zal ik attenderen op het bestaan van de Leidse Letselschade Advocaten. Deskundig, goede communicatie en zeer daadkrachtig.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Annabel C 14-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijn, betrouwbaar, behulpzaam en ontzorgend

Ik kwam na een ongeval waarbij de schade groter bleek dan gehoopt bij de Leidse Letselschade Advocaten terecht. Ze waren fantastisch voor me. Ze namen de zorgen uit handen, hadden een persoonlijke aanpak, altijd op de hoogte en namen mijn zaken serieus en professioneel waar.

Pluspunten

Dat zijn er heel veel, erg fijne ervaring. De belangrijkste punten voor mij: betrouwbaar, inhoudelijk, persoonlijk, meedenkend, relevant en ontzorgend.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
F. Schild 08-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professioneel, kennis van zaken en zeer klantgericht

In 2017 tweemaal een ongeval gehad. In beide zaken de hulp ingeroepen van Leidse Letselschade Advocaten. In beide zaken hebben Joost en Gerben voor een tevreden resultaat gezorgd. De kennis en ervaring die zij hebben geven een goed gevoel bij de behandeling van je zaak. Ze geven eerlijk advies maar blijven ook naar je eigen keuzes luisteren. Ik zou een ieder die juridische hulp nodig heeft na een ongeval adviseren een gesprek aan te gaan met beide heren.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bart Hofland 03-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer klantgericht en professionele gang van zaken. Uiterst tevreden met de afhandeling van mijn letselzaak

Joost heeft mij vanaf het begin geadviseerd en bijgestaan nadat ik betrokken was in een ongeluk met een watersproeier op het hockeyveld. De gehele periode van herstel, heeft Joost zeer professioneel en vakkundig geadviseerd. Voor mij was alles nieuw en had geen flauw idee wat me allemaal te wachten stond. De ervaring van Joost heeft hierbij zeker bij geholpen. Nogmaals dank hiervoor!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...78
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen