Leidse Letselschade Advocaten Leiden klantervaringen

Advocatenkantoren 122  recensies

Klantervaring met Leidse Letselschade Advocaten, Leiden

 10
Mohammed Mtalsi 13-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top advocaten, hele goede service, doen wat ze beloven en gaan tot het uiterste.

Pluspunten

Communicatie is goed Updates worden regelmatig gegeven

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Dirk-Jan Nijessen 02-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldig geholpen na medische fout

Na letsel als gevolg van een medische fout heeft de tegenpartij aansprakelijkheid erkend. Dat is natuurlijk een mooie start, maar hoe moet je dan verder? Wij kwamen uit bij Leidse Letselschade Advocaten en Gerben heeft ons vervolgens geweldig geholpen. Het is heel geruststellend dat iemand met verstand van zaken je belangen behartigt. Gerben en Joost namen ruim de tijd voor het startgesprek, waren heel meelevend. Tijdens het traject is er duidelijk, prettig en snel gecommuniceerd. De uitkomst was boven verwachting. Niemand wil een letselschadeadvocaat nodig hebben, maar als je dan toch in zo'n situatie terechtkomt, kan je het niet beter treffen dan met deze gasten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Dineke Ploeger 22-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Hulp na het ongeluk

Na mijn ongeluk had ik een letselschadeadvocaat nodig. Ik ben door Leidse Letselschade Advocaten goed geholpen. Het gaf heel veel rust, zodat ik mij op het revalideren kon richten. Tijdens dit lange proces hebben ze mij goed ondersteund en stonden ze altijd voor me klaar. Door de ondersteuning van Gerben Janson kon ik mijn werk in de praktijk weer oppakken. Uiteindelijk konden we het goed afsluiten. Ik ben ze zeer dankbaar.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Nicoline Geyteman 20-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel tevreden

Na mijn ongeluk vorig jaar heeft Joost van den Berg mij fantastisch bijgestaan ….Op momenten dat ik hem nodig had was hij altijd bereikbaar …De afspraken die we maakten kwam hij altijd na ….Heb je een goede advocaat nodig na een ongeluk kan ik Joost echt aanbevelen ….Joost bedankt voor alles.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sarina stolk 14-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Dochter van Michel Stolk wiens zaak is behandeld door Leidse Letselschade

Onze zaak duurde ongeveer 4.5 jaar, op het einde hebben wij Leidse Letselschade ingeschakeld, en toen kwam er eindelijk licht aan het einde van de tunnel. We hebben de zaak eindelijk kunnen sluiten, Ik en mijn vader zullen jullie eeuwig dankbaar zijn. Mijn vader is door het ongeluk niet de makkelijkste, maar toch behandelden jullie hem met het meeste respect en empathie. Door jullie kunnen we het ongeluk eindelijk afsluiten, We zijn eeuwig dankbaar.

Pluspunten

Er zijn alleen maar pluspunten. Er is niks in verloop van contact negatief geweest.

Suggesties

Blijven doen, wat jullie doen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Yaser 07-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Perfect advocaat

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Zuzana 27-06-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden

Na mijn auto ongeluk heb ik bij Joost van den Berg terecht gekomen. Vanaf het eerste moment heeft hij mij uitstekend geholpen. Joost is zeer deskundig, behulpzaam en de communicatie verliep supersnel. De samenwerking was zeer prettig en de resultaat uitstekend. Ik kan Joost zeker aanraden voor mensen die een goede letselschade advocaat zoeken. Bedankt Joost !

Pluspunten

Zeer deskundig, supersnel en behulpzaam

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Angelo de Groot 24-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een letselschade advocaat gekozen dicht bij mijn huis, bleek een goede keus.

Vorig jaar juni ben ik een paar meter meegesleurd door een scooter en daardoor heb ik letselschade opgelopen. Ik heb voor Leidse Letselschade advocaten gekozen, omdat deze dicht bij mijn huis was. Het bleek een goede keuze zijn geweest. Ik ben heel goed bijgestaan door advocaat Joost van den Berg. Het was een prettige en duidelijke introductie, Joost van den Berg was tijdens de lopende zaak alle tijden makkelijk benaderbaar en ik werd altijd snel op de hoogte gebracht over de actuele ontwikkelingen met de tegenpartij, met uiteindelijk een tevreden uitkomst. Ik kan Joost van den Berg van Leidse Letselschade Advocaten iedereen aanraden, ook al woon je niet in de buurt.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Doña van Hoogdalem 22-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Aanrader!

Joost van Den Berg heeft mij geholpen met de ondersteuning in twee zaken en beide zijn, in mijn voordeel, positief afgesloten. Joost is erg begaan en zorgt voor een duidelijke uitleg voor, tijdens en na de behandeling van de zaak. Ik zou iedereen aanraden om in zee te gaan met de Leidse Letselschade Advocaten. Nogmaals bedankt, Joost!

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie, professioneel, empathisch

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Metin Yarba 02-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed geholpen met mijn scooter ongeluk en ze stonden altijd voor me klaar als ik vragen had. Ik hoefde er niet lang op te wachten op een antwoord.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...1213
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden