Leidse Letselschade Advocaten Leiden klantervaringen

Advocatenkantoren 60  recensies

Klantervaring met Leidse Letselschade Advocaten, Leiden

 10
G.J. Dragtsma 24-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Via een contact dmv internet heeft J. van de Berg heel snel contact opgenomen en ons uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek. Dat vond 3 dagen daarna plaats

We zijn erg plezierig ontvangen in hun kantoor te Leiden. Het gesprek vindt plaats met de heren Joost van den Berg en Gerben Janson. Beide benadrukken dat dit eerste gesprek gratis is. Ze geven ons ter zake doende informatie over de procedure van immateriële schade zoals een hoofdwond met hersenletsel als gevolg. Ze beloven geen gouden bergen maar zijn zeer reëel over de eventuele vergoeding en bewijsbaarheid. Mocht het helaas zo ver komen dat onze zoon nog steeds last heeft van het letsel dan kiezen wij voor Leidse Letselschade. Wij wensen hen een succesvolle toekomst.

Pluspunten

zie sterren overzicht

Suggesties

Ga zo door. Jullie zijn bijzonder prettige, vriendelijke mensen en schatten jullie in als zeer bekwame advocaten..

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
6.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marko 23-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Redders in nood!

Leidse Letselschade Advocaten heeft ons de afgelopen 1,5 jaar gedurende de moeilijkste periode uit ons leven bijgestaan. We kunnen niet anders zeggen dan dat het zeer professionele en bekwame advocaten zijn, die aandacht hebben voor de zaak. Ze zijn ontzettend betrokken en we hebben ons niets anders dan gesteund gevoeld door Joost en Gerben. Bedankt, Leidse Letselschade Advocaten.

Pluspunten

Gedurende het proces verliep het contact vlekkeloos en zijn we goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Eventuele vragen werden altijd helder en duidelijk beantwoord.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Aad sneeuw 23-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Het korte lijntje was fijn

Pluspunten

Snel kontakt

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Rob van Dorp 13-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Is écht een top kantoor!

Vorig jaar april is een goede vriend van me tijdens het uitvoeren van zijn werkzaamheden overleden. En dan… Dan ga je op zoek naar een letselschadeadvocaat. Iemand die ons kon helpen in een wereld die voor ons totaal onbekend was. Letselschadeadvocaten zijn er genoeg. Maar hoe vind je de juiste? Een goede advocaat was cruciaal voor ons. Want buiten al het verdriet waar we middenin zaten realiseerde ik me ook dat de kostwinnaar was weggevallen en we het niet gingen redden met een weduwenpenpensioen alleen. Ik had een lijstje gemaakt van letselschadeadvocaten in Leiden. Het idee: ik voer met een aantal bureaus een gesprek en degene waar m’n gevoel het beste was: daar gaan we mee verder. De eerste afspraak was met Joost en Gerben van de Leidse Letselschade Advocaten. Dat gesprek beviel zo goed dat we nooit aan nummer 2 van de lijst zijn toegekomen. Na een gesprek van ruim een uur (erg prettig dat de mannen ook in de avond beschikbaar zijn als de situatie daarom vraagt) wist ik dat we ons team gevonden hadden. Schade verhalen, mensen en partijen aansprakelijk stellen daar begint het mee. De kwaliteit van die twee mannen zit em juist in de gedrevenheid m.b.t. het voeren en voorbereiden van de onderhandelingen. Want denk niet dat alles vastligt. Uitgekeerd wordt door de tegenpartij(de verzekeraar van de werkgever) .Die heeft écht een tegengesteld belang. De wijze waarop Joost en Gerben één en ander insteken vind ik bijzonder.Bijzonder goed. Tuurlijk, iedereen zit er om een boterham te verdienen. Zij worden betaald (is bij wet geregeld) door de tegenpartij. Joost en Gerben hadden op routine deze zaak kunnen afhandelen . Dan hadden de mannen gewoon hun vergoeding ontvangen. Maar voor hen was het geen “zaak”. Het ging hun écht om de (financiële)toekomst van de achtergebleven weduwe en haar gezin. Ik overdrijf niet als ik zeg dat Joost en Gerben gevochten hebben voor hun klant. Mannen met hoofd én hart! Dankzij hun inspanningen hebben we geen financiële schade opgelopen. Kunnen de nabestaanden het leven leiden wat ze vroeger ook hadden. Degene die deze tekst leest bevindt zich waarschijnlijk ook in een soortgelijke situatie. Ik ben zelf eigenaar van een middelgroot bedrijf en heb veel te maken met advocaten. Kan putten uit een ruime ervaring. Maar deze mannen steken daar met kop en schouders bovenuit. Zoek contact. Maak een afspraak met hen. Zodat in ieder geval dát gedeelte je zorg niet meer is Rob van Dorp,Voorschoten

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jetze Janssen 28-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Na een ongeval moet je niet blijven praten, je kunt beter bellen met Leidse Letselschade Advocaten

Na een ongeval met blijvend letsel eerst een jaar aan het strijden geweest met een zeer weerbarstige tegenpartij om hun aansprakelijkheid te stellen. Toen Leidse Letselschade Advocaten het dossier overnam werd binnen twee weken de aansprakelijkheid erkend. Gerben Janson en Joost van den Berg hebben mij daarna prima ontzorgd en geholpen. Ze hebben jarenlange ervaring, weten hoe het werkt, en reageren altijd supersnel. Dankzij hun deskundige inzet heb ik een prachtige schadevergoeding ontvangen. Zonder hun inzet was mij dit nooit zo goed gelukt. Ik adviseer iedereen om vooral geen ongeval te krijgen, maar overkomt het je toch dan ben je bij Leidse Letselschade Advocaten in goede handen.

Pluspunten

Deskundig, snel, jarenlange ervaring en betrokken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Anne Oostdam 26-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Deskundige hulp, handelen zeer snel en maken juridische taal en processen begrijpelijk.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
J. Doe 19-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

De dienstverlening van Joost en collega is zeer professioneel, vakkundig en mensgericht.

Joost heeft mij vanaf het allereerste begin geadviseerd en bijgestaan nadat ik betrokken was bij een achterop aanrijding. De gehele periode van herstel, wat lang duurt bij een whiplash heeft Joost heel solide en vakkundig geadviseerd en geholpen daar waar op dat moment behoefte aan was. Een dergelijk traject duurt lang en je kunt als slachtoffer niet weten of voorspellen wat je te wachten staat. De ervaring van Joost heeft hierbij zeker bij geholpen op een aantal doorslaggevende momenten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
R. Bendsneijder 16-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super ervaring, de heren hebben mij uitstekend geholpen met de afwikkeling van een bedrijfsongeval.

Dhr Janson heeft mij goed bijgestaan bij het claimen van mijn letselschade van een bedrijfsongeval. Dit heeft mij veel meer opgebracht dan dat ik voor ogen had.

Pluspunten

Ze houden mij tijdens het proces goed op de hoogte. Reageren snel, ook na werktijd !

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
L. Berk 21-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed geholpen en professioneel advies door deze heren.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Olivier Altenburg 26-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Uitstekend

Zeer doorzettend zijn de heren van Leidse Letselschade. Goede communicatie met telefoon, Whatsapp, en email.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
1.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 742
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen