Leidse Letselschade Advocaten Leiden klantervaringen

Advocatenkantoren 96  recensies

Klantervaring met Leidse Letselschade Advocaten, Leiden

 10
Bastian Metzke 23-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Uitmuntende service

Tijdens een ontzettend fijne intake met Joost en Gerben werd mij een duidelijk totaalplaatje geschetst waarin Joost mij stap voor stap uitlegde wat er moest gebeuren. Joost communiceerde duidelijk en hield mij goed op de hoogte door het gehele proces. Alles verliep vlekkeloos met een goed eindresultaat waardoor ik het tevreden kon afsluiten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jeanne de Vries 18-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Kundig, snel en meedenkend

Na een verkeersongeval (veroorzaakt door een tegenpartij) heeft Joost van den Berg mijn belangen behartigd. Hij heeft mij steeds voorzien van de nodige informatie, me uitstekend advies gegeven en voortdurend bovenop de zaak gezeten. Dat deze kwestie bij hem in goede handen was betekende een zorg minder voor mij. Alles is volledig naar wens afgehandeld, waardoor ik met een goed gevoel deze zaak kan afsluiten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
D.Alsalam 14-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

ze geven goede advies en ze regelen het voor je

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Gertjan Vis 01-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Uitstekend , behulpzaam en professioneel.

Van het begin af aan adequaat en professioneel gehandeld. Vriendelijke man met uitstekende kwaliteiten.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
M.Smit 01-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Vriendelijke en zeer ervaren advocaten

Nadat ik met de fiets was aangereden, buiten mijn schuld om, hebben de Leidse Letselschade Advocaten mijn belangen zeer kundig behartigd. Veel lof.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Van Wonterghem 25-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Perfecte raadsman voor verkeersslachtoffers

Leidse Letselschade Advocaten hebben mijn belangen op uitstekende wijze behartigd. Leidse Letselschade Advocaten mochten mijn dossier ontvangen van een aangestelde van mijn verzekeraar. Mijn dossier zat toentertijd al 3 jaar in het slop. Na hun aanstelling maakten de Leidse Letselschade Advocaten het op korte tijd mogelijk om tot een (zeer) gunstige regeling te komen in een moeilijk dossier. Als verkeersslachtoffer zal ik onthouden dat naast een zeer hoog professionele niveau, mijn raadsman ook steeds aanspreekbaar om mijn dossier te bespreken. De enige spijt dat ik heb is dat Leidse Letselschade Advocaten niet sneller zijn tussengekomen in mijn dossier.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Caressa bos 18-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede en vriendelijke service

Na een verkeersongeluk werd ik geadviseerd een schade letsel advocaat te benaderen , ik ben super goed geholpen, zeer vakkundig ,service gericht en altijd goed geïnformeerd, alle afspraken zijn nagekomen ik had het niet beter kunnen wensen , nogmaals dank voor alle inzet en moeite

Pluspunten

Goede service, luisterend oor

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Josje Hoeberechts 03-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Bij de heer van den Berg en zijn compagnon krijg je de hulp die je verdient na een ongeval. Professioneel en met t hart op de juiste plek. Schroom niet contact te zoeken.

Na mijn ongeluk in Italië enorm goed geholpen en advies gekregen. Heb mij kunnen focussen op mijn herstel met dank aan Joost van den Berg. Ik ben met iedere stap op de hoogte gehouden en heb serieuze steun ervaren. Mijn dank is daarom ook groot. Mijn zoon Floris is ook geweldig geholpen en heeft mede door jullie volledig kunnen herstellen na zijn operatie die volgende na een aanrijding.

Pluspunten

Duidelijke uitleg van de te nemen stappen en overname van correspondentie met betrekking tot het ongeluk.

Suggesties

Blijf zo doorgaan met cliënten helpen. Jullie zijn een toevoeging voor velen .

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
L Vooijs 12-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ondanks dat de communicatie via telefoon en mail moet was het contact goed

Wij zijn zeer tevreden hoe onze zaak is behandeld

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Angelique Voorham 18-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Professioneel en fijne communicatie

Na een ongeval ben ik via een collega bij LLS Joost van den Berg terechtgekomen. Het eerste gesprek voelde gelijk goed en vertrouwd. Duidelijke aanpak en geen valse beloftes. Joost heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken iets wat ik heel erg heb gewaardeerd. Ik kan zeggen dat ik heel tevreden ben met de uitkomst en Joost en zijn collega zeer dankbaar ben voor hun inzet.

Pluspunten

Duidelijke communicatie, goed bereikbaar, betrokken, deskundig en zeer nauwkeurig

Suggesties

Ga vooral zo door.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...910
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen