Leidse Letselschade Advocaten Leiden klantervaringen

Advocatenkantoren 67  recensies

Klantervaring met Leidse Letselschade Advocaten, Leiden

 10
Marco Hogervorst 19-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Alleen maar goede ervaringen,klantvriendelijk,goede kennis van zaken,begripvol.

Nadat ik 2 jaar geleden een bedrijfsongeval had gehad,adviseerde de bedrijfsarts om een letselschadeadvocaat in de hand te nemen.In eerste instantie vond ik het niet echt nodig maar na een kennismakingsgesprek met Joost en Gerben was ik overtuigd dat het inderdaad toch wel beter was.Zij hebben de zaak opgepakt en daar ben ik ze nog altijd dankbaar voor! Ze hebben goede kennis van zaken,zijn begripvol,heel geduldig,geven goede adviezen,wijzen je goed op de gevolgen,zowel positief als negatief, van evt beslissingen die genomen moeten worden en wat zeker niet onbelangrijk is,ze zijn telefonisch goed bereikbaar en altijd bereid om alles uit te leggen en toe te lichten. Dankzij Gerben en Joost hebben wij een vervelende tijd naar tevredenheid af kunnen sluiten en kunnen we weer vol goede moed verder.

Pluspunten

Goede kennis van zaken,begripvol,geduldig,goed bereikbaar.

Suggesties

Gewoon zo doorgaan

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sonny 15-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Deskundig en daadkrachtig

Na een kop-staat botsing werd ik door een vriend geadviseerd om een letselschade advocaat in de arm te nemen. Na wat zoeken op internet kwam ik uit bij de Leidse Letselschade Advocaten. De keuze viel op Joost en Gerben vanwege de goede ligging (naast Leiden CS) en de louter positieve reviews. Na een kort telefoongesprek kon ik dezelfde dag nog op gesprek komen op hun kantoor. Ik werd gastvrij ontvangen en heb veel informatie verkregen van Joost en Gerben omtrent de gang van zaken en heb ik mijn verhaal gedaan inzake de oorzaak van het letsel. Aan het einde van het gesprek kwamen ze tot de conclusie dat ze me graag bijstaan en actie gaan ondernemen voor mij. De opvolgende weken heb ik als zeer prettig ervaren. Joost heeft mij goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ze weten hun weg goed te vinden naar de juiste personen/instanties! Nog geen 2 maanden later is de zaak afgedaan en heeft Joost een zeer mooi resultaat behaald in mijn zaak. Iedereen in mijn omgeving die een letselschade advocaat nodig heeft, zal ik attenderen op het bestaan van de Leidse Letselschade Advocaten. Deskundig, goede communicatie en zeer daadkrachtig.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Annabel C 14-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijn, betrouwbaar, behulpzaam en ontzorgend

Ik kwam na een ongeval waarbij de schade groter bleek dan gehoopt bij de Leidse Letselschade Advocaten terecht. Ze waren fantastisch voor me. Ze namen de zorgen uit handen, hadden een persoonlijke aanpak, altijd op de hoogte en namen mijn zaken serieus en professioneel waar.

Pluspunten

Dat zijn er heel veel, erg fijne ervaring. De belangrijkste punten voor mij: betrouwbaar, inhoudelijk, persoonlijk, meedenkend, relevant en ontzorgend.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
F. Schild 08-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professioneel, kennis van zaken en zeer klantgericht

In 2017 tweemaal een ongeval gehad. In beide zaken de hulp ingeroepen van Leidse Letselschade Advocaten. In beide zaken hebben Joost en Gerben voor een tevreden resultaat gezorgd. De kennis en ervaring die zij hebben geven een goed gevoel bij de behandeling van je zaak. Ze geven eerlijk advies maar blijven ook naar je eigen keuzes luisteren. Ik zou een ieder die juridische hulp nodig heeft na een ongeval adviseren een gesprek aan te gaan met beide heren.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bart Hofland 03-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer klantgericht en professionele gang van zaken. Uiterst tevreden met de afhandeling van mijn letselzaak

Joost heeft mij vanaf het begin geadviseerd en bijgestaan nadat ik betrokken was in een ongeluk met een watersproeier op het hockeyveld. De gehele periode van herstel, heeft Joost zeer professioneel en vakkundig geadviseerd. Voor mij was alles nieuw en had geen flauw idee wat me allemaal te wachten stond. De ervaring van Joost heeft hierbij zeker bij geholpen. Nogmaals dank hiervoor!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Janna van Duijn 06-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Goede communicatie, professioneel, vriendelijk en duidelijk..

Ontzettend tevreden over gang van zaken. Deze expert weet wat hij doet en heeft een uiteindelijk mooi doel bereikt. Daar zijn wij hem ontzettend dankbaar voor. Dit doet een mens goed.

Pluspunten

Professioneel, betrouwbaar, nauwkeurig, betrokken, doelgericht.

Suggesties

Ga zo door....

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Y van Houdt 01-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professioneel, klantgericht, snel en vriendelijk

Uitstekende letselschade advocaten . Zijn zeer kordaat en snel in hun handelen. Geven goed advies en zijn zeer deskundig

Pluspunten

Handelen zaken goed en snel af. Bespreken alles goed met je door en geven goed advies.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
G.J. Dragtsma 24-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Via een contact dmv internet heeft J. van de Berg heel snel contact opgenomen en ons uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek. Dat vond 3 dagen daarna plaats

We zijn erg plezierig ontvangen in hun kantoor te Leiden. Het gesprek vindt plaats met de heren Joost van den Berg en Gerben Janson. Beide benadrukken dat dit eerste gesprek gratis is. Ze geven ons ter zake doende informatie over de procedure van immateriële schade zoals een hoofdwond met hersenletsel als gevolg. Ze beloven geen gouden bergen maar zijn zeer reëel over de eventuele vergoeding en bewijsbaarheid. Mocht het helaas zo ver komen dat onze zoon nog steeds last heeft van het letsel dan kiezen wij voor Leidse Letselschade. Wij wensen hen een succesvolle toekomst.

Pluspunten

zie sterren overzicht

Suggesties

Ga zo door. Jullie zijn bijzonder prettige, vriendelijke mensen en schatten jullie in als zeer bekwame advocaten..

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
6.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marko 23-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Redders in nood!

Leidse Letselschade Advocaten heeft ons de afgelopen 1,5 jaar gedurende de moeilijkste periode uit ons leven bijgestaan. We kunnen niet anders zeggen dan dat het zeer professionele en bekwame advocaten zijn, die aandacht hebben voor de zaak. Ze zijn ontzettend betrokken en we hebben ons niets anders dan gesteund gevoeld door Joost en Gerben. Bedankt, Leidse Letselschade Advocaten.

Pluspunten

Gedurende het proces verliep het contact vlekkeloos en zijn we goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Eventuele vragen werden altijd helder en duidelijk beantwoord.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Aad sneeuw 23-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Het korte lijntje was fijn

Pluspunten

Snel kontakt

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...67
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen