Leidse Letselschade Advocaten Leiden klantervaringen

Advocatenkantoren 115  recensies

Klantervaring met Leidse Letselschade Advocaten, Leiden

 10
Angelo de Groot 24-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een letselschade advocaat gekozen dicht bij mijn huis, bleek een goede keus.

Vorig jaar juni ben ik een paar meter meegesleurd door een scooter en daardoor heb ik letselschade opgelopen. Ik heb voor Leidse Letselschade advocaten gekozen, omdat deze dicht bij mijn huis was. Het bleek een goede keuze zijn geweest. Ik ben heel goed bijgestaan door advocaat Joost van den Berg. Het was een prettige en duidelijke introductie, Joost van den Berg was tijdens de lopende zaak alle tijden makkelijk benaderbaar en ik werd altijd snel op de hoogte gebracht over de actuele ontwikkelingen met de tegenpartij, met uiteindelijk een tevreden uitkomst. Ik kan Joost van den Berg van Leidse Letselschade Advocaten iedereen aanraden, ook al woon je niet in de buurt.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Doña van Hoogdalem 22-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Aanrader!

Joost van Den Berg heeft mij geholpen met de ondersteuning in twee zaken en beide zijn, in mijn voordeel, positief afgesloten. Joost is erg begaan en zorgt voor een duidelijke uitleg voor, tijdens en na de behandeling van de zaak. Ik zou iedereen aanraden om in zee te gaan met de Leidse Letselschade Advocaten. Nogmaals bedankt, Joost!

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie, professioneel, empathisch

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Metin Yarba 02-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed geholpen met mijn scooter ongeluk en ze stonden altijd voor me klaar als ik vragen had. Ik hoefde er niet lang op te wachten op een antwoord.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
C. Sinay 21-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden!

Professionaliteit en inzetten voor de klant staat zeer hoog in het vaandel bij leidse letsel schade advocaten! Altijd bereikbaar, en reageren altijd wel direct op je vragen via de mail/whatsapp of door middel van de telefoon. Je staat er bij hun dus nooit alleen voor! Een dikke 10 voor jullie hulp, voornamelijk Advocaat Gerben. Ik raad leidse letsel schade advocaten dus zeer aan! Kort gezegd: een zeer betrouwbaar professioneel advocaten kantoor!

Pluspunten

Professioneel Betrouwbaar Zeer ervaren Meedenkend

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Phil Allen 10-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Top bedrijf! Service was fantastisch, elke keer ik heb en vragen. Righting mijne ongeluk mnr Jansen was duidelijk en snel met de antwoord! Leidse letsel schade is en groot recomendatie!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Nel Smit 07-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Gerben Janson zegt wat hij doet en doet wat hij zegt

Na een ongeval via via bij Gerben terecht gekomen. Vanaf de kennismaking hadden we vertrouwen in Gerben. Vanaf dag 1 heeft hij actie ondernomen en ons continu op de hoogte gehouden en geïnformeerd over het verloop van de zaak. Gerben ontzorgt hetgeen echt een opluchting is gebleken. Hij heeft uiteindelijk de zaak naar volle tevredenheid kunnen afwikkelen waarvoor dank.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
E.J.G.P.M.Baggen 06-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer vertrouwenswekkende ervaring!

Vanaf het eerste bezoek,thuis, ben ik in een wereld terecht gekomen van letselschade behandeling, die ik voorheen niet kende.Mede door het volgen van de duidelijke manier van werken en de uitleg van het een en ander voel ik mij, aan het eind gekomen van de hele procedure,een "specialist" in de materie die voldoende is om mensen die in de problemen zijn gekomen te wijzen op hulp van LLS Letseladvocaten. Ook het eindresultaat wijst voor 100% in die richting!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Hans lucassen 14-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb in 2016 een bedrijfsongeval en in conflict gekomen.hierbij heeft Joost mij ontzettend goed geholpen.

Na een aantal lange jaren aanvechten zijn we toch tot een regeling gekomen. Ondanks dat ik niet altijd goed bereikbaar was (langs lichamelijke klachten had ik ook psychische klachten) heeft Joost mij altijd voorzien van alle informatie en stukken en heeft me altijd betrokken bij beslissingen enz. Ik ben ontzettend te spreken over de behulpzaamheid, en vooral niet te vergeten het medeleven. Al om al ik ben zeer goed geholpen en zal ik jullie mensen leidse letselschade advocaten(Joost) zeker aanraden. Bedankt voor jullie hulp.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Rhania Khalil 02-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top ervaring gehad met Gerben Janson! Goed en duidelijke uitleg over de procedure

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Myrna 27-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer goed & professioneel advocatenkantoor

Joost heeft mij heel goed bijgestaan de afgelopen twee jaar. Na een verkeersongeluk in 2019 wist ik niet waar ik moest beginnen. Alles wat op dat moment op je afkomt en geregeld moet worden is overweldigend. Je weet niet waar je goed aan doet. Joost heeft vanaf het begin al getoond dat hij heel begaan is met zijn cliënten en dat je hem ten volste kan vertrouwen. Hij neemt de moeite om op huisbezoek te komen, belt geregeld, denkt met je mee, maakt je bewust van zaken en stelt je uitgebreid van alles op de hoogte. Hij is in staat om ingewikkelde kwesties begrijpelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Joost is oprecht, integer, doortastend en vakkundig. Gedurende het traject zijn al mijn kosten en gemis aan inkomen vergoed en heb ik zelfs een opleiding vergoed gekregen. Ten slotte heeft hij er ook nog voor gezorgd dat ik een heel mooi bedrag aan schadevergoeding heb ontvangen. Ik had dit absoluut niet verwacht en zelf nooit voor elkaar kunnen krijgen! Joost, ontzettend bedankt voor alles! Ik raad de Leidse Letselschade Advocaten zeker aan!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...1112
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden