Leidse Letselschade Advocaten Leiden klantervaringen

Advocatenkantoren 89  recensies

Klantervaring met Leidse Letselschade Advocaten, Leiden

 10
Josje Hoeberechts 03-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Bij de heer van den Berg en zijn compagnon krijg je de hulp die je verdient na een ongeval. Professioneel en met t hart op de juiste plek. Schroom niet contact te zoeken.

Na mijn ongeluk in Italië enorm goed geholpen en advies gekregen. Heb mij kunnen focussen op mijn herstel met dank aan Joost van den Berg. Ik ben met iedere stap op de hoogte gehouden en heb serieuze steun ervaren. Mijn dank is daarom ook groot. Mijn zoon Floris is ook geweldig geholpen en heeft mede door jullie volledig kunnen herstellen na zijn operatie die volgende na een aanrijding.

Pluspunten

Duidelijke uitleg van de te nemen stappen en overname van correspondentie met betrekking tot het ongeluk.

Suggesties

Blijf zo doorgaan met cliënten helpen. Jullie zijn een toevoeging voor velen .

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
L Vooijs 12-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ondanks dat de communicatie via telefoon en mail moet was het contact goed

Wij zijn zeer tevreden hoe onze zaak is behandeld

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Angelique Voorham 18-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Professioneel en fijne communicatie

Na een ongeval ben ik via een collega bij LLS Joost van den Berg terechtgekomen. Het eerste gesprek voelde gelijk goed en vertrouwd. Duidelijke aanpak en geen valse beloftes. Joost heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken iets wat ik heel erg heb gewaardeerd. Ik kan zeggen dat ik heel tevreden ben met de uitkomst en Joost en zijn collega zeer dankbaar ben voor hun inzet.

Pluspunten

Duidelijke communicatie, goed bereikbaar, betrokken, deskundig en zeer nauwkeurig

Suggesties

Ga vooral zo door.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
J Oostdam 12-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professioneel en deskundig geholpen

Na bij mij thuis persoonlijk kennis gemaakt te hebben met beide LLS-Advocaten, wat ik zeer op prijs stelde omdat ik na mijn ongeval nog niet mobiel was, heeft de heer Janson mijn zaak op zich genomen. Ik ben naar volle tevredenheid deskundig en professioneel begeleid en geholpen in mijn zaak. Bij vragen kreeg ik goede uitleg en kon hem of zijn collega altijd bellen. Ik beveel Leidse Letselschade Advocaten dan ook bij een ieder aan!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ronald de Graaf 09-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

goede ervaring

Ben uiterst tevreden over de kennis en ervaring van dit advocatenkantoor

Pluspunten

Goed bereikbaar via mail of telefonisch,houden je goed op de hoogte van de stand van zaken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sabine Frijlink 08-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijne communicatie en advies

Goede, snelle communicatie, duidelijk, bereikbaar.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Monika 28-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vakmensen die hun beroep verstaan (zeldzaam vandaag de dag)

Na een arbeidsongeval via een vriend bij de LLS terecht gekomen. Na een prettig eerste gesprek, kreeg ik al gelijk de indruk dat ze kennis van zaken hadden. Dit gaf gelijk een vertrouwd en geruststellend gevoel. Tijdens het gehele traject hebben ze mij ten alle tijden met raad en daad bijgestaan en zeer goed advies gegeven. Heldere aanpak en in begrijpende taal! Ook het regelmatige contact, mbt de gezondheid, geeft aan dat ze nauw betrokken zijn bij hun cliënt! De afwikkeling is naar volle tevredenheid verlopen! Ik kan ze echt aanbevelen!

Pluspunten

Sociaal Heldere taal Kennis van zaken Betrokkenheid Snelle reacties Continue goede communicatie over de vorderingen Goede begeleiding

Suggesties

Ga zo door!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jos Seegers 27-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professioneel en vakkundig geholpen.

Na een intake gesprek op kantoor is mijn zaak door LLA in behandeling genomen. Het hele vervolg proces is via mail prima verlopen. Daar waar informatie van mij nodig was werd dat duidelijk omschreven en ik ben regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. De eind afwikkeling en het resultaat waren naar mijn volle tevredenheid.

Pluspunten

Duidelijke afspraken, goed contact, prima afhandeling.

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ferry heeneman 01-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professioneel adequaat resultaat gericht

Voor een kennis die de Nederlandse taal niet machtig is na een bedrijfsongeval en onrechtmatig handelen van de werkgever contact gezicht. Direct een afspraak en duidelijke afspraken. Ze gaan voor het resultaat.

Pluspunten

Jullie maken het verschil voor mensen die al genoeg problemen hebben en zorgen voor resultaat.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Kim Stoter-ter Harmsel 19-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed geholpen

Nadat ik in mei een ongeluk heb gehad ben ik ontzettend goed geholpen. Ik voelde me gehoord en door de hulp van meneer Janson kon ik me volledig op mijn herstel richten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...89
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen