Leidse Letselschade Advocaten Leiden klantervaringen

Advocatenkantoren 103  recensies

Klantervaring met Leidse Letselschade Advocaten, Leiden

9.0
Wouter Wolfs-Jonker 08-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed geholpen

Pluspunten

Vriendelijke en positieve benadering.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Jan de Mol 27-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Netjes, snel en goed geholpen met voldoende kennis.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Suzanne 31-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Snelle informatievoorziening, duidelijke aanpak, goed resultaat

Pluspunten

Laagdrempelig en persoonlijk

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Esther Hilgerson 23-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben prima geholpen. Persoonlijke aanpak. Niet twijfelen gewoon contact opnemen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
R. Witteveen 23-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vrij van zorgen door Joost van den Berg c.s. na ongeval

In het voorjaar van 2019 werd ik het slachtoffer van een te snel rijdende auto op een kruispunt. Ik liep daarbij vervelend letsel op. In de dagen en weken na het ongeluk was ik aan het bijkomen en herstellen. De papieren nasleep van het ongeluk was daarbij een blok aan mijn been en gaf me veel zorgen. Na de zoveelste brief van de verzekering van de tegenpartij raakte ik het spoor bijster en besloot ik contact op te nemen met de Leidse Letselschade Advocaten. Ik werd uitgenodigd op het kantoor, naast het centraal station van Leiden, en ontmoette daar van Joost van den Berg en zijn collega Gerben Janson. Joost zou zich ontfermen over mijn zaak en vroeg mij om de hele papierwinkel en alle relevante materialen toe te sturen. Vervolgens ging hij voor mij aan de slag. Geregeld kreeg ik vragen van Joost en mailtjes met heldere updates. Zo hielden we elkaar op de hoogte en kreeg ik het gevoel dat ik niet een nummertje onderop de stapel was. Joost weet zijn communicatie feilloos aan te passen aan zijn cliënt en stelt je gerust en op je gemak. Ik heb altijd volle vertrouwen gehad in zijn werkzaamheden. In korte tijd creëerde Joost orde in de chaos. Zo kon ik mijn volle aandacht richten op mijn herstel, zonder me veel zorgen te maken over de (financiële) afhandeling van het ongeval. Nu, dik twee jaar later, lijkt het herstel tot een einde zijn gekomen. De lichamelijke klachten nog altijd aanwezig, maar eindelijk gestabiliseerd. Daarmee is ook het werk van Joost tot een einde gekomen. Hoewel zijn hulp van onschatbare waarde is gebleken, heeft het mij niets gekost; Joost heeft zijn vergoeding zelf geregeld met de tegenpartij. Dank Joost en Gerben voor de ondersteuning, hulp en vakkundigheid. Zonder jullie had de periode van herstel er heel anders uit gezien en zat ik nu waarschijnlijk nog met mijn handen in het haar te vloeken op onbegrijpelijke brieven en was ik niet gecompenseerd voor het leed dat ik heb ondervonden. Hartelijk dank daarvoor

Pluspunten

+ Zeer prettig en persoonlijk contact + Goed bereikbaar en snelle reactie + Kantoor op centrale locatie + Fijn resultaat

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Klaas Groen 23-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professioneel, correct en vriendelijk in de omgang, accuraat. Altijd bereid om iets uit te keggen. Tenslotte ook nog resultaatgericht. Kortom zeer aan te bevelen!

Zeer goed

Pluspunten

Zie boven

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Rob Dykstra 02-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top

Vlekkeloos verloop van het geheel.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bastian Metzke 23-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Uitmuntende service

Tijdens een ontzettend fijne intake met Joost en Gerben werd mij een duidelijk totaalplaatje geschetst waarin Joost mij stap voor stap uitlegde wat er moest gebeuren. Joost communiceerde duidelijk en hield mij goed op de hoogte door het gehele proces. Alles verliep vlekkeloos met een goed eindresultaat waardoor ik het tevreden kon afsluiten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jeanne de Vries 18-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Kundig, snel en meedenkend

Na een verkeersongeval (veroorzaakt door een tegenpartij) heeft Joost van den Berg mijn belangen behartigd. Hij heeft mij steeds voorzien van de nodige informatie, me uitstekend advies gegeven en voortdurend bovenop de zaak gezeten. Dat deze kwestie bij hem in goede handen was betekende een zorg minder voor mij. Alles is volledig naar wens afgehandeld, waardoor ik met een goed gevoel deze zaak kan afsluiten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
D.Alsalam 14-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

ze geven goede advies en ze regelen het voor je

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...1011
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen