Letselverhalen Terneuzen klantervaringen

Letselschadespecialist 19  recensies

Klantervaring met Letselverhalen, Terneuzen

8.0
Scholten 09-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer nette service. Duidelijk en professioneel

Pluspunten

Snelle service en goede kwaliteit

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Melih 19-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ilse is echt een topper

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
6.0
Christell de Vries 25-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Positief; kennis/vakmanschap & informatieverstrekking Negatief; niet antwoorden op mails, ik had het gevoel steeds zelf aan de bel te moeten trekken, dit gaf geen vertrouwen.

Suggesties

Ten alle tijden reageren op mails van klanten, ook als het antwoord is ik heb er nu even geen tijd voor

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
5.0
Bereikbaarheid
4.0
Communicatie
4.0
Snelheid/Levertijd
4.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
 10
Sandra franssens 07-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Heel fijn dat iemand het even van je overneemt als je zelf al zoveel aan je hoofd heb

Heel positief Er zijn toch altijd dingen waar je zelf niet aan denkt En zei wel

Pluspunten

Dat je zelf niet iedere keer de verzekering moet overtuigen maar dat dat voor je gedaan wordt Dat je je kan focussen op je herstel

Suggesties

Ik raad iedereen aan om gebruik van jullie te maken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Ea Marijs de kok 01-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Naar aanleiding van een een gesprek met een colega kreeg ik het adres ,van Letsel schade . Ben erg blij gebruik gemaakt te kunnen hebben van jullie hulp bij het afhandelen van dit letsel gebeuren.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Kelly 28-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer goede en professionele ervaring met LetselVerhalen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bianca ter Avest 04-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

alle zorg werd uit handen genomen rondom het letsel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Frits Waagmeester 02-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Warme douche

Over het geheel heel fijn contact; begrijpend en zeer goed geregeld op alle fronten

Pluspunten

zie boven

Suggesties

Ga zo door

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Bart Doorenweerd 01-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Positief

Pluspunten

Persoonlijk contact met één medewerker. als ik contact zocht gelijk respons.

Suggesties

Ondanks dat er misschien niets te melden is, toch een voortgangsbericht sturen (één keer per kwartaal of zo), ik begon nu af en toe te denken dat jullie me vergeten waren.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
6.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
c van der straate 25-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

wij zijn goed geholpen door jullie medewerker ilse tuinenburg

goed

Pluspunten

alleen maar goed

Suggesties

hebben we niet

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen