Letselverhalen Breda klantervaringen

Letselschadespecialist 61  recensies

Klantervaring met Letselverhalen, Breda

 10
Sgta van lint 09-01-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Bijna 14 1/2 jaar alleen maar goede ervaringen gehad

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Cindy Bolleman 09-12-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Goede service, eerlijke communicatie en to the point

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Letselverhalen
Reactie van Letselverhalen
 10
Sandra Van gelder engel 24-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede ervaring uitstekende advocaat bedankt joyce

Super ervaring na mijn auto ongeluk joyce ingeschakeld zij nam alles uit mijn handen en is erg strijdbaar geweest goede en duidelijke uitleg goed beteikbaar ik zou iedereen deze letsel advocaat aanbevelen

Pluspunten

Kan ik niks aan toe voegen

Suggesties

Geen suggesties

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Letselverhalen
Reactie van Letselverhalen
 10
Claudia Hoogerheijde 08-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vakkundig, zorgvuldig en betrokken

Joyce hebben wij als zeer vakkundig ervaren, zorgvuldig en betrokken. Ze doet wat ze zegt. Veelvuldig contact gehad het afgelopen jaar en ze nam de tijd en luisterde echt.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Rebecca 13-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Wij raden Letselverhalen aan iedereen aan!

Dankzij Ilse haar vasthoudendheid hebben we na 8 jaar vechten toch ons recht kunnen halen. Bedankt voor de erkenning en het geloof in mij.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Eva 03-07-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Goed geholpen door Joyce Tolenaars! Betrokken en komt afspraken (snel) na.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Karel Claessens 24-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijne ervaring

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Janet M 20-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

3 jaar lang steun en toeverlaat

In 1 woord geweldig

Pluspunten

Geduldig, vasthoudend en een luisterend oor. Als je zelf geen energie hebt en de expertise ook niet om de regie te houden op de financiële afhandeling is dit echt zo’n steun.

Suggesties

Ik raad iedereen die te verhalen letsel heeft aan om met deze partij Innopay zee te gaan

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Linda Breijer 27-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Persoonlijke vriendelijke begeleiding in het proces.

Hele goede ervaring met Ilse. Zij zag goed met wat voor persoon ze maken had. Ze wist mijn belangen goed te behartigen, hoewel ik niet zo makkelijk alles op tafel gooi. Maar ze wist daar wel doorheen te prikken naar mijn gevoel.

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam, daadkrachtig en gaat voor 100% voor je.

Suggesties

Geen suggesties, ik ben echt heel goed geholpen. Het heeft meer dan 2 jaar geduurd, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat we op een dood spoor zaten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
vandergiessen 06-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

ik heb goede ervaringen met Joyce die mijn letselschade heeft afgehandeld, ze bleef zich goed inzetten voor mijn zaak en bleef geduld houden

goed

Pluspunten

goed

Suggesties

geen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
1.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden