Letselverhalen Terneuzen klantervaringen

Letselschadespecialist 24  recensies

Klantervaring met Letselverhalen, Terneuzen

 10
Jean-Marc van Waes 12-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer goede afwikkeling van het geval! Persoonlijk ben ik totaal ontlast en is alles netjes opgelost!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Mart Westerik 08-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede ervaring, het was een lang traject maar ik ben uitstekend geholpen.

Mijn dossier is behandeld door een medewerker die inmiddels niet meer bij u werkzaam is en door mevrouw Tuinenburg. Bij beide heb ik een zeer goede ervaring. Vriendelijk, persoonlijk en altijd paraat.

Pluspunten

Vriendelijk, persoonlijk, paraatheid en snel

Suggesties

Soms vond ik het proces wat lastig te volgen, voor iemand die niet werkzaam is of niet bekend met dergelijke zaken is soms “jip en janneke taal” wel prettig. Maar dit kan ook aan mij persoonlijk liggen. Verder prima service!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Anja Calon 17-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Fijne ervaring. ingeschakeld voor ongeval dochter. zij stond ook centraal.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Mevr. I. van Warmerdam-Winnubst 10-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

positief

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Rhoda van minnen van Binsbergen 17-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Niets anders dan lof over Martine de vries

Martine de vries heeft mij na mijn verkeersongeluk super begeleid , ik heb heel veel steun aan haar gehad want je voelt je met een whiplash erg alleen en onbegrepen , door haar menselijkheid en medeleven heb ik veel steun van haar gehad , bedankt daarvoor

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Scholten 09-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer nette service. Duidelijk en professioneel

Pluspunten

Snelle service en goede kwaliteit

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Melih 19-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ilse is echt een topper

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
6.0
Christell de Vries 25-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Positief; kennis/vakmanschap & informatieverstrekking Negatief; niet antwoorden op mails, ik had het gevoel steeds zelf aan de bel te moeten trekken, dit gaf geen vertrouwen.

Suggesties

Ten alle tijden reageren op mails van klanten, ook als het antwoord is ik heb er nu even geen tijd voor

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
5.0
Bereikbaarheid
4.0
Communicatie
4.0
Snelheid/Levertijd
4.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
 10
Sandra franssens 07-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Heel fijn dat iemand het even van je overneemt als je zelf al zoveel aan je hoofd heb

Heel positief Er zijn toch altijd dingen waar je zelf niet aan denkt En zei wel

Pluspunten

Dat je zelf niet iedere keer de verzekering moet overtuigen maar dat dat voor je gedaan wordt Dat je je kan focussen op je herstel

Suggesties

Ik raad iedereen aan om gebruik van jullie te maken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Ea Marijs de kok 01-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Naar aanleiding van een een gesprek met een colega kreeg ik het adres ,van Letsel schade . Ben erg blij gebruik gemaakt te kunnen hebben van jullie hulp bij het afhandelen van dit letsel gebeuren.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen