Letselverhalen Terneuzen klantervaringen

Letselschadespecialist 54  recensies

Klantervaring met Letselverhalen, Terneuzen

8.5
Rebecca 13-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Wij raden Letselverhalen aan iedereen aan!

Dankzij Ilse haar vasthoudendheid hebben we na 8 jaar vechten toch ons recht kunnen halen. Bedankt voor de erkenning en het geloof in mij.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Karel Claessens 24-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijne ervaring

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Janet M 20-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

3 jaar lang steun en toeverlaat

In 1 woord geweldig

Pluspunten

Geduldig, vasthoudend en een luisterend oor. Als je zelf geen energie hebt en de expertise ook niet om de regie te houden op de financiële afhandeling is dit echt zo’n steun.

Suggesties

Ik raad iedereen die te verhalen letsel heeft aan om met deze partij Innopay zee te gaan

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Linda Breijer 27-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Persoonlijke vriendelijke begeleiding in het proces.

Hele goede ervaring met Ilse. Zij zag goed met wat voor persoon ze maken had. Ze wist mijn belangen goed te behartigen, hoewel ik niet zo makkelijk alles op tafel gooi. Maar ze wist daar wel doorheen te prikken naar mijn gevoel.

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam, daadkrachtig en gaat voor 100% voor je.

Suggesties

Geen suggesties, ik ben echt heel goed geholpen. Het heeft meer dan 2 jaar geduurd, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat we op een dood spoor zaten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Carlein 23-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer goed

Joyce is zeer deskundig, vriendelijk en betrokken. zij heeft mij echt ontzorgd dat is wat ik nodig had.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Remco 18-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super geholpen door Ilse Tuinenburg

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Ans Vleugel 27-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ilse Tuinenburg is betrokken, deskundig en volhardend.

Ilse heeft gedurende de 5 jaar van het traject altijd achter mij gestaan. Door haar betrokkenheid waren de contacten zeer plezierig en ik voelde mij serieus genomen. Ze gaf de mogelijkheden en consequenties aan waardoor ik een goed besluit kon nemen. Ze heeft er alles aan gedaan om het traject goed af te sluiten. Ik ben haar dan ook heel dankbaar en kan haar bij een ieder aanbevelen.

Suggesties

Gedurende de 5 jaar waren er periodes dat er weinig tot geen contact was. 1 x per kwartaal een mailtje met de stand van zaken was fijn geweest.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
S.A.B. 22-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Mw.Tolenaars was fantastich sinds het begin. Zij was vriendelijk en professioneel. Zij heeft een oplossing gevonden zonder mij "lastig te vallen" en zonder haar had ik de zaak waarschijnlijk opgegeven. Ik zal haar werk zeker aanraden.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Martje Snijders Hijman 21-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Na het vallen erg goed begeleid

Ik ben door Joyce heel goed op de hoogte gebracht Ook bij vragen duidelijk antwoord

Pluspunten

Het zijn voor mijn alleen maar pluspunten zoals je wordt ontvangen tijdens het tel gesprek nu zeker met de corona

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Georgette d’ Hondt 31-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Uitstekende begeleiding gedurende het proces

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen