Letselschadesteun klantervaringen

Advocatenkantoren 1  recensie

Klantervaring met Letselschadesteun

9.0
Kees Bruggeman 05-11-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goede ondersteuning tijdens mijn letselschadezaak

De juristen van Letselschadesteun hebben mij perfect ondersteund bij mijn letselschadezaak. Ik heb letsel opgelopen op mijn werk en mijn werkgever wilde mij niks vergoeden. Letselschadesteun heeft mij op een perfecte wijze ondersteund en mij door deze moeilijke periode heen geloodst. Op de website staat dat ze gratis rechtshulp bieden en dat is ook echt zo. Ik heb hen niets hoeven te betalen en ik heb ook een volledige vergoeding gekregen mede door het goede werk. Ik kan iedereen de juristen van Letselschadesteun aanbevelen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring

Schrijf u direct in en claim uw bedrijf  

Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf. Deze toename van vertrouwen in uw bedrijf zal leiden tot meer verkoop.

Bovendien geven beoordelingen van klanten u waardevolle informatie en tips zodat u nog beter in kunt spelen op de wensen en behoeftes van uw klanten. Door middel van een eigen profielpagina en een handige promotielink is een recensie voor uw bedrijf zo geschreven. In de beheeromgeving kunt u zelf opgeven waar u wilt dat uw bedrijf op beoordeeld wordt. Zo weet u zeker dat u altijd relevante en specifieke beoordelingen ontvangt.

Benieuwd hoe u uw hoge beoordelingsscore inzichtelijk kan maken voor bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media integratie kunt u heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende social media kanalen. Ook ontvangt u een unieke widget op uw website waarmee de actuele beoordeling van uw bedrijf wordt getoond. Daarnaast draagt Klantervaringen Online bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wilt u uw bedrijf ook laten profiteren van de voordelen die Klantervaringen Online biedt? Claim dan eenvoudig uw bedrijf door onderstaande gegevens in te vullen.

Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden