Koffiestuff.nl Naarden klantervaringen

Voeding 21  recensies

Klantervaring met Koffiestuff.nl, Naarden

9.0
Johan 23-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed

Mooie producten. Wij kopen de onderhoudsmiddelen altijd bij Eccellente.nl maar wilden deze producten van koffiestuff eens proberen.

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
6.0
Kwaliteit
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Ruud Schoenmaker 24-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Kwalitatief goede bonen en een uitstekende service (snel en accuraat).

Klantvriendelijkheid
8.5
Prijs
6.0
Bereikbaarheid
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Patrick 27-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top!

Als je vragen hebt, worden deze via bijvoorbeeld e-mail razendsnel beanwoord.En als je tijdig bestelt, heb je de koffie de volgende dag in huis. De koffie is daarbij ook nog eens van top kwaliteit.

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Ank 03-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Heerlijke koffie en snelle levering.

Klantvriendelijkheid
9.5
Prijs
9.5
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Daan Koolbergen 25-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Makkelijk te bestellen.

De website is heel duidelijk en goed. Je kunt vinden wat je zoekt en je kunt je bestelling plaatsen. Bij koffiestuff.nl vind je het wel.

Pluspunten

De bestelling wordt goed en snel geleverd.

Klantvriendelijkheid
9.0
Prijs
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
h.Fluks-Kuipers 30-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Voor de eerste keer koffie besteld via de website. Snelle levering. Geen bezorgkosten. Heerlijke koffiesoort.

Klantvriendelijkheid
9.0
Prijs
7.5
Bereikbaarheid
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Astrid Stoops #7467 21-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zoals altijd weer heel snel geleverd!

Pluspunten

Heerlijke espressobonen, constante kwaliteit

Klantvriendelijkheid
9.5
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Relinde van Drunen 06-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Groot assortiment en snelle levering

Pluspunten

snelle levering

Klantvriendelijkheid
9.5
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kwaliteit
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Van Solt 25-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Altijd snel en compleet voor een scherpe prijs

Pluspunten

Prijs, snel, correct

Klantvriendelijkheid
8.0
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Xander 15-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super service, zelfs wanneer ik het verkeerde artikel had besteld!

Klantvriendelijkheid
 10
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen