iRepair4u BLADEL klantervaringen

Telecombedrijven 237  recensies

Klantervaring met IRepair4u, BLADEL

9.0
Betty van der Sloot 28-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

daadkrachtig, goed

prima

Pluspunten

goed bereikbaar; goede afspraken

Suggesties

ga zo door!

Klantvriendelijkheid
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
4.5
Th van Laarhoven 19-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

deskundig en vakbekwaam geholpen. incl. koffie tijdens wachten

Klantvriendelijkheid
5.0
Afspraken nakomen
5.0
Bereikbaarheid
3.0
Kennis/Vakmanschap
4.5
Kwaliteit
5.0
Totale klantervaring
4.5
Deel deze ervaring
 10
O. Karba 10-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer positief!

De audiochip van mijn iPhone 7 was kapot en ze hebben deze supersnel gefixt! Ik heb mijn telefoon op moeten sturen en had hier wat vragen over. Superbehulpzaam. Door heldere en snelle communicatie via telefoon en Whatsapp ben ik goed geholpen. Ik ga ze in mijn omgeving aanbevelen!

Pluspunten

Snel, heldere communicatie, eerlijk, goede kwaliteit reparatie

Suggesties

Geen minpunten!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Dennis 07-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Helemaal super

Supersnelle service, enorm vakkundig! Zelfs een bakje koffie bij het ophalen...en ook nog eens niet duur!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Peter 17-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

vakkundig en pragmatisch

Ik had ineens problemen met mijn iPhone 7. Na een aantal uur met Apple aan de lijn te hebben gehangen en met de plaatselijke iPhone repairshops, was ik nog steeds niet geholpen. Vervolgens ben ik gaan Googlen en kwam ik snel genoeg bij iRepair4u uit. Mijn mankementen kwamen exact overeen met de beschrijvingen over het zogenoemde ‘Loop disease’, een audio probleem wat voorkomt bij de iPhone 7. Dit betekende voor mij dat men bij iRepair4u waarschijnlijk goed weten waar men mee bezig is. Heel vakkundig en pragmatisch. Mijn telefoon is binnen anderhalve dag gemaakt bij iRepair4u, terwijl ik bij Apple niet geholpen werd. Ik ben 100% tevreden met deze reparatie!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
M.Koot 03-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Snelle goede service

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
MarionTotté 26-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Super snel en correct geholpen

Klantvriendelijkheid
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
francine van gorp 08-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

zeer prettig

goede prijs snelle levering nette aflevering

Pluspunten

evt. vervangend toestel kunt altijd terecht als je nog vragen hebt

Klantvriendelijkheid
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Anne Rijkers 07-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Super service

Betrouwbaar, super snel, altijd correct geholpen. Super service!

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
H Heesters Brekelmans 04-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Via kennissen

Geen gezeur, gewoon snel reparen en en op de afgedproken dag een telefoontje dat je spullen klaar liggen om af te halen.

Pluspunten

Niet telkens ander personeel dieje te woord staanden weer wat anders vertellen of niets van je reparatie af weten.

Klantvriendelijkheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 741
123...2324
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen