Idente Mondzorg Gorinchem Gorinchem klantervaringen

Tandartsen 28  recensies

Klantervaring met Idente Mondzorg Gorinchem, Gorinchem

8.0
Fred 14-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

vakkundig, snel en pijnloos geholpen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Ali 15-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekende plaatsing van implantaten

Het plaatsen van mijn implantaten verliep erg fijn met een duidelijke en persoonlijke benadering. Het resultaat is heel natuurlijk en ik kan weer eten zoals vroeger.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Bram Evers 15-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Enorme meevaller

Als het kon vermeed ik de tandarts het liefst. Toen ik een kiest moest laten trekken keek ik er dan ook erg tegenop maar alles is me enorm meegevallen! De tandarts was erg aardig en nam de tijd. Bovendien viel de pijn super mee.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Naomi Roode 15-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Angst overwonnen

Idente nam de tijd om te luisteren naar mijn ervaringen en angst en is daar stap voor stap mee aan de slag gegaan zodat ik gerust de behandeling in ging. De behandeling is mij dan ook 100% meegevallen.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
Casper 15-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Vriendelijk en prettig

Erg vriendelijk en professioneel team die voor je klaar staan. Voor het vervangen van mijn gebit ben ik dan ook erg goed geholpen en verliepen de behandelingen erg prettig.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Alfred J. 15-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldig

Een hele fijne praktijk die ik zeker aan kan raden! Ik voel me er altijd erg prettig en kom er graag.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Koos 15-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Als ik dit eerder had geweten was ik eerder gegaan!

Door angst durfde ik jaren niet naar de tandarts. Ik zag dan ook erg op om weer naar de tandarts te gaan en verwachte een reeks commentaar en pijnlijke behandelingen. Gelukkig bleek het tegenovergestelde het geval. Het is een vriendelijke man die helder communiceert en de behandeling viel ontzettend mee. Als ik eerder over deze praktijk had geweten dan had ik niet zo lang gewacht.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Fayenne 15-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Erg fijn

Het trekken van mijn kiezen werd uiterst zorgvuldig gedaan. Daarnaast was de nazorg erg fijn net als de garantieafspraken en de tandarts zelf.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
van Leeuwen 15-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijk en pijnloos

Tandarts Guicherit is een ander soort tandarts dan de meesten. Hoewel wij even hebben moeten wennen zouden wij nu niet meer anders willen. Er wordt in de gehele praktijk heel duidelijk gecommuniceerd en je wordt erg op je gemak gesteld. De behandelingen zijn erg prettig: vol rust, duidelijk, pijnloos en professioneel.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Hissink 14-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Was ik hier maar eerder

Ik ben 100% tevreden met deze tandarts en wou dat ik deze tandarts jaren geleden had gehad. Dan had ik nu nog een mooi eigen gebit.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen