Wander Loodgieters H Den Haag klantervaringen

Loodgieters 1  recensie

Klantervaring met Wander Loodgieters H, Den Haag

2.5
Danny 19-11-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Negatief

De eerste afspraak werd niet nagekomen zonder dat ze het fatsoen hadden om zelf op te bellen dat het niet meer ging lukken. Vervolgens bleken de kosten die in rekening werden gebracht aanzienlijk hoger dan via de telefoon werd beloofd. Met de arbowetgeving als excuus werd het arbeidsloon per uur verdubbeld omdat het werkzaamheden aan de dakgoot betrof. Bij nader onderzoek blijkt helemaal niet in de arbowetgeving te staan dat je bij deze werkzaamheden met twee personen dient te zijn. Dit bedrijf zit achter diverse websites zoals loodgieters-einhoven.nl zodat ze de indruk wekt uit de regio te komen terwijl het bedrijf zelf in Den Haag zit. Diverse beloftes die op deze website gedaan worden, worden niet nagekomen zoals goedkoop, snel, 24/7 beschikbaar en bij bellen een vakman aan de lijn te krijgen. Het was een dure les om dit bedrijf in te huren. Ik hoop dat ik anderen voor dezelfde fout kan behoeden.

Pluspunten

Geen

Suggesties

Huur dit bedrijf niet in.

Klantvriendelijkheid
2.0
Informatieverstrekking
0.5
Prijs
0.5
Afspraken nakomen
0.5
Bereikbaarheid
3.5
Communicatie
1.0
Snelheid/Levertijd
3.0
Kennis/Vakmanschap
3.0
Kwaliteit
3.0
Professionaliteit medewerkers
1.5
Totale klantervaring
2.5
Deel deze ervaring

Schrijf u direct in en claim uw bedrijf  

Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf. Deze toename van vertrouwen in uw bedrijf zal leiden tot meer verkoop.

Bovendien geven beoordelingen van klanten u waardevolle informatie en tips zodat u nog beter in kunt spelen op de wensen en behoeftes van uw klanten. Door middel van een eigen profielpagina en een handige promotielink is een recensie voor uw bedrijf zo geschreven. In de beheeromgeving kunt u zelf opgeven waar u wilt dat uw bedrijf op beoordeeld wordt. Zo weet u zeker dat u altijd relevante en specifieke beoordelingen ontvangt.

Benieuwd hoe u uw hoge beoordelingsscore inzichtelijk kan maken voor bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media integratie kunt u heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende social media kanalen. Ook ontvangt u een unieke widget op uw website waarmee de actuele beoordeling van uw bedrijf wordt getoond. Daarnaast draagt Klantervaringen Online bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wilt u uw bedrijf ook laten profiteren van de voordelen die Klantervaringen Online biedt? Claim dan eenvoudig uw bedrijf door onderstaande gegevens in te vullen.

Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden