Dijk & Van Emmerik Amsterdam klantervaringen

Loopbaanbegeleiding 59  recensies

Klantervaring met Dijk & Van Emmerik, Amsterdam

8.0
Annemarie Kit 12-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Praktische en doelgerichte aanpak. Weet altijd de persoon in de goede richting te leiden. Zeer prettige samenwerking, voelt vertrouwd.

Pluspunten

Professionele begeleiding op het gebied van loopbanen. Prettige samenwerking. Concrete handvatten gekregen voor het verkennen van nieuwe arbeidsmarkten. Weet je altijd op het juiste spoor te krijgen wanneer het niet meer duidelijk is welke richting je op wilt en hoe je het moet aanpakken.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Karin Koehler 25-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Dijk & van Emmerik is een prettig en professioneel bureau om mee samen te werken. Gemaakte afspraken worden nagekomen en aangeboden diensten worden op kwalitatief hoog niveau uitgevoerd.

Pluspunten

- Professionaliteit - Kwaliteit - Mensgericht

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
Tom 31-03-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

6 maanden outplacement

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Jelena Tonian 14-03-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Eerste keer om met een coach te mogen werken, heb geleerd dat een coach juist geen advies geeft maar het beste uit jezelf haalt door echt goed te luisteren, de juiste vragen stellen en je goed na laten denken.

Het was heel fijn om de eerste ervaring met een coach bij Flores mee te maken! Heb veel van geleerd

Pluspunten

juiste vragen stellen, je goed laten nadenken over wat je wilt, waar je naartoe gaat en wat werkt, echt goed luisteren en een erg sympathieke man

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Anjes van Zijverden 01-03-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

een betrokken en invoelende coach

De coaching van Flores heeft mij goed op weg geholpen, hij heeft door middel van het stellen van de juiste vragen een aantal zaken inzichtelijk gemaakt waardoor ik mijn pad als zelfstandig ondernemer beter kon uitstippelen.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Lars Mion 26-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Coaching inzake gedragsverandering

Traject doorlopen met voornaamste focus op assertiviteit. Gedurende 6 maanden periodieke meetings met oefeningen in de dagelijkse werkzaamheden.

Pluspunten

- heldere formulering van doelstelling en gewenst eindresultaat; - heldere tooling en concrete tips;

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
heidi offerman 10-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

goede sparringspartner, snel tot de kern gekomen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
M. Bayoumi 09-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Alleen maar zeer tevreden.

Ik ervaar het als prettig dat er wordt meegedacht en niet alleen maar om business in de wacht te slepen, maar ook het advies wordt gegeven om dingen niét te doen. Dat schept vertrouwen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
7.0
Sonja Brunink 07-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Gaandeweg steeds beter

In het begin ging het met mij wat minder op mijn werk. Die problemen nam ik mee naar Dijk en Van Emmerik. Bij latere sessies ging het beter met mij en kwam de informatie ook beter over. Belangrijk is je eigen inzet; daar schortte het bij mij af en toe wel eens aan; dan haal je er toch niet helemaal uit wat erin zit.

Pluspunten

Terwijl ik vaak geneigd was om mezelf naar beneden te halen, wist Sophie steeds positieve punten te benadrukken. Dat was heel prettig en motiverend.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
6.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
9.5
Bertus van der Laan 21-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed begeleid

Ik heb een assessment gedaan via Dijk & Van Emmerik en was zeer te spreken over dit programma. Goede begeleiding en professioneel personeel. Programma was daarnaast erg uitgebreid waardoor ik het gevoel had dat ik echt getest werd.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen