Dijk & Van Emmerik Amsterdam klantervaringen

Loopbaanbegeleiding 59  recensies

Klantervaring met Dijk & Van Emmerik, Amsterdam

 10
Madelon de Graan 13-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Professionele en persoonlijke aanpak. Zeer vriendelijk, open en enthousiast faciliterend team.

Pluspunten

De aangeboden workshops en de mogelijkheid tot het maken van professionele foto's voor het updaten van het LinkedIn profiel.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Edith Mars 15-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ik ben uitstekend geholpen.

Irene Platteel heeft mij weer op weg geholpen waar ik zelf vast liep. Doordat ze goed naar mijn persoonlijke verhaal luisterde en daarbij haar haar ervaring inzetten kon zij mij geven wat ik op dat moment nodig had om weer op een positieve manier verder te kunnen in mijn leven.

Pluspunten

Ze luisterde heel goed naar mijn persoonlijke verhaal en heeft handvaten gegeven waar ik in het dagelijks leven gebruik van kan blijven maken.

Suggesties

Ik heb geen idee van de prijs die er betaald is omat ik via het UWV kwam, dus wellicht een idee om die niet vraag niet verplicht te laten antwoorden of er een extra regel aan toe te voegen waar een opmerking gemaakt kan worden oid

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Dennis Hompes 08-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Prettig, kundig en flexibel

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Petra Bijsterbosch 18-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

De workshop, de presentatie en de inhoud waren goed van kwaliteit en zeer informatief. De werkwijze was voldoende interactief zodat iedereen de gelegenheid had om vragen te stellen

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Corina 20-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer fijn geholpen. Hebben mij in laten zien waar mij valkuilen waren. Aan de hand van voorbeelden oplossingen voor gevonden

Prima

Pluspunten

Professioneel, luisterde oor,

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
E. Zwart 15-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Snel, adequaat, informatief, professioneel en ook nog vriendelijk :)

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Waterlandziekenhuis 15-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Tevreden, fijn contact, proffesioneel,

Pluspunten

ervaring, contact, snelheid

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Bas Lipholt 19-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Prima!

Maud is bijzonder vakkundig, voelt de situatie snel aan en speelt daar goed op in. Houd goed de spiegel voor en zet je aan tot nadenken. Je voelt je ook welkom tijdens de afspraak.

Suggesties

Geen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Monique Olthof 13-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Op zeer prettige wijze tot goede inzichten gekomen

Maud is een deskundige en gezellige vrouw waarmee je goed kunt praten. Door haar gerichte vragen en opdrachten heb ik een goed beeld van mijzelf en mijn kennis/kunde gekregen. Dit ga ik nu verder uitwerken in overleg met mijn leidinggevende

Pluspunten

Maud is open, daadkrachtig, direct en gezellig. Zij geeft veel vertrouwen om open te durven en kunnen praten. Heel prettig!

Suggesties

Geen suggesties. Ik ben heel tevreden. Ik heb een gemiddelde score voor de prijs gegeven omdat ik de prijs niet ken. Mijn werkgever heeft de sessies betaald.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Margo de Beijer-Meijer 19-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Positieve psychologie

Maud, heeft me mogen begeleiden in een belangrijke transitie voor mij van mijn vaste baan in de financiële wereld naar mijn eigen bedrijf. Ik heb haar psychologische gesprekken met mij ervaren als opbouwend, actief, altijd op zoek naar een nieuwe weg terwijl ze me wist te brengen bij mijn krachtige punten en mijn zwakkere of meer onzekere trekken, te matigen naar een normaal aanvaardbaar niveau. Dankzij Maud ben ik op een nieuw spoor in mijn leven. Iets waarvoor ik haar erg dankbaar ben.

Pluspunten

Professioneel, Maud heeft duidelijk heel veel ervaring in haar vak en ze leert elk jaar nieuwe dingen bij. Haar aanstekelijke energie en optimisme zorgden ervoor dat ik zelf weer goed op mijn poten terecht kwam en stappen kon nemen om de balans in mijn leven optimaal te krijgen en me rustig en gedegen voor te bereiden op een nieuwe stap in mijn werkleven. Maud heeft zelf ook veel ervaring in haar eigen leven, die ze wanneer dit gepast is, deelt en daardoor heb je het gevoel dat je met een gelijke spreekt. Iemand die dichtbij je staat.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen