Dierenkliniek Lunetten Utrecht klantervaringen

Dierenartsen 12  recensies

Klantervaring met Dierenkliniek Lunetten, Utrecht

8.0
Mariska Kraneveld 22-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Snel en goed gehandeld, klantvriendelijk

1x langs geweest voor last-minute afspraak, voor mijn Zieke rat. Vera en de andere specialisten hebben heel goed hun ding gedaan en waren enorm klantvriendelijk. Ik voelde me er goed bij en vertrouwde ze mijn ratje toe. Nu komt binnenkort sterilisatie van mijn andere rat en ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt.

Pluspunten

Snel geholpen Enorm klantvriendelijk 2 ratspecialisten, die ik juist nodig heb :)

Suggesties

Het is een beetje krapjes de wachtkamer, als het druk is lijkt me dat een enige suggestie om daar ooit iets mee te doen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Ronald Resier 01-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goed

Ik heb alleen super goede ervaringen met deze praktijk, en dierenartsen , altijd goed advies gehad en hulp , ook toen ik onaangekondigd aan de praktijk kwam voor spoed hulp , met een van mijn katten , waren ze daar om me gelijk te helpen zelfs toen ik op dat moment geen geld had om het te betalen hielpen ze mij toch met mijn kat , en dat vind ik pas behulpzaam en mee levend met mijn dieren , echt een top praktijk , met vriendelijke artsen en assistenten

Pluspunten

Vriendelijke dierenartsen die weten wat ze doen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Nanke Korver 30-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer goed

Ik ben zeer tevreden over Dierenkliniek Lunetten. Voor mijn gevoel hebben we het moeilijkste ratje ooit, als hoewel het een lief beestje is, is een ratje met voedsel allergie toch best lastig. Maar niet voor de medewerkers van Dierenkliniek Lunetten, iedereen in de kliniek helpt en denkt mee over welke behandelingen er mogelijk zijn, wat kan helpen. We krijgen duidelijke informatie mee en een hoopadviezen wat we zelf nog extra zouden kunnen doen. Waar een hoop dierenartsen zouden zeggen ja hier houdt mijn kennis op, gaan zij door! Chewy is nu bijna beter en daar zijn wij het hele team ontzettend dankbaar voor, niet alleen Karen is de grote ratten kenner maar Gaby, Lisette, Vera, Helene en Roos weten ondertussen al een hoop van deze lieve beestjes.

Pluspunten

Zorgzaam Sociaal Duidelijk Gedreven Begripvol Kennis van ratten

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Daniëlle van Ginkel 24-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Kom hier al jaren met honden en katten naar grote tevredenheid.

Pluspunten

Vriendelijk, meedenkend en goed advies.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
mariejose 30-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

top dierenkliniek!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.5
Baasje van Balou 30-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Wij voelen ons gezien, welkom, er is echt aandacht.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
 10
Conny Speet 22-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Supervriendelijk personeel en professioneel

Ik wordt altijd vriendelijk ontvangen als ik met 1 of 2 van mij konijntjes kom. Je ziet de betrokkenheid en er is ook bijna altijd tijd voor een praatje of ondersteunend gesprekje

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bogaards 16-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Word altijd super geholpen!

Word altijd super snel vriendelijk goed geholpen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
corrie jansen 16-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

uitstekend

Vriendelijke en staan altijd voor je klaar nemen echt de tijd voor je

Pluspunten

Dat niets te veel is

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jesse 16-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer fijne dierenarts! Kundig en aangename mensen

Hier met me hond geweest met jeuk klachten, eerst bij een andere dierenarts geweest daar niet tevreden. Dierenkliniek Lunetten aanrader.

Pluspunten

Vriendelijk, kundig en aangename medewerkerd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen