De Zeug Zaandam klantervaringen

Keukenbedrijven 9  recensies

Klantervaring met De Zeug, Zaandam

 10
Johan van Strien 09-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Van harte aanbevolen.

Het grote voordeel van een handgemaakte keuken is voor mij de mogelijkheid om alles samen te kunnen stellen volgens eigen wensen. Na het geduldig beantwoord krijgen van al mijn vragen over een nieuwe keuken is door De Zeug een prachtexemplaar gerealiseerd, in de stijl van het oude huis. Uitdaging daarbij is geweest de kleine ruimte, waarin alles is gerealiseerd. Door erg creatief om te gaan met de mogelijkheden is met prachtig materiaalgebruik en het nakomen van gemaakte afspraken toegewerkt naar een optimaal resultaat. Kernwoorden over De Zeug vanuit mijn ervaring: schoonheid, toewijding, aandacht voor detail, vakmanschap, vertrouwen en zorg. Van harte aanbevolen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sophie Metzelaar 14-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Absolute aanrader

Doordat ik in een huis van vrienden de keuken, kasten en badkamer allemaal gemaakt door de Zeug zag heb ik hen gebeld toen ik zelf een zolder van kastruimte wilde voorzien. Alles moest op maat onder een schuin dak gemaakt worden. Omdat het materiaal en gereedschap allemaal naar zolder moest is er een kraanwagen gehuurd. Die de aanhanger gevuld met alles wat nodig was,voor het raam op de zolder hing,waar het in een mum van tijd uitgeladen werd. Geen gesleep over trappen wat enorm veel tijd, energie en beschadigingen bespaard. Het is helemaal geworden zoals ik verwacht had. Tijdens deze verbouwing mocht ik voor iemand uit het buitenland zijn appartement inrichten. Daar heeft de Zeug opnieuw 2 prachtige kasten gebouwd. Één voor de slaapkamer van vloer tot plafond met een mooie indeling die Marjan daarin aangebracht had. En voor in de zitkamer een boekenkast met een opening voor een deur erin en met dichte kastjes onderin. Eenmaal klaar en geschilderd was het een mooie eenheid in de beide kamers. Het werkproces gaat in goed overleg en er heerst rust. Iedereen weet wat hij moet doen, komt op tijd en levert vakwerk. Zoals ik eerder zei, een absolute aanrader!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Linda van den Broek 18-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fantastisch geholpen, fantastisch advies, prachtige keukens!

Persoonlijke benadering, bij veel keukenzaken geweest maar Marjan weet precies te vertalen wat je wil! Goede service, meedenken, professionals. Wij hebben echt een prachtige keuken precies zoals we in het hoofd hadden. Kortom een topbedrijf!!

Pluspunten

Goede service, goede prijs kwaliteit, goed advies, klantvriendelijk.

Suggesties

Ga zo door!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Alex Claassen 01-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een klassieke keuken met modern gemak

De eerste afspraak in de showroom begon met een leeg wit vel papier, een pen en veel vragen, wat uiteidelijk resulteerde in de keuken die wij in gedachte hadden met een aantal practische verbeteringen. Wij gingen naar huis met een tekening, die uiteindelijk nog maar een paar kleine aanpassingen nodig had. De tweede afspraak was bij ons thuis om de bouwkundige situatie op te nemen en om details zoals de indeling van de kastjes en de laden door te nemen. Dit op basis van wat wij in de keuken moesten opbergen, kortom de indeling is helemaal custom made. De derde afspraak was weer in de showroom om de laatste punten zoals de kleur van de keuken door te nemen. Na een aantal maanden werd de keuken bij ons geinstalleerd en geverfd. Ondertussen staat de hij een paar maanden in ons huis en naast dat hij erg mooi is, met een klassieke uitstraling, is hij vooral heel erg practisch en voorzien van moderne snufjes. Kortom een keuken om met plezier in te koken. Bedankt team de Zeug.

Pluspunten

Houten custom made keuken, geverfd in de kleur naar onze smaak.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Marijn Tegelaar 13-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Van begin tot eind zijn onze ervaringen met De Zeug ontzettend goed. Er wordt heel goed geluisterd naar je wensen- en eisenpakket. Vervolgens komen ze met heel goede ideeën die allemaal aansluiten bij wat je zoekt. Ga dan maar eens kiezen...

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Manon van Hensbergen 09-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

een supermooie en degelijke keuken!

Maanden genomen voor de 'oriëntatiefase' en niet over 1 nacht ijs gegaan. Toen we bij De Zeug binnenliepen wist ik het eigenlijk al meteen, hier wilde ik een keuken kopen. Stap voor stap hebben we samen de keukenplannen vormgegeven, uiteindelijk zijn we op een verrassend alternatief ontwerp uitgekomen. Dat was een goede keuze. Een mooie mix van goede adviezen en ruimte laten voor eigen wensen en voorkeuren. Ik moet zeggen dat een volledig op de hand gemaakte keuken plaatsen een behoorlijk ingrijpende verbouwing is. Hij staat natuurlijk niet in 1 dag en het gaat ook niet zonder slag of stoot. Aan de andere kant is het erg leuk om de opbouw helemaal mee te maken, de mensen die er aan werkten waren ook erg aardig en netjes, erg belangrijk als je deze mensen een paar weken om je heen hebt. En het resultaat is echt prachtig geworden. Ontzettend blij met mijn AGA en met de hele keuken, krijg ook alleen maar leuke reacties van mensen. Als ik ooit nog een keuken moet laten plaatsen, wordt het weer een De Zeug keuken!!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Marianne en Frank, Amsterdam 17-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Precies naar onze wens!

Marjan tekende tijdens ons gesprek de keuken waar wij naar op zoek waren, gewoon op basis van wat wij vertelden. Onze ideeën, samen met het advies van Marjan, resulteerde in een prachtige keuken. Omdat onze verbouwing wat hobbels kende, was de planning wat lastig en moesten we steeds vragen om het opbouwen van de keuken uit te stellen. Voor de Zeug geen enkel probleem, en toen het eenmaal kon, stond onze droomkeuken er in een mum van tijd, helemaal precies naar onze wens. Geen dag spijt van onze keuze voor de Zeug, volgende keer weer!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Familie Plugge 28-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Prima firma!

vanaf ons eerste gesprek hadden we al het idee dat we hier precies op tafel konden brengen wat onze wensen waren. Alles werd erg overzichtelijk door Marjan op papier gezet, wat geresulteerd heeft in een prachtkeuken.

Pluspunten

goede communicatie, korte lijntjes.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Marijke en Erik 09-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg vriendelijke en kundige vakmensen

Zeer vriendelijke mensen bij De Zeug die ons uitstekend hebben geholpen. Wij waren al enige tijd op zoek naar een bedrijf dat onze keuken op maat zou kunnen maken De Zeug heeft geholpen onze droomkeuken te realiseren. Van de kranen tot de ovens, van de tegeltjes tot de laden – De Zeug levert echt een totaalpakket.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen