Compleet in Stijl Barneveld klantervaringen

Meubelwinkels 19  recensies

Klantervaring met Compleet in Stijl, Barneveld

8.5
Mulder 13-05-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Professionele communicatie

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Jan Oosterveld Vakantiepark de Eikenhof 21-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Levering van goede materialen voor een nette prijs.

Met Eline diverse malen contact gehad. Ben elke keer vriendelijk geholpen. Ook bij het opstellen van de offerte wist je precies waar je aan toe was. Ook een offerte opgevraagd bij een ander bedrijf maar de keuze van de materialen en de vriendelijkheid van Eline en Rachel gaven voor ons de doorslag om te kiezen voor Compleet in stijl.

Pluspunten

Alles werd keurig geleverd volgens afspraak. Een paar dingen die niet goed waren werden snel vervangen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jan Oosterveld Vakantiepark de Eikenhof 21-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Levering vmaterialen voor een

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Patricia 23-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

zeer prettige ervaring

hele leuke samenwerking gehad om ons vakantiehuis in te richten

Pluspunten

snelheid waarmee alles geregeld werd prettige samenwerking duidelijke mails. erge leuke spullen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Jaap Kamp 31-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

We hebben een snelle offerte gekregen, met een goed plan!

Voor onze vakantiewoning hebben wij gezocht naar een partij die alles kon regelen. Wij gebruiken de woning zelf maar een paar weken, verder verhuren wij de woning. Het voorstel door Rachel was precies wat wij voor ogen hadden.

Pluspunten

een duidelijke offerte eigentijdse producten

Suggesties

Wellicht kan Compleet in Stijl een soort snel leverprogramma aanbieden voor sommige meubels, dat kan de leeftijd wellicht verkorten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
N. Verschuur 12-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede service, daadkrachtig en flexibel.

Bestelling geplaatst en kreeg vlot een reactie terug. Na wat wat heldere communicatie heen en weer snel tot een bestelling gekomen. Snelle levering, goedkoop en goede produxten

Pluspunten

Snelle reactie Goede service Profesioneel

Klantvriendelijkheid
1.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Karin 21-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijn contact, niet verplicht om 'alles' aan te schaffen voor het chalet. Meedenkend en vriendelijk.

Fijne afspraken gehad, niet gehaast, ingerichte woning kunnen bekijken en daar ideeën opgedaan.

Pluspunten

Steeds geduldig en vriendelijk.

Suggesties

Een soort showroom met meubels e.d. zou nog beter beeld geven.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
1.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
1.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Mieke 28-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Erg fijn geholpen, er wordt goed meegedacht, goede communicatie en afspraken worden nagekomen.

Vast aanspreekpunt, moodboards die je een idee geven van de mogelijkheden. Goede en accuraat communiceren, afspraken nakomen.

Pluspunten

Goede communicatie, afspraken correct nakomen. Leuke moodboards om een idee te krijgen wat de mogelijkheden zijn. Meedenken.

Suggesties

Moodboards nog wat specifieker maken (Nog meer de echte situatie, zodat je het makkelijker voor kunt stellen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Marianne Fontein 23-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Via Compleet in Stijl hebben wij een prachtig kleed besteld en inmiddels ontvangen. Wij hadden een vaste contactpersoon die ons op de hoogte hield over de levertijd. Fijne club mensen met de juiste expertise en korte lijnen .

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Rogier 20-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Korte lijnen, relatief snelle levertijd, goede afhandeling.

Wij hebben meerdere vakantiewoningen laten inrichten door Compleet in Stijl. Zij hebben ons op een uitstekende wijze geholpen. We hadden veelal contact met Eline. Maar als zij er niet was wisten haar collega's ons ook te helpen. De snelheid in meubelland is sowieso heel traag, maar bij Compleet in Stijl was dit wel de snelste van de regio. Zo konden wij zelf kiezen of we producten wilden die voorradig en een snelle levertijd hadden tegenover maatwerk producten die wat meer tijd kostten. Zo konden we zelf kiezen hoe lang we erover wilden doen. Monteurs hebben uitstekend vakwerk geleverd en wij zijn heel tevreden met het resultaat. Er gaan altijd dingen mis bij een soortgelijk project, met dit bijltje hebben we al vaker gehakt, maar bij Compleet in Stijl werden we goed op de hoogte gehouden. Zo was er her en der een opleverpunt, maar dit is zo snel als mogelijk afgehandeld. Kortom, erg tevreden en wij blijven zaken doen met Compleet in Stijl!

Pluspunten

Keuzevrijheid in snelle levering, uitgebreid met maatwerk, of een langere levertijd met meer keuze in stoffen, producten.

Suggesties

Een showroom was erg leuk geweest, maar hoorde dat dit inmiddels al gerealiseerd is.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden